كمك...مهم..مهم..

majid.y

Member
سلام بچه ها من يه مقاله ديده بودم(در بخش مقالا ت فوتو شاپ كه ساخت يه تصوير رويايي را ياد داده بود..و خيلي هم قشنگ بود تيتر مقاله هم يه چيزي تو مايه هاي ::ساخت تصوير رويايي::بود اما مشكل من اينه كه مقاله خيلي كلي بود و به طور كامل توضيح نداده بود...خواهشمندم هركس كه بلده اون مقاله را ببينه و دربارش بيشتر توضيح بده...با تشكر..::majid.y_f::

irania

Member
خیلی خیلی ساده ست!
عکس مورد نظرت رو باز کن.روی لایه Backgriund از پنجره layers کلیک راست کن. از منو باز شده Duplicate Layer یا از صفحه کلید Ctrl و J رو همزمان فشار بده تا از این لایه یک لایه کپی گرفته شه! که در بالای لایه قبلی قرار میگیره! تا اینجا هیچ اتفاقی رو روی عکس نمیبینی. پس نگران نباش !

حالا روی لایه کپی شده (داخل پنجره Layers) یا همون لایه بالایی، یک بار کلیک کن تا در حالت انتخاب باشه. حالا از منو فیلترFilter ،از قسمت بلورBlur، گزینه Gaussian Blur رو اجرا کن! مقدارشو 8 بده و ok کن

اگه توی پنجره Layers ( از منو Window میتونی بیاریش) بالاش رو نگاه کنی یک منو باز شو(از اونا که روش کلیک میکنی باز میشه و چند تا گزینه داره) میبینی، از گزینه هایی که توش وجود داره گزینه Linear Lightرو انتخاب کن.
بقل دست همبن منو که گفتم عبارت Opacity رو میبینی به اون مقدار 60% رو بده.

فکر کنم دیگه حله!
ببخشید اگه خیلی ساده توضیح دادم! خواستم ریشه ای یاد بگیری!

ققنوس

Member
من یه راه حل بگم از مال ایرانا سریعتره.
تو اکشنهای فتوشاپ در قسمت image effects منوی soft edge glow رو اجرا کن.خیلی راحت

majid.y

Member
بچه ها از توضیحاتتون ممنون چیزهایی که گفتید را تست میکنم اما فكر كنم که شما یه مقاله دیگه را گفتید""اسم مقاله :تصویر رویایی::بود لطف کنید دوباره یک نگاهی بندازید.....مقاله تو بخش افكتهاي فوتوشاب بود...با تشکر.::majid.y_f::

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا