كمك در خرير كارت گرافيك

FashisT

Active Member
بچه ها يه كمك ميكنيد ما هم يه فيضي ببريم: :-?
نظره شما بين كارتهاي :
geforce 5700 256Mb با برده Giga
يا
ATI Radeon 9550 256Mb

هر كي طرفداره يكي از شركت ها هست (البته خودم ATI fanboy ام) و طرفداري اون شركتو ميكنه :cool:
حالا ميخوام بدونم توي اين دو تا مراك از اين شركتها كدومش خوب جواب داده تا اونو بخريم ؟؟؟
لطفا تعصب بزاريد كنار و اگه چيزي ميدونيد بگيد كه كدومش بهتر هست
ممنون
فعلا :shock:

alireza-metal

Active Member
نظر من اینه که بری دنبال Ati --- اگه بری دنبال مدلهای بالاتر از دست مدلهای تقلبی در امانی

Ghamnevis

Well-Known Member
پس تو كه به من چيز ديگه گفتي شهرام ؟ :wink:

بنظر من زياد فرقي نميكنه ! از هر كدوم تونستي بردهاي گيگا را گير بياري خوبند...

من خودم دنبال ATI بودم كه با راهنمايي هاي HWT عزيز و بقيه دوستان در پرشين تولز رفتم سراغش ... ولي گيرم نيومد...

مجبور شدم Geforce 5500 Zeus بگيرم به 112000 تومان كه خوب خوب از آب در اومده...
من راضيم !!!

FashisT

Active Member
سايان ديدم با اون پول هر چي بگيرم بدرد نميخوره پس تصميم گرفتم 100 تومن بزارم براي كارت من خودمم اي تي اي رو قبول دارم حتي بچه هاي پرشين تولز هم اي تي اي رو گفتند :-?
خب زرر( :lol: ميدونم اشتباست درستشو نميدونم) نداره كه ادم قبل از خريد چيزي يه مشورتي هم بكنه
دمتونگرم :wink:
فعلا :twisted:

paramond

Member
به نظر من که nvidea
من هر دو مدل رو چندين بار و در مدلهای مختلف امتحان کردم ولی nvideaبهتر بوده هم از نظر ساپورت کردن
بازی هم از نظر نرم افزار

FashisT

Active Member
اه خالا كه گفتيد دوباره شك كردم يعنيgeforce 5700 از 9550 بهتره؟
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
ببين كارتهاي nividia زياد جالبي نيست ! مخصوصا بردهاي MSI و Asus !

اگر هنوز تو شكي كه بين پردازنده هاي ATI و Geforce چي انتخاب كني چون ميدونم كارت چجوري پيشنهاد ميكنم همون Geforce را برداري ! كارتهاي Albatron خيلي خوب در اومده... (حداقل براي من و رفيقام...) (هرچند من مجبور به خريد NVidia شدم !!!)

اگر ATI ميخواي بايد يه 23 4 تومان ديگه بسلفي :D

چون ميدونم كارهات فقط با برنامه هاي 2D هستش و بازي :D اگر ميخواي گرافيك هاي سنگين 3D كار كني بهتره بري سراغ ATI !!
من با يك Radeon 7000 64 MB توي هيچ برنامه سه بعدي كم نمياوردم ! فقط بازي ها بود كه اذيتم ميكرد ! تازه اون هم با يك CPU PIII 1200 MHz :cry:

راستي ! در مورد سوال آخرت !
بله 5700 بهتره ! منتها گمونم قيمتش نزديك 140 تومان بود (موقعي كه من ميخواستم بگيرم ! يعني 14 15 روز پيش دقيقا )

FashisT

Active Member
persianalpha گفت:
به نظر من فقط ati ماله من هم Radeon 7000 64 MB هستش كه عاليه
خب اينو من الان دارم ولي پدرم در اومد وقتي خواستم يك پوستر بزنم ولي اينها همش بهونه است چون ميخوام POP WW رو بازي كنم
راستي سايان اينجا 5700 از 100 تومن داره تا 1500 كدومش بهتره؟
http://www.lamerdsystem.com/price.htm

Ghamnevis

Well-Known Member
شهرام من ديگه نميدونم چي بگم..

فكر ميكنم يا ATI R-9550 كه 97 تومان هستش ررا بگير.. يا برو سراغ FX 5700 كه 150 تومان هستش :D عوضت خيالت يه چند سالي راحته :wink:

FashisT

Active Member
خب من تصميمو گرفتم ميرم همون 9550 رو ميگيرم چون اول ارزون تره بعدش اي تي اي هست و سوم 256 هست و كلي هم پز ميام :D :wink:
ديگم نظرم عوض نميشه پستهاي تحريك كننده و هوسي ندهيد لطفا :razz:

Hwt

Active Member
مرجع :
تا 100 فقط 9550
تا 150 فقط 6600 انويديا
تا 200 فقط 6600 Gt

Just NVidia GeForce FX and FX Go Graphic Cards

این کارت گرافیک های ati چیه که همه می گن خوبه
چیپست گرافیک فقط nvidia geforce من یه msi اشو دارم 128 مگه radeon رو میکونه تو جیب کوچیکش

alireza-metal

Active Member
با اين كه طرفداران متاليكا هستي و دوستت دارم با عرض پوزش بايد بگم داري اشتباه ميكني
من خودم ati 256 --- x600 pro دارم و معركست --- البته همه مدلاش خوبن ---- موفق باشي

FashisT

Active Member
با علی رضا موافقم...
حداقل اش از سری X به بعد ATI یه چیزه دیگه شده...
البته همیشه هم نسخه هاش یه سرو گردن از نسخه های هم تاریخش در انویدیا بالاتره!
180.gif

فعلا
181.gif

Fa

Well-Known Member
فقط جی فورس گیگا
23.gif

چیزه دیگه بگیری بدبختی
32.gif

از ما گفتن بود
31.gif

جدیدترین ارسال ها