كمك در مورد PHP خيلي خيلي ساده و فوري فوري فوري مرگ من كمك كنيد

Mikhak

Active Member
سلام

خيلي ساده ميخواستم يه COMBO BOX درست كنم با چند تا گزينه كه همشون فقط به يه تابع ربط داده بشه ولي هر كدوم واسه خودش يه متغير جداگانه داشته باشه منظورم اينه كه هر كدوم رو كه انتخاب كردم يه متغير جداگانه واسه تابع بفرسته اگه متوجه نشدين بيشتر توضيح بدم

خيلي شرمندم كردين اگه جواب بدين يا حداقل راهنماييم كنين
==========================
سينا

AliReza26

Active Member
اگه كامبو باكست نامش name1 باشه و مقادير فيلد هاي كامبو باكست 1 و 2 و 3 و.... باشه ميتوني توي ASP با كد زير اون را بدست بياري و مقادير 1 و 2 و3 ... را به تابعت بفرستي :

کد:
request.form("nam1")

Mikhak

Active Member
عليرضا جان دستت درد نكنه مرسي ولي من با php مي خوام آقا houtanal اگه يه كمي بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم من كه اصلا نفهميدم چي گفتي؟:(

عليرضا جان راجع به اينكه من دوتا موضوع زدم هم ببخشيد موضوع اولي ارور داد من هم فكر كردم نيومد

=================
سينا

oxygenws

Active Member
میخک خان، مرحمت کنید تاپیک مناسب انتخاب کنید و قوانین سایت رو رعایت کنید. ممنون

houtanal

Member
پارامتر هاي بالا براي گرفتن مقادير ارسال شده توسط فرم در php بکار مي روند.اولي در صورتي که متد فرمتان get باشد و دومي در صورتي که post باشد .

AliReza26

Active Member
mikhak گفت:
عليرضا جان دستت درد نكنه مرسي ولي من با php مي خوام آقا houtanal اگه يه كمي بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم من كه اصلا نفهميدم چي گفتي؟:(

عليرضا جان راجع به اينكه من دوتا موضوع زدم هم ببخشيد موضوع اولي ارور داد من هم فكر كردم نيومد

=================
سينا

خواهش ....

اما لطفا عنوان تاپيك هات را همون طور كه اكسيژن هم اشاره كرد صحيح انتخاب كن..... :wink:

ممنون....

Mikhak

Active Member
بابا مگه من چجوري انتخاب كردم؟
اگه ميشه بگين مثلا چي ميزاشتم خوب بود
====
سينا

Mikhak

Active Member
ولي خواهش مي كنم يكي مشكل منو حل كنه

خوب آقا houtanal مثلا اين combobox منه خوب همش رو هم به تابع modifynum راهنمايي كردم ولي مي خوام هر كدوم با يه متغير ديگه بره مثلا وقتي يك رو انتخاب كردم متغير ch1 رو باسه تابع بفرسته حالا اگه يه كم راهنمايي كني ممنون ميشم اونايي رو كه ميگي من اصلا بلد نيستم مرگ من يه كم بيشتر توضيح بده بازم ممنون
اينم كد:
کد:
."<select name=\"combo1\">"
."<option value=\"modifynum\">1</option>\n"//$ch1
."<option value=\"modifynum\">2</option>\n"//$ch2
."<option value=\"modifynum\">3</option>\n"//$ch3
."<option value=\"modifynum\">4</option>\n"//$ch4
."<option value=\"modifynum\">5</option></select>//$ch5
[code/]
بازم ممنون از راهنمايي هاتون
=============
سينا

oxygenws

Active Member
«خیلی خیلی ساده!!!!!»
«فوری فوری فوری!!!»
«مرگ من کمک کنید!!!»

عذر می خوام، ولی آدم یاد گدا های سر چهار راه ها میفته، حداقل من یاد اونها افتادم!!

به هر حال، موضوع باید طوری باشه که اگر در آینده یکی دنبال یه مطلب می گشت، از تیتر مطلب بفهمه که داخلش چی نوشته. به عبارتی تیتر خلاصه ایست از مطلبی که داخلش وجود داره.

houtanal

Member
وقتي از كمبو باكس استفاده مي كني نامي بهش مي دي كه در در برنامه پاسخ دهنده با اون نام دريافت ميشه.اين كد php مشكلت رو حل مي كنه.
کد:
<?php
$value=$_GET['select'];
echo $value;
?>
<html>
<head>
</head>
<body>
<form name="form1" method="get" action="">
  <select name="select">
    <option>var1</option>
    <option>var2</option>
    <option>var3</option>
  </select>
  <input type="submit" name="Submit" value="Submit">
</form>
</body>
</html>

Mikhak

Active Member
oxygenws گفت:
«خیلی خیلی ساده!!!!!»
«فوری فوری فوری!!!»
«مرگ من کمک کنید!!!»

عذر می خوام، ولی آدم یاد گدا های سر چهار راه ها میفته، حداقل من یاد اونها افتادم!!

به هر حال، موضوع باید طوری باشه که اگر در آینده یکی دنبال یه مطلب می گشت، از تیتر مطلب بفهمه که داخلش چی نوشته. به عبارتی تیتر خلاصه ایست از مطلبی که داخلش وجود داره.

چشم ببخشيد از اين به بعد سعي ميكنم موضوع بهتري بنويسم؟

Mikhak

Active Member
houtanal گفت:
وقتي از كمبو باكس استفاده مي كني نامي بهش مي دي كه در در برنامه پاسخ دهنده با اون نام دريافت ميشه.اين كد php مشكلت رو حل مي كنه.
کد:
<?php
$value=$_GET['select'];
echo $value;
?>
<html>
<head>
</head>
<body>
<form name="form1" method="get" action="">
  <select name="select">
    <option>var1</option>
    <option>var2</option>
    <option>var3</option>
  </select>
  <input type="submit" name="Submit" value="Submit">
</form>
</body>
</html>

خيلي جالب بود مرسي مشكل اصلي من رو حل كرد ولي هنوز اون كاري رو كه مي خواستم بكنم نتونستم يعني واسه هر كدوم از انتخابام يه متغير جداگانه بفرسته:(
البته ببخشيد مي دونم دارم يه كم زياده روي مي كنم ولي ....
-------------
سينا

houtanal

Member
اگر اصرار به استفاده از كمبو باكس داري مي توني از جاوا اسكريپت براي اين كار استفاده كني هرچند كنترل هاي ديگه به احتمال زياد بهتر كارت رو راه مي اندازه

Mikhak

Active Member
راست ميگي اصلا به فكرم نرسيد مثله ابنكه ديگه چاره اي ندارم
مرسي
---------------------
سينا

جدیدترین ارسال ها

بالا