سلام من يه سري فايل با فرمت پي اس دي دارم و ميخوام به اچتي ام ال تبديل كنم؟
K kiavash Member Apr 8, 2005 #1 سلام من يه سري فايل با فرمت پي اس دي دارم و ميخوام به اچتي ام ال تبديل كنم؟
Ghamnevis Well-Known Member Apr 8, 2005 #2 خوب ؟؟؟ ادامه نميديد ؟ بگيد چيه ؟ يه نمونه تصويري بزاريد تا كمكتون كنيم... در كل اول بايد اسلايس بندي كنيد توسط فوتوشاپ بعد گزينه Save For Web را بزنيد
خوب ؟؟؟ ادامه نميديد ؟ بگيد چيه ؟ يه نمونه تصويري بزاريد تا كمكتون كنيم... در كل اول بايد اسلايس بندي كنيد توسط فوتوشاپ بعد گزينه Save For Web را بزنيد
205 Member Apr 8, 2005 #3 kiavash گفت: سلام من يه سري فايل با فرمت پي اس دي دارم و ميخوام به اچتي ام ال تبديل كنم؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام منم بهشون برسون!!! نه شوخی کردم! می تونی هم ببریش توی ImageReady و اونجا Save ش کنی! راستی سایان من توی Save for Web گزینه ای برای فرمت Html ندیدم ؟؟؟!! فعلا
kiavash گفت: سلام من يه سري فايل با فرمت پي اس دي دارم و ميخوام به اچتي ام ال تبديل كنم؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام منم بهشون برسون!!! نه شوخی کردم! می تونی هم ببریش توی ImageReady و اونجا Save ش کنی! راستی سایان من توی Save for Web گزینه ای برای فرمت Html ندیدم ؟؟؟!! فعلا
205 Member Apr 9, 2005 #6 Ghamnevis گفت: كافيه ذخيره كني به فرمت Html ذخيره ميشه کلیک کنید تا باز شود... OK,got it!