كمك كنيد درباره ارسال اس ام اس

amirb55

Member
سلام
ميخوام تو سايتم سرويس ارسال اس ام اس راه بندازم يعني ملت بيان پيام خود را در كادر بنويسن و شماره موبايل مورد نظر خود را در كادر دوم بنويسن و با كليك به دكمه ارسال به موبايل مورد نظر خود اس ام اس ارسال كنند
كسي هست بدونه چطوري بايد اين كار رو بكنم ؟
چندتا سايت الان تو ايران دارن اين كار رو ميكنند !

pirooz

Member
من هم قبلاً اين سؤال رو مطرح كرده بودم ولي كسي هنوز جوابي نداده! لطفاً اگه كسي مي‏دونه كه چه امكاناتي بايد فراهم بشه لطفاً خبر بده!‏

در ضمن امير آقا فكر كنم اگه يه خورده عنوان پيغامت رو تغيير بدي شايد بيشتر جلب توجه بشه! مثلاً بذاري راه‏اندازي خدمات ارسال sms بر روي سايت... يا يه چيزي مثل اين!‏

farhadfifi

Active Member
باید نرم افزارش رو بخرید. حدود 6 / 7میلیون تومان هست.

آخرین ویرایش:

@ljlj

New Member
قبلا لیست کامل تمام سایتهایی که اس ام اس می دن و فارسی هستند
در تاپیک جداگانه ای معرفی شده بود

amirb55

Member
@ljlj گفت:
قبلا لیست کامل تمام سایتهایی که اس ام اس می دن و فارسی هستند
در تاپیک جداگانه ای معرفی شده بود
سلام
توي كدوم قسمت ؟ ميشه آدرس اون تاپيك رو بگيد !؟
دوستان توجه كنند كه هزينه تا حدي قابل قبول هست و ميتونيم هزينه كنيم البته نه 60-70 ميليون !!
در ضمن دنبال سيستمي هستم كه حتما در ايران جواب بدهد!

اين سرويس اگه موفق بشيم راهش بندازيم در سايت صنام الكترونيك كه توليد كننده تلويزيون و دي وي دي هست راه اندازي ميشود آدرس سايت هم هست http://www.sanamel.com/index.php
ممنون از توجه و راهنماييهاتون

alireza-metal

Active Member
www.parsonline.net

این سایت من عضو شدم و بعد از 3-4 روز پسوردم فرستاده شد به موبایلم و پسورد را زدم تو سایت و راحت باهاش اس ام اس زدم و کاملا مجانی

من شايد بتونم!

آقا من اتفاقا همين چند روزه پيش دقيقا داشتم فكر شما را ميكردم كه براي سايتم سرويس اس ام اس راه اندازي كنم كار نوشتن نرم افزارشم ميخواستم به يك روش نسبتا پيچيده انجام بدم خلاصه فكر ميكنم روشم عملي باشه اگه مايلي بيشتر با هم صحبت كنيم ايميل بزن برام [email protected]

pirooz

Member
من فقط علاقه‌مند بودم ببينم چه امكاناتي احتياج هست!
اگه كسي از دوستان مي‌دونه، بفرما جلو...

PersianAmir

New Member
سلام
براي اين پروژه شما نياز به يک مودم GSM داريد و همچنين يک سرور هميشه روشن!
بنابراين شما نياز به يک سيم کارت نيز داريد.
شما مي توانيد با يکي از ISPها قرارداد بنويسيد که امکان اتصال GSM شما را بدهند.
در غير اين صورت شما نياز به يک سيستم داريد که به عنوان سرور عمل بکند.
کد نرم افزاري نيز بايد نوشته شود.
هم اکنون ساتهاي زيادي از جمله ParsOnline از اين سرويس استفاده مي کند.
اگر اطلاعات بيشتري نياز داريد بگوييد تا بيشتر توضيح بدهم
موفق باشيد

rayanak

New Member
ممنون ميشم اگه بصورت ريز تر و با هزينه هاي لازم مطلب رو بگيد

PersianAmir

New Member
سلام

دوست عزيز من اطلاعي در مورد قيمت مودم GSM نمي دونم.
در ضمن ISP هم بايد شما را Support کند.
وجود يک سيم کارت هم الزامي است.
ساخت يک صفحه وب و يا چندين صفحه وب نيز لازم است.
پس از اتصال مودم به يکي از serverهاي ISP بايد سيم کارت را داخل مودم قرار داده و سپس کدي نوشت که از طريق صفحات وب اطلاعات را گرفته و به مودم انتقال دهد.
مودم هم اطلاعات را گرفته و به شماره مورد نظر SMS مي زند.

موفق باشيد

dehkade

Member
البته ميشد توي مناقصه ارزش افزوده هم شركت كرد و داراي سرور ارسال اس ام اس شد ولي با هزينه فوق العاده كه مخابرات الان اين مجوز رو به دو شركت داده كه يكي مگفا (براي ارتش يا سپاه دقيق نميدونم ) دومي رو هم اسمش الان يادم نيست در غير اينصورت همون طريقي كه دوستمون گفت با يك سيم كارت و مودم البته من تا اين حد ميدونم بعضي گوشيها به اين شكل مودم ارسال اس ام اس ميشن مثلا گوشي دي 500 ميتونه مودم باشه يعني من به عنوان مودم ارسال اس ام اس هاي خودم ازش استفاده كردم حالا برنامه نويسي و وصل اين دو به هم با خودتون كه بتونيد با سايتتون ارتباط برقرار كنه ولي اين سيستم بدي كه داره شماره خودتون رو براي همه اس ام اس ها ميفرسته يعني همه اس ام اس هاي دريافتي به نام شما ميخوره در ضمن شما با اين سيستم براي هر اس ام اس ارسالي از طرف خودتون بايد 13 تومان پرداخت كنيد پس بايد از جاي ديگه بايد براتون صرفه مالي داشته باشه كه چنين كاري كنيد يعني كارهاي تبليغاتي فوق العاده

الان سايت http://smsiram.com حتي امكان جواب دادن به اس ام اس ها رو هم به كاربرانش ميده و در ابتدا كاري كرده بود كه شماره كسي كه ثبت نام كرده بود ميفتاد ولي بعد ها ديگه يه شماره مشخص افتاد البته ممكنه اين براي مدت محدودي بوده باشه و درستش كرده باشن كه بتونيد با شماره ي خودتون اس ام اس بزنيد و شماره خودتون بيفته
در ضمن اين اس ام اس ايران با همكاري foss هست كه لينكش توصفحه اولش هست و كارشون راه اندازي سرويس هاي اس ام اس هست

keivan_business

New Member
سلام :
:d
هر كي ميخواد اين سرويس رو روي سايتش راه بندازه من ظرف 2 ساعت راه مي اندازم و 70.000 تومان ميگيرم

كيوان عليپور
تلفن : 09329461114

Custume

New Member
سلام بچه ها
من چند ماه پيش اين پروژه به هم پيشنهاد شد و رفتم دنبالش . مي خوام نتيجشو واستون بنويسم
من همه سايتا رو گشتم رسيدم به سايت خود مخابرات كه از اون سايت خيلي راحت ميشه اس ام اس زد
رفتم باحاشون مزاكره كردم يعني با مديريت سايت كه تقريبا همون شركت مخابرات بود بهم گفت بطور قانوني هيچ كس غير از شركت نمي تونه در ايران از طريق وب اس ام اس بزنه ( اس ام اس در ايران ) منو هم با لگت از اونجا بيرون كردن
بهم هم گفتند اگه اين كارو كنيد چوب ميكنيم تو پاچتون
خوب منم رفتم ديگه پشت سرم هم نگا نكردم چون تجربشو دارم مي دونم چطوري اين كارو مي كنن

amirlol

Well-Known Member
سوال خاصی بود بگو برات بگم !!
حوصله تایپ اینو ندارم
خیلی طولانیه جریانات
ولی اگه کسی خواست من هم سیستم اشو دارم هم مجوزشو

جدیدترین ارسال ها

بالا