كمك در مورد نصبphpدر پرشين گيگ

با سلام خدمت شما دوستان عزيز
ميشه php رو نصب كرد يك contact form هست
با تشكر

.:: Ali ::.

Member
شما می تونین به جای پرشین گیگ از اینجا از هاست مطابق با سلیقتون رو به صورت رایگان استفاده کنید :

http://www.free-webhosts.com

البته این امکان به صورت سیستم آپگرید تا 4 ماه دیگه تو پرشین گیگ هم میسره ! فعلا" روند آزمایشیشو داره طی می کنه .

1p30

Member
چرا نمیشه خیلی هم میشه به شرطی که استفاده از خدمات وب شما فعال شده باشه
به چه صورت؟ به صورت مداوم دعوتنامه بفرستید قسمت وب شما فعال میشه
موفق باشید

بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز براي contact form بايد سرويس اي كه ازش مي خواهيد استفاده بكنيد smtp اش فعال باشد در غير اينصورت نمي شود استفاده كردد (زيرا contact form كار نخواهد كرد) .
در سايت هايي كه هاست رايگان مي دهند اين سرويس را ( smtp ) مي بندند تا از سرور آنها اسپم ارسال نشود.

siavashmusic

Active Member
در مورد هاست اگه نیاز داری به من پیغام خصوصی بده البته باید دومین داشته باشی
منظورم دومین حقیقی مثل دات کام و دات نت و . .. .
روی ریسلر خودم میتونم بهت فضا بدم البته اگه کار تخصصی داری

آخرین ویرایش:
بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام
دوست عزيز براي contact form بايد سرويس اي كه ازش مي خواهيد استفاده بكنيد smtp اش فعال باشد در غير اينصورت نمي شود استفاده كردد (زيرا contact form كار نخواهد كرد) .
در سايت هايي كه هاست رايگان مي دهند اين سرويس را ( smtp ) مي بندند تا از سرور آنها اسپم ارسال نشود.

اگر اشتباه نکنم contact form حتما نباید اطلاعاتش رو به ایمیل بفرسته
میشه توی یه فایل ذخیره کرد و بعد دید

RainDigital

Member
اگر با فرونت پیج کار میکنید(من دو سه ماهیه که کار نمیکنم. شاید اشتباه گفتم)، توی تنظیمات فرم قسمت هایی داره که خودش مستقیم به ایمیل بفرسته به یا فایل سرور ساید بفرسته یا توی یک فایل ذخیره کنه.اینا رو من دیدم . توی یه کتاب هم خوندم

mehdi_7070

Active Member
چرا نمیشه خیلی هم میشه به شرطی که استفاده از خدمات وب شما فعال شده باشه
به چه صورت؟ به صورت مداوم دعوتنامه بفرستید قسمت وب شما فعال میشه
موفق باشید

ميشه يك نمونه بگيد كه قسمت وب فعال شده باشه .

j_tmec

New Member
سلام
من داشتم یه گشت تو فرم ها میزدم دیدم یکی هاستینگ رایگان میده رفتم عضو شدم و ارسال ايميل رو امتحان كردم . كار كرد . دیدم که سي تا سیستم هم خودش روش اماده داره فقط با یه کلیک ساده نصب میشه این یه سایت ایرانی كه تازگی ها شروع به كار كرده و اولین سایت در ایران هستش خوشحالم كه این افتخار رو دارم كه به شما معرفیش كنم یه بنر ازش میزارم تا بهتر متوجه بشین البته سایت فارسی لازم نیست زحمت زیادی بكشید بدون تبلیغ با پشتیبانی پی ا چ پی و مای اسكیو ال و ....... فقط یه خورده ادرس سایتتون دراز میشه كه برا این كار هم ساب دومین وجود داره بیاید
اينم آدرسش:
http://freeservers.0lx.net

جدیدترین ارسال ها

بالا