كمك كنيد سريال مي خوام منتظرم

دوستان سلام
من از همين سايت اقا مجيد برنامه فلش ام ايكسرو دانلود كردم وژن 2004 رو اقا اين شمارهشو نمي تونم پيدا كنم كسي هست بدونه كجاست ممنون ميشم كه هرچه سريعتر كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟

shahrokh_xp

Active Member
آقا از همون جایی که لینک دانلود رو دیدین لینک کرکش هم بود.اونو نصب کنین حله :wink:

Pooriya_Online

Active Member
60733 گفت:
دوستان سلام
من از همين سايت اقا مجيد برنامه فلش ام ايكسرو دانلود كردم وژن 2004 رو اقا اين شمارهشو نمي تونم پيدا كنم كسي هست بدونه كجاست ممنون ميشم كه هرچه سريعتر كمكم كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟
راستش نميدونم از نامه من دانلود كرده باشي يا نه ولي اگه از اون دانلود كرده باشي كركشم همون جاست و سريال نداره فقط اينو بگم كه كركش 3تا فايل داره و هر 3تا رو بايد تو فولدرش كپي كني.

موفق و پيروز باشيد...

اقا بله از نامه شما اونو دانلود كردم ولي شماره سريال نداره من كركشو برداشتم ولي شماره سريال مي خوام .ممنونم دوستان

Pooriya_Online

Active Member
60733 گفت:
اقا بله از نامه شما اونو دانلود كردم ولي شماره سريال نداره من كركشو برداشتم ولي شماره سريال مي خوام .ممنونم دوستان
راستش رو بخواين من خودم با اون دانلود نكردم و سي-دي ش رو دارم. اينم بگم واسه من كه توي سي-دي Pro هستش.

shahrokh_xp

Active Member
60733 گفت:
اقا این برنامه هم مثل خیلی برنامه ها چون از سیستم activation استفاده میکنه و 2 نفر نمی تونن از یک سریال استفاده کنن سریالش در بازاره مکاره وجود ندارد مگه اینکه برید بخرید :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا