كمك فوري ، مشكل عجيب؟؟هنگ كردن سيستم در vista

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
[FONT=&quot]سلام دوستان عزيز
من چنتا مشكل با سيستمم دارم 1-رم سيستم من 4 گيگ هستش ولي تو ويندوز xp وvista مقدار رمو 2.75 نشون ميده ولي بعد از اينكه سرور پك 1 و 2 vista رو نصب ميكنم 4 گيگ نشون ميده ولي تو xp همون 2.75 هستش؟؟؟؟
2-بعد نصب ويستا وقي مي خوام نرم افزار روش نصب كنم بعد اينكه مرحله نصب شروع ميشه vista كاملا هنگ ميكنه جوري كه بايد دستي restart بشه؟؟؟؟؟
3- من سيستممو براي كاراي 3d خريدم ولي با توجه به اينكه 1200000 تومن پول خرج كردم ولي كارايي جالبي نداره!!!!؟؟؟
آيا قطعات كارايي خوبي ندارن ؟؟؟ و يا با هم mach نيستن؟؟؟
تو برنامه هاي 3d مخصوصا 3ds max مدام error كمبود فضاي رم ميده و از برنامه بيرون مياد.
چجوري ميتونم اطمينان پيدا كنم كه قطعات سيستم سالم هستن و ايرادي ندارن روش تستي براي mainboard graphic ram power هست؟؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين چون واقعا كارام لنگه
win xp 32 pack 2
vista 32
vista 32 pack 2

CPU: INTEl Q6600 2.40 GHz ,8MB L2 Cache
VGA: XFX 9800 GTX 675M 512 DDR3
RAM: 4 G kingstone 800
MB:XFX NFORCE 680ISLI INTEL SOCKET 775 DDR2[/FONT]
[FONT=&quot]POWER:GREEN 6P680B[/FONT]

red_waves

Member
با سلام

در ابتدا باید عرض کنم که ویندوز XP 32bit کلا 3 گیگ بیشتر RAM را نمی تواند شناسایی کند
من هم مشکل شما را دارم
برای کار 3D Max که ورژن 64 بیتش اومده استفاده از ویندوز 64bit مناسب تر هست اما XP 64bit خیلی مناسب نیست من 9 ماه داشتم و الان از Vista 64bit استفاده می کنم
عمده کار من میکس و تدوین فیلم متاسفانه Vista 64bit بشدت RAM خور هستش برای کار شما نیاز به 8Gig RAM می باشد
Vista 32bit اگر از نسخه 64bit 3DMax استفاده نمی کند بسیار مناسب تر می باشد

در مورد سیستمی که خریدار نموده اید سیستم خوبی هست اما با این هزینه انتخاب مناسب تری می توانستید داشته باشید

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
مشكل جديد.درايور صوتي نصب نميشه وسط نصب هنگ ميكنه و بايد سيستم restart بشه!!!!هم تو vista 64 &32 ولي تو xp همچين مشكلي نيست ولي با اين كه xp sp3 نصب كردم ازم رم 2.75 مونده؟؟؟؟؟!!!! چرا؟؟؟؟ بابا كمك كنيد :cry::cry:

red_waves

Member
فکر کنم شما دقت نکردید ویندوز XP بیشتر از 3 گیگ رم نمی شناسد فرقی نمی کنه SP1 , SP2 , SP3:idea:
مگر خود ویندوز ویستا کارت صدای شما را نمی شناسد ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا