كمك فوري

ario

Member
من ويندوز جديد نصب كردم درايوcروهمformatكردم حالا يا در حين كار خودبخود resetميشه يا همون اول كه بالا مياد بعد از يكي دو دقيقه restartميشه بعدم يه پيام خطا با يه logfileبهم ميده چون قبلا هم بدون دليل هاردم سوخته خيلي ميترسم لطفا بگين چه كار كنم ممكنه hack شده باشم

R_chizari

Active Member
درود
متن log file چيست ؟ امكان وجود خرابي در منبع تغذيه ، رم ، هارد ، وجود ويروس و ... يا حتي محكم نبودن يكي از قطعات سوار شده بر روي مادربورد ميباشد. لطفا متن log file را بنويسيد.

شاد باشيد
چيذري

xnux

Member
من نميخوام نظر فني خاصي بدم
فقط يه پيشنهاد بهتون ميدم ، چون قبلا اين مشكل براي من به وجود اومده

يه نگاه به فن CPU خودتون بندازيد
احتمالا سرعت كم شده باشه و يا ميبينيد صداي زيادي ميده
خوب اگه يه تعويض فن انجام بديد شايد مشكل حل بشه

والا نميدونم
بعد نياي منو بزني ها ، بگي زدي كامپيوترم را سوزوندي

:roll:

babak_dj

Member
agha aval hatman motmaen sho ke tamame ghateate dakhele case sare jaye khdeshonan hamaro chek kon
be ehtemal ziad eshkal az ramete chon in moshkelo manam dashtam rameto ye bar dige ja bezanshayd dorost she age dorost nashod bego ta varede karhaye asasi shim :wink:

ario

Member
مرسي دوستان ازت ممنون بابك جان چون خيلي وفته اين سوالو مطرح كردم يه جوري درستش كردم ولي بازم ممنون

totia1

Member
ario گفت:
من ويندوز جديد نصب كردم درايوcروهمformatكردم حالا يا در حين كار خودبخود resetميشه يا همون اول كه بالا مياد بعد از يكي دو دقيقه restartميشه بعدم يه پيام خطا با يه logfileبهم ميده چون قبلا هم بدون دليل هاردم سوخته خيلي ميترسم لطفا بگين چه كار كنم ممكنه hack شده باشم

آقا يكدفعه من با اين مشكل مواجه شدم همه قطعات رو چك كردم بهد ديدم كه واشر يكي از بسط هاي مادر برد پارگي داره و اتصال بدنه ايجاد مي كنه :idea:

يك با ر ديگه هم اين مشكل پيش آمد ودوتا هارد براي يك سيستم سوخت خيلي تست مي كرديم همه قطعات روي كيس رو دونه دونه عوض كردم ولي سيستم دوباره مشكل پيدا مي كرد
تا اينكه منبع تغذيه رو عوض كردم اونوقت مشكلم حل شد

:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا