كمك در مورد استفاده از هاستينگ

aloo

Active Member
من هاستم رو تازه گرفتم و سيستم مديريت محتواي e107 رو مي خوام قرار بدم تا اون مرحله اي رسيدم كه بايد فايل e107رو روي هاستم آپلود كنم ولي اين فايله حدود 7 مگابايت هست درسته فايله حجمش انقدر هستش يا نه

aloo

Active Member
من تو اخرش گير كردم بذارين كامل از اون اول بگم چيكار كردم.
من روي سيستمم يه هاست محلي ساختم localhost بعد با استفاده از اين e107 رو روي سيستمم نصبش كردم و بعد از تمام شدن اين كارا حالا فايل e107 رو روي هاستم آپلود كردم براي اينكه e107رو روي هاستمم نصب كنم حالا از اينجا به بعد ديگه نمي دونم چه جوري نصبش كنم روي هاست.و ضمنا فايل e107 يك فايل .exe هست كه آپلود كردم

حالا من براي نصب e107 روي هاستم چيكار كنم.

vatanmusic

Well-Known Member
عزيز e107 را كامل رو هاستت تو پوشه public_html آپلود كن بعد پيغام خصوصي بده تا برات نصبش كنم

aloo

Active Member
حاجي ما رو همين اپلودش مو نديم .يعني بالاخره متوجه نشديم زيپش رو اپلود كنيم يا معموليشو .اگر زيپش رو اپ كنيم كه موقع نصب فايل دانلود ميكنه راستيتش اين قسمتش بدجوري گيره به هر كي ميگيم يه چيزي ميگه

آخرین ویرایش:

milads

Banned
عزيز جان شما كل رو ZIP كن سپس وارد Cpanel شو و Extract كن .
به اين راحتي .

aloo

Active Member
من وارد Cpanel شودم و Extract كردم ولي پيام زير ظاهر شد.مگه نبايد از طريق دامين نصب كنم.

m2ywpjg2zggv7v0dgna3.png

aloo

Active Member
اي داد نشد كه بازم.

من هدفم اپلود و باز كردن فايل زيپ نيست كه من مي خوام مديريت محتواي e107 رو نصب كنم الانم 100 بار اپلود كردم و 99 بار هم پاكش كردم.

الان اين فايل زيپ رو چه جوري نصبش كنم.وقتي بازش هم ميكنم تو سايت داخلش رو نشون مي ده و لي من مي خوام مديريت محتواي e107 رو نصب كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا