البته ميشد توي مناقصه ارزش افزوده هم شركت كرد و داراي سرور ارسال اس ام اس شد ولي با هزينه فوق العاده كه مخابرات الان اين مجوز رو به دو شركت داده كه يكي مگفا (براي ارتش يا سپاه دقيق نميدونم ) دومي رو هم اسمش الان يادم نيست در غير اينصورت همون طريقي كه دوستمون گفت با يك سيم كارت و مودم البته من تا اين حد ميدونم بعضي گوشيها به اين شكل مودم ارسال اس ام اس ميشن مثلا گوشي دي 500 ميتونه مودم باشه يعني من به عنوان مودم ارسال اس ام اس هاي خودم ازش استفاده كردم حالا برنامه نويسي و وصل اين دو به هم با خودتون كه بتونيد با سايتتون ارتباط برقرار كنه ولي اين سيستم بدي كه داره شماره خودتون رو براي همه اس ام اس ها ميفرسته يعني همه اس ام اس هاي دريافتي به نام شما ميخوره در ضمن شما با اين سيستم براي هر اس ام اس ارسالي از طرف خودتون بايد 13 تومان پرداخت كنيد پس بايد از جاي ديگه بايد براتون صرفه مالي داشته باشه كه چنين كاري كنيد يعني كارهاي تبليغاتي فوق العاده
الان سايت
http://smsiram.com حتي امكان جواب دادن به اس ام اس ها رو هم به كاربرانش ميده و در ابتدا كاري كرده بود كه شماره كسي كه ثبت نام كرده بود ميفتاد ولي بعد ها ديگه يه شماره مشخص افتاد البته ممكنه اين براي مدت محدودي بوده باشه و درستش كرده باشن كه بتونيد با شماره ي خودتون اس ام اس بزنيد و شماره خودتون بيفته
در ضمن اين اس ام اس ايران با همكاري foss هست كه لينكش توصفحه اولش هست و كارشون راه اندازي سرويس هاي اس ام اس هست