كمك در مورد Vs 2005

grlearn

Member
سلام دوستان عزيز

1 - من وقتي از كنترل هاي آماده VS 2005 در برنامه نويسي سايت استفاده ميكنم مثلا از كنترل آماده CreateUserWizard استفاده مي كنم و به اجرا در ميارم در بخش وارد كردن پسورد خطا ميده و ميگه از اعداد و حروف نميتوني استفاده بكني و بايد از كاراكترهاي مثل ( / ؟ > < ":}{][=-\ ) استفاده بكني لطفا راه حل رو به من بگين

2 - و منويي ساختم كه وقتي مي خواهم به اونا لينك بدم مثل ( صفحه اصلي - ورود - عضويت ) لينك درست كار نميكنه مشكل از كجاست

لطفا راهنماييم كنيد

nima_dir

Active Member
سلام
در مورد سوال اول بررسی میکنم و بهتون میگم چون اغلب از این کنترل استفاده نمیکنم
در مورد سوال دوم ایا ادرس دهی نصبی رو رعایت میکنین؟اگر ممکنه کدوتون رو بذارین تا بررسی کنیم
موفق باشید

grlearn

Member
سلام

آقا نیما من برای آدرس دهی از هیچ کدی استفاده نمی کنم یعنی اینکه بلد نیستم چون قبلا با html کار کردم تو اون با استفاده از دکمه هاپیر لینک می شود آدرس دهی کرد و من در vs تازه کار هستم اگه شد کد ها شو بزار تا ما هم استفاده کنیم

night11

Member
سلام دوستان عزيز

1 - من وقتي از كنترل هاي آماده VS 2005 در برنامه نويسي سايت استفاده ميكنم مثلا از كنترل آماده CreateUserWizard استفاده مي كنم و به اجرا در ميارم در بخش وارد كردن پسورد خطا ميده و ميگه از اعداد و حروف نميتوني استفاده بكني و بايد از كاراكترهاي مثل ( / ؟ > < ":}{][=-\ ) استفاده بكني لطفا راه حل رو به من بگين

2 - و منويي ساختم كه وقتي مي خواهم به اونا لينك بدم مثل ( صفحه اصلي - ورود - عضويت ) لينك درست كار نميكنه مشكل از كجاست

لطفا راهنماييم كنيد

سوال اول : دلیل امنیت هست یعنی پسورد شما باید از نظر امنیتی در سطح بالایی باشه اصطلاحا Strong Password باشه .
سوال دوم : یک راه حل رو نیما گفت . دومیش هم اینکه درست کار نمی کنه یعنی چی ؟ خطا میده ؟ باز نمی کنه و ....

grlearn

Member
سلام

2 - در مرحله اول همه لینک ها درست کار میکنند ولی وقتی میرم داخل یه پوشه دیگه درست کار نمیکنه

مثال اینها منوی سایت من هست که تو پایین مینویسم

صفحه اصلی
ورود

خب فایل صفحه اصلی توی هیچ پوشه قرار نداره و آدرسش هم اینه index.asp/
ولی فایل ورود توی پوشه members قرار داره و آدرسش هم اینه members/login.asp/
و فایل عضویت هم همین طور

خب وقتی میخوام سایت رو تست کنم از بخش منوها روی صفحه اصلی کلیک می کنم درست کار میکنه ولی وقتی روی ورود کلیک میکنم درست کار میکنه حالا که ورود توی پوشه members هست وقتی روی صفحه اصلی کلیک میکنم می بینم آدرس فرق کرده قبلا که آدرسش index.asp/ بود حالا شده members/index.asp/ مشکل از کجاست

آخرین ویرایش:

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزیز
فهمیدم مشکلت کجاست.ببین وقتی که شما ادرس میدی و چون ادرس نصبی هست از محل فعلی در نظر گرفته میشه.خوب پس برای عوض کردن مسیر به یه مکانیزم ساده نیاز داری وقتی که میری تو هر کدوم از قسمتها و میخوای به قسمت دیگه مراجعه کنی از این ساختار استفاده کن:
index.aspx/..
اگه اینو توی منوی مربوط به members بنویسی درست میشه
موفق باشی

zorig4fun

Member
برای سوال اول شما میبایست در وب کانفیگ خود ممبر شیپ پروایدر را تغییر بدهی کدهای ذیل را وارد کن

کد:
<system.web>
		<membership>
		<providers>
			<clear/>
			<add name="AspNetSqlMembershipProvider"
				 type="System.Web.Security.SqlMembershipProvider, System.Web, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"
				 connectionStringName="LocalSqlServer"
				 enablePasswordRetrieval="false"
				 enablePasswordReset="true"
				 requiresQuestionAndAnswer="false"
				 applicationName="/"
				 requiresUniqueEmail="true"
				 passwordFormat="Hashed"
				 maxInvalidPasswordAttempts="5"
				 minRequiredPasswordLength="5"
				 minRequiredNonalphanumericCharacters="0"
				 passwordAttemptWindow="12"/>
		</providers>
			</membership>
	</system.web>

zorig4fun

Member
دوست گرامی شما برای سوال دوم مشکلتون این است که از لینک معمولی استفاده کردید و چون لینک کامل رو وارد نکردید به داخل یک پوشه که میرید مسیر فایل را ذاخل آن پوشه میگرده شما لینک خود را تغییر دهید به شکل ذیل

کد:
../DIRECTORY/PAGE.ASPX

البته باز شاید مشکل پیش بیاد بهترین کار این است که از هیپز لینک استفاده کنید این روش با استفاده از تگ ران ات سرور مسیر را در هر پوشه ای که باشی نصبت به موقعیت تغییر میدهد.

کد:
<asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl="~/Default.aspx">صفحه اصلی</asp:HyperLink>

کلا اگه میخواهید منو بسازید کاری که شما انجام میدهید کاملا استباه میباشد. شما میبایست از سایت مپ استقاده منید

grlearn

Member
تشكر

آقا از همه جواب هاتون خيلي خيلي ممنونم هم از آقا نيما و هم از آقا زوريگ

خيلي كمك كردين بي نهايت تشكر

grlearn

Member
سوال

ببخشيد بازهم مزاحم شدم

آموزش كامل sql server كه با vs 2005 نصب ميشه رو از كجا ميشه دريافت كرد (فارسي باشه)

zorig4fun

Member
والا من جائی ندیدم ولی دارم خودم مینویسم احتمالا چند تا بخشش را تا هفته دیگه تموم میکنم منتضر باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا