كمك كنيد خواهش مي كنم

sap

New Member
سلام
من يك دامين براي سايتم ثبت كردم.براي تعيين بالا آمدن صفحه ي نخست شركتي كه آن را برايم ثبت كرده گفت از طريق ftp عمل كن . من ftp://ftp.webclas.net را وارد كردم اما error مي دهد :
windows cannot access this folder.
make sure you typed the file name correctly and that you have permission to access the folder.
details: the server name or address could not be resolved
به شر كت زنگ زدم گفت سرور هاست خود را در آدرس ... تغيير بده چون اين دامين از سرور ما خونده مي شه و چون از ما هاست نخريدي بايد سرور هاست خود را وارد كني.
حالا من از شما مي خواهم بپرسم كه چگونه سرور هاست انتخابي خود را بدست آورم .
هاست انتخابي پرشين گيگ است.
با تشكر من را راهنمايي كنيد.

فکر کنم منظورت Dns باشه ؟ درسته ؟ ولی تو می خوای به روی اکانتی که روی پرشین گیگ هستش ! بزاری ؟ مگه پرشین گیگ هاست هم می ده ؟ یعنی میزبانی ؟

• Like
Reactions: sap

vatanmusic

Well-Known Member
نه

دوست عزيز پرشين گيگ يه فضايي ميده كه فقط مختص به htmlهست و هيچ گونه اكانت ftp به كاربرانش نميده شما اگه مي خواهيد اين دومين را روي اكانت پرشين گيگ خود alias كنيد بايد حتي اگه شده 1 مگابايت فضا واسه اين دومينتون بگيريد بعد مي تونيد با فرمان refresh اون دومين را به اكانت پرشين گيگ خود منتقل كنيد اگه فرمان refresh را بلد نيستيد بگبد تا براتون ارسال كنم
موفق باشيد

sap

New Member
دوست عزيز پرشين گيگ يه فضايي ميده كه فقط مختص به htmlهست و هيچ گونه اكانت ftp به كاربرانش نميده شما اگه مي خواهيد اين دومين را روي اكانت پرشين گيگ خود alias كنيد بايد حتي اگه شده 1 مگابايت فضا واسه اين دومينتون بگيريد بعد مي تونيد با فرمان refresh اون دومين را به اكانت پرشين گيگ خود منتقل كنيد اگه فرمان refresh را بلد نيستيد بگبد تا براتون ارسال كنم
موفق باشيد

سلام
لطفا برام فرمان refresh رو بفرسيد.
من تو اين موارد آماتور هستم لطفا زير ابتدايي توضيح بدهيد .
اگه هاستم رو در www.freewebtown.com بزارم دوباره به خريد هاست است

sap

New Member
سلام
من به جاي ns1.rayan.biz و ns2.rayan.biz از ns1.persiangig.com و ns2.persiangig.com و ns3.persiangig.com
استفاده كردم در مديريت دامينم.
فكر مي كنيد درست بشه
گفته بعد از 24-48 ساعت درست مي شه .
البته فعلا سايت با دامين tk بالا مي آد
www.webclas.tk

vatanmusic

Well-Known Member
دوست عزيز نت فكر نمي كنم شما بتونيد روي پرشين گيگ اين كار را انجام بديد منم كه خدمتتون عرض كردم براي اين كار حتي اگه شده 1 مگابايت بايد فضا داشته باشيد

• Like
Reactions: sap

sap

New Member
دوست عزيز نت فكر نمي كنم شما بتونيد روي پرشين گيگ اين كار را انجام بديد منم كه خدمتتون عرض كردم براي اين كار حتي اگه شده 1 مگابايت بايد فضا داشته باشيد

ببخشيد من تو اين موارد يخ هم.من هاست رو خريدم حالا پيغام رفرش رو كجا بذارم
ممنون مي شم جواب بديد

جدیدترین ارسال ها

بالا