كمك كمك كمك كمك كمك كمك كمك

ara

Member
سلام
‏لطفا به من کمک کنید
‏ من ویندوز linux رو نصب کردم و یکی از درایو هام پاک شده حالا میخوام linux ‏رو پاک کنم و میخوام درایوم هم برگرده اگه کسی بلد لطفا به من بگه من خواهش میکنم ‏از شما که به من جواب بدين please :oops:

xxx.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

پاك كردن كه ميتوني لينوكس رو پاك كني اما ديگه اون پارتيشنت بر نميگرده!! آخه وقتي پارتيشن ها رو تغيير بدين ديگه اطلاعات قابل برگشت نيستند!!

مجيد

redpepper

Member
آخ نگو داغ دلم تازه ميشه! چقدر موقع نصب لينوكس كنار xp بدبختي هست! :?
به خاطر لينوكس مجبور شدم بيشتر از ده بار تو دو روز ويندوز نصب كنم آخرشم هيچي..!!!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اختيار داري پوريا جان آقا لينوكس ببخشيد ببخشيد سگش شرف داره به ويندوز... شما اگر از چشم حرفه اي بهش نگاه كنيد ميبينيد ويندوز بايد بره جلوش بوق بزنه :wink: :lol:

مجيد

Pooriya_Online

Active Member
سلام

مجيدجان درست ميگي ولي من دل خوشي از لينوكس ندارم

ميخواستم نصبش كنم ويندوزمنم اكس پي بود پدرم رو درآورد تو يه روز 23 يا 24 با ويندوز ريختم

فرداش اومدم با 2000 بريزم بازم نشد آخر با 98 و 95 هم نشد واسه همين ميگم مجيد جان

لينكس بدبختم كرد. :x ولي هرچي شما بگي دمتم گرم :wink:

saman_sweden

Active Member
pooriya گفت:
سلام

مجيدجان درست ميگي ولي من دل خوشي از لينوكس ندارم

ميخواستم نصبش كنم ويندوزمنم اكس پي بود پدرم رو درآورد تو يه روز 23 يا 24 با ويندوز ريختم

فرداش اومدم با 2000 بريزم بازم نشد آخر با 98 و 95 هم نشد واسه همين ميگم مجيد جان

لينكس بدبختم كرد. :x ولي هرچي شما بگي دمتم گرم :wink:

اگر دستوراتش را درست میرفتی نه ویندوز اذیتت می کرد نه لينوكس
هر OS ی جای خود داره من از هیچکدام جانبداری نمیکنم اما طبیعی است که ویندوز هم پول کلان داره و هم سابقه طولالنی ولی لينوكس هنوز جونه و نسبت به جونیش خیلی کارها کرده فقط 13 سال سن داره اما ویندوز تو 13 سالگی اس ورژون11و3 بود و بنظر من OSBE از همه بهتره اما کسی نیست براش برنامه بسازه جای کمی میگیره و امنیتش فوقلعاده بالاست

پس چرا چنین مشکلات سراغ ما نیومده تا دم حجله سرش را ببریم

mahyar_nel گفت:
اقا بيخيال linux و پارتيشنت شو

آقا من نمي‌خوام روحيت رو خراب كنم. ولي به نظر من كامپيوترت ديگه به درد نمي‌خوره. آخه يكي از دوستاي من چند روز پيش linux نصب كرد چند روز بعدش پسر عمش فوت شد. خدا رحمت كنه.

justin

Member
اقا بهتري کار اينه که يه دور لينوکس رو پاک کني بعد بياي بشيي تو ويندوز 3 ساعت با پارتيشن مجيک درايو از دست رفتتو جايگزين کني و بعد دوباره لينوکسو نصب کني...ولي فکر نکم راهه حل بهتري باشه ايني هم که گفتم يه جورايي ديگه راهي جز اين نيس...

mohsenshahbazi

Active Member
با سلام
بهتر بود قبل از ارسال به تاریخ تاپیک هم نگاه میکردید ... 2003-06-20, 03:13 Pm

این بحث مال 2 سال قبل هست ...
لطفا دردهای قدیمی رو تازه نکنید ... :دی

محسن

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
mohsenshahbazi گفت:
با سلام
بهتر بود قبل از ارسال به تاریخ تاپیک هم نگاه میکردید ... 2003-06-20, 03:13 Pm

این بحث مال 2 سال قبل هست ...
لطفا دردهای قدیمی رو تازه نکنید ... :دی

محسن
دقيقا چرا جديدن همه رفتن سره تاپيك هايه قديمي
هرچي باز مي كني تاريخ پست اول ماله 1 تا 2 سال پيشه يه دفه آخرش يه گلي رفته نوشته (چه جالب)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا