:(
T tabassom Member Jul 22, 2004 #2 كمكم ميكنيد مثلاٌ براي لوگو كنارم خيلي كارا داشتم اما حجمش بالا بود نتونستم بذارم ممكنه بعضي از فايلها داراي چندين لايه و... باشه پس بايد چكار كنيم؟ ممنونم:تبسم
كمكم ميكنيد مثلاٌ براي لوگو كنارم خيلي كارا داشتم اما حجمش بالا بود نتونستم بذارم ممكنه بعضي از فايلها داراي چندين لايه و... باشه پس بايد چكار كنيم؟ ممنونم:تبسم
spsgorgan Active Member Jul 22, 2004 #3 با چه فرمتي ذخيره ميكنيد . اگه ميخواي عكس رو براي من بفرستيد تا ببينم چيكار ميتونم بكنم
spsgorgan Active Member Jul 22, 2004 #5 من در خدمتم ولي ايشون بفرمايند كه با چه فرمتي ذخيره ميكنند تا بنده بگم .!
d@nial Well-Known Member Jul 22, 2004 #7 خوب اگر با پسوندهايي به جز psd سیو کنی لایه ها معنی ندارن میتونی با gif سیو کنی
T tabassom Member Jul 22, 2004 #10 البته اينو هم بگم كه من چند بار سعي كردم براي شما و همين طور آقا مجيد بفرستم اما متاسفانه نشد
T tabassom Member Jul 22, 2004 #11 البته اينو هم بگم كه من چند بار سعي كردم براي شما و همين طور آقا مجيد بفرستم اما متاسفانه نشد
d@nial Well-Known Member Jul 22, 2004 #13 lvlj جان gif اگر از فلش اکسپورت بگیری هم کیفیتش عالی میشه هم حجمش کم اما از فلش!!
spsgorgan Active Member Jul 22, 2004 #15 Mohi Design گفت: به نظر من با فرمت gif و با استفاده از save for web کلیک کنید تا باز شود... من هم قبول دارم و پيشنهادم هم همين است .
Mohi Design گفت: به نظر من با فرمت gif و با استفاده از save for web کلیک کنید تا باز شود... من هم قبول دارم و پيشنهادم هم همين است .