سلام خدمت دوستان 
ميرم سر سوال من يك ديتابيس دارم كه هر ماه آپديت ميشه و اطلاعاتي براساس شهر و ماه در آن ذخيره ميشه وقتي ميخوام خروجي براساس ماهها بگيرم از حلقه for و آرايه ها استفاده كردم به اين صورت
اين حلقه سه ماهه متوالي رو در يك آرايه ذخيره مي كنه
حالا مي خوام از اين آرايه براي دستور
استفاده كنم يعني اين دستورم ببرم توي حلقه for
مشكل اينجاست كه خروجي دستور mysql_query يك آرايه است خروجي اين دستور هم mysql_fetch_row يك آرايه است در واقع آرايه داخل آرايه ميشه هر كاري ميكنم نميتونم از اين دستور خروجي بگيرم (آرايه انجمني و... هم كاربرد نداره) شما چي ژيشنهاد ميكنيد

ميرم سر سوال من يك ديتابيس دارم كه هر ماه آپديت ميشه و اطلاعاتي براساس شهر و ماه در آن ذخيره ميشه وقتي ميخوام خروجي براساس ماهها بگيرم از حلقه for و آرايه ها استفاده كردم به اين صورت
PHP:
$res= array('re','ref','reo','rekh','ret','rem','resh','rema','reab','reaz','red','reb','ree');
for($i=1;$i<4;$i++){
$query= "select city, sum(jms) as `sum of jms`, sum(jzs) as `sum of jzs`, sum(mms) as `sum of mms`, sum(mzs) as `sum of mzs`, sum(jmr) as `sum of jmr`, sum(jzr) as `sum of jzr`, sum(mmr) as `sum of mmr`, sum(mzr) as `sum of mzr`, ses , ser, sum(mghms) as `sum of mghms`, sum(mghzs) as `sum of mghzs`, sum(mghmr) as `sum of mghmr`, sum(mghzr) as `sum of mghzr`, sum(nmo) as `sum of nmo` from `insertdatafot` where month='$i' group by `city` ORDER BY id ASC ";
$res[$i]=mysql_query($query);
}
PHP:
$res= array('re','ref','reo','rekh','ret','rem','resh','rema','reab','reaz','red','reb','ree');
PHP:
mysql_fetch_row
مشكل اينجاست كه خروجي دستور mysql_query يك آرايه است خروجي اين دستور هم mysql_fetch_row يك آرايه است در واقع آرايه داخل آرايه ميشه هر كاري ميكنم نميتونم از اين دستور خروجي بگيرم (آرايه انجمني و... هم كاربرد نداره) شما چي ژيشنهاد ميكنيد
آخرین ویرایش: