كمك در زمينه آپگريد ناك(كمك لطفا)

bazikadeh

Member
سلام دوستان.من مي خوام ناك ايدنا رو آپگريد كنم به ناك پلاتينوم.مي خوام اطلاعات قبلي روش باشه.مثلا مي خوام پستهاي داخل انجمن و اخبار و اعضا سايت همه سر جاشون باشن.لطفا كمك كنيد به من كه اين كار رو انجام بدم.اگه مي خوايد توضيح بديد يكم واضح توضيح بديد آخه يكم خنگولي هستم

izone

Active Member
درود بر شما.

شما بايد sql پلاتينيوم را نصب كنيد. بعد سراغ تك تك تيبل هاي ناك ايدنا برويد و همه را تك تك export كنيد و در sql جديد import كنيد. براي اينكار بهترين راه اين است كه از sql ايدنا يك بك آپ بگيريد و ناك ايدنا را روي رايانه خودتان نصب كنيد. زمانيكه همه چيز خوب كار كرد ناك ايدنا را از روي سرور پاك كنيد و پلاتينيوم را نصب كنيد. بعد تك تك تيبل هايي را كه هم ايدنا و هم پلاتينيوم دارند را از روي رايانه خود export كنيد و به همان تيبل در سرور برويد (با كمك phpmyadmin) و آن تيبل را Drop كنيد و تيبل ايدنا را بجاي آن Import كنيد.

من زمانيكه از نيوك 7.4 IranianITC به ناك ايدنا ارتقا دادم اينكار را كردم. ولي شايد راه آسانتري هم دوستان ديگر بدانند. اينكار كمي زمان ميبرد ولي بسيار مطمن است. در ضمن زمانيكه اينكار را ميكنيد بايد سايت شما قابل دسترسي نباشد تا كاربران چيزي به آن اضافه نكنند.

پيروز باشيد.

bazikadeh

Member
سس

سلام.ممكنه كه يه صحبت چتي باهم بكنيم؟اين آي دي منه پليز اد كنش.pedi_x2004

izone

Active Member
دوست گرامي من هم اكنون نميتونم با شما از راه Yahoo messenger در تماس باشم. ولي اگر بتوانيد با من پس از ساعت 19:30 به زمان ايران تماس بگيريد من حتما روي خط هستم. نشاني را هم برايتان با پيام خصوصي ميفرستم.

bazikadeh

Member
سس

من درست نفهميدم بايد چيكار كنم.بعدشم باشد چيكار كنم كه سايت قابل دسترس نباشه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا