كمك فوري...بچه ها چطوري ميشه يه عكس رو جوري درست كرد كه....

mosi-online

Member
سلام بچه ها من يه كمك فوري باز ميخوام...گوش كنيد چطوري يه عكس رو جوري درست كنيم كه در قسمت خاليش ديگه بگروند سايت معلوم بشه؟ :roll:
مثل اين عكس....چطوري ممكنه؟؟؟؟

Peyman-Pop

Active Member
باید عکس رو در حالت Gif و حالت بدون بکگرند ذخیره کنید .

در این حالت عکس بکگرند نداره و در هرجا قرار بگیره بکگرند پشتی‌ برای اون قرار میگره .

Tyros

Member
Peyman-Pop گفت:
باید عکس رو در حالت Gif و حالت بدون بکگرند ذخیره کنید .

در این حالت عکس بکگرند نداره و در هرجا قرار بگیره بکگرند پشتی‌ برای اون قرار میگره .

در تكميل صحبتهاي آقا پيمان ميخواستم اين كار رو كه البته با روشي كه ايشون گفتند تفاوت آن چنان ندارد به شكل ديگر هم به شما نشون بدم‌( :oops: آقا پيمان ببخشيد ولي من قصد جسارت ندارم...! :idea: )

اگر منظور شما برنامه فوتوشاپ هستش و ميخواهيد شكل يا آرمي رو طراحي كنيد‌(نه ويرايش و اديت) - يك فايل جديد با ويژگي Transparent ايجاد كرده و بعد از ترسيم و پايان كار آن را با فرمت GIF ذخيره نماييد. يك نكته هم در آخر ميخواستم بگم اين كه سعي كنيد از خاصيت Blending Option كمتر يا به اندازه مطلوب استفاده كنيد چون از كيفيت كار در هنگام ذخيره ميكاهد.

يه راه ديگه اينه كه اگه تصويرت jpg است پس زمينه اش را با رنگ پس زمينه سايتت يكي كني .

اينطوري هم پس زمينه رو داري هم عكست gif نشده.

Tyros

Member
mehrzadsoft گفت:
يه راه ديگه اينه كه اگه تصويرت jpg است پس زمينه اش را با رنگ پس زمينه سايتت يكي كني .

اينطوري هم پس زمينه رو داري هم عكست gif نشده.

فرمايش شما درست است ولي در موارد خاصي زياد نميشه روي اون كار كرد. مثلا وقتي كه بكگراند شما ادغام چند رنگ - تصوير و يا تصويري به شكل گرادينت باشه! :wink: :roll:

Peyman-Pop

Active Member
Tyros عزیز خواهش می‌کنم ، ممنون از اینکه توضیح کاملتری برای دوستمون دادی.

موفق باشی‌ .

جدیدترین ارسال ها

بالا