Fa (كمك) مخفی كردن فایلها و فولدرها از چشم ISO Buster

Dr.Raynaz

New Member
سلام دوستان
من یك سیدی مالتی میدیا دارم میخوام فایل و فولدرهاش مخفی كنم كه‌ طرف فقط بتونه‌ از طریقی اتوران فایلها ببینه‌.
و میخواهم یه‌ جوری مخفیشون كنم كه‌ طرف نتونه‌ با ISO Buster و برنامهای مشابه فایلها و فولدرها تو سیدی بیاره‌ بیرون.
ممنونم كمكم كنین كه‌ از چی راه و نرم افزاری استفاده‌ كنم
خیلی ضروری هستم

با تشكر

NARANJTORANJ

Well-Known Member
سلام دوست من
برای این کار راه های زیادی وجود داره که شایع ترینشون که خیلی وقت هست مود شده کار با Ulteraiso هست
از طریق این نرم افزار فایل iso سی دی رو اجرا کنید

فایلی رو که میخواید هیدن بشه کلیکی راست propertise تیک hidden advence رو بزنید یا super hiden
بعد از رایت می بینید که توی ایزو بوستر دیده نمیشن لالقل با ورژن قدیمش که ما کار میکردیم دیده نمیشدن،

البته من کار با برنامه winHEX رو پیشنهاد میکنم
توسط این ابزار میتونید یک سری سکتور ها رو خراب کنید و دیگه توی ایزو بوستر مشاهده نمیشن و رایت هم نمیشن

موفق باشید

Dr.Raynaz

New Member
سلام دوست من
برای این کار راه های زیادی وجود داره که شایع ترینشون که خیلی وقت هست مود شده کار با Ulteraiso هست
از طریق این نرم افزار فایل iso سی دی رو اجرا کنید

فایلی رو که میخواید هیدن بشه کلیکی راست propertise تیک hidden advence رو بزنید یا super hiden
بعد از رایت می بینید که توی ایزو بوستر دیده نمیشن لالقل با ورژن قدیمش که ما کار میکردیم دیده نمیشدن،

البته من کار با برنامه winHEX رو پیشنهاد میکنم
توسط این ابزار میتونید یک سری سکتور ها رو خراب کنید و دیگه توی ایزو بوستر مشاهده نمیشن و رایت هم نمیشن

موفق باشید

درود بر شما دوست عزیز
ممنونم از پاسختون
من تا اونجای شنیدم میگفتن كه‌ اون فایلهای با استفاده‌ از Ultra Iso مخفی میشوند بعدا با ایزو بوستر میشه در اورد
آيا این برنامه winHEX كه‌ گفتی هم مثل Ultra Iso هم فایلها و فولدرها مخفی میكند اگر بلی یه‌ لینك اموزشی این برنامه‌ بده‌
خیلی ممنونم

Dr.Raynaz

New Member

دوست عزیز من با UltraISO Premium Edition 9.3.5.2716 فایلها و فولدرهارو مخفی كردم ولی بعدا با ایزو بوستر همه‌ بیرون میومدن
ممنونم یه‌ برنامه‌ای دیگه‌ای معرفی كنید
از همكاریتون خیلی ممنونم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

فكر ميكنم سوال شما براي حفظ امنيت فايلهاي جانبي برنامتون هست درسته؟

راجع به اين مسئله بارها تو انجمن بحث شده پيشنهاد ميكنم مطالب قبلي رو جستجو و مطالعه كنيد.

ضمنا من روشي كه جناب BEHESHT تو اين مبحث اشاره كردن رو كارامدتر ميدونم و اين رو پيشنهاد ميكنم.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=118340&highlight=molebox

موفق باشيد

Dr.Raynaz

New Member
دست گلت درد نكنه evil_gates عزیز
ممنونم برای گزاشتن این لینك
روش كار میكنم اگه‌ مشكلی برام پیش اومد همین جا سؤال میكنم خدمتتون
دوباره‌ ممنونم برای جوابهاتون

Dr.Raynaz

New Member
دوستان اون لینكی كه‌ evil_gates عزیز داده‌ بودن نیگاه كردم اون در مورد حفاظت از فایلهای MBB هست كه‌ بعدا سورسشو بیرون نیارن
من میخوام یك جوری اون فایلهاو فولدرهای كه‌ تو سیدیم هست مخفی كنم كه‌ بعدا طرف نتونه‌ با ایزو باستر همه‌ شونو بیرون بكشه‌
ممنونم از همكاریتون

NARANJTORANJ

Well-Known Member
دوست من میمو میدم شما باید تا مشهد بری دیگه
dirol.gif

اگه بخوام کل آموزش ناپدید شدن در ایزو رو بدم که میشه یه صفحه

یکم ایده خلاقیت یکم بیشتر وقت بزار
ببین

کل سی دی تو یک فایل iso بکن

بعد فایل ایزو رو توی winhex اجرا کن
این برنامه تمام بایت های فایلتو بهت میده
و کد های 01 رو
حالا دنبال اسم فولدری بگرد که میخوای توی ایزو نیاد
بعد جلوی اسم اون کدهای اون اسم رو دست کاری کد چنتاشونو 00 کن

بعد سیو
بعد فایل ایزو رو در ایزو بستر اجرا کن
همین طور امتحان کن تا به جواب درستی برسی

این دیگه بهترین روشیه که سراغ دارم البته فقط برای ایزو بستر

دیگه بقیه کار با خودت

فعلا
برای همیشه
whistle.gif

Dr.Raynaz

New Member
دست درد نكنه‌ دوست من
یك سؤال داشتم
اسم فولدرها همه‌ میشن hex تو برنامه‌ winhex سؤالم اینه‌ كه‌ آ‌یا چجوری اسماشون پیدا كنم
یك كم برام توضيح بده‌
خیلی ممنونم

NARANJTORANJ

Well-Known Member
حتما سر فرصت در مورد این ایزو بستر یه پست آموزشی میرام
------
توی برنامه اسم همون فولدر ها هستن
وقتی که عملیات تموم شد توی ایزوبستر همون نامه ولی زیر مجموعه نداره

(همیشه تو عمق کاری که داری میکنی برو خودش حل میشه ،نشد! اینجا مطرح کن)

msh_gold

New Member
با سلام دوستان اگه به نتيجه رسيديد بزاريد تا ما هم استفاده كنيم چون من هم خيلي دنبال اين مطلب بودم

جدیدترین ارسال ها

بالا