كمك در بازسازي يك طرح ساده(خط با انحنا)

سلام

من يك طرح ساده دارم كه كه درواقع يك خط كه با دو تا انحنا هست.مي خوام بازسازي كنم هر كار مي كنم در نمي ياد واسه لوگو سايت مي خوام
اگر دوستان كمك كنند ممنون مي شم

عكسش پيوست مي كنم مي خوام پايين خط سايه داشته باشه تا انتهاي طرح ( اگر هم نشد اشكالي نداره حداقل انحناي خطوط در بياد)

باز هم ممنون

پیوست ها

• test1 copy.gif
    test1 copy.gif
    13.4 کیلوبایت · بازدیدها: 16

.:SENATOR:.

Member
سلام
بیا احمد جان برات درش آوردم
فایل psd شم برات گذاشتم که خودت میتونی سایه شو به دلخواه تغییر بدی.
اما اگه تغییر دیگه ای مد نظرته بگو:)

پیوست ها

• Test.rar
    58.7 کیلوبایت · بازدیدها: 13

astalavista

Member
من شرمندم (به مدیران)
اسکاب جان من نمیدونم شما که هیچ کمکی به دیگران نمیکنی چه اصراری داری که پست بزنی. میخوای درجتو ببری بالا حداقل یه کار مثبتم بکن عزیزم.
من بیشتر نوشته هاتو مرور کردم دیدم اصلا زحمت تایپم به خودت ندادی که برادر. رفع تکلیف می کنی ؟ :mad:
http://forum.majidonline.com/search.php?searchid=2542308

البته نسبت به سنت توقعی هم ندارم ولی پسرم بزرگ شو ما اومدیم اینجا که اطلاعاتمون بهم بدیم. نه درجه بگیریم ایشالا رفتی سربازی همونجا تو پادگان بمون تا به سرهنگی هم برسی.

موفق باشی

آخرین ویرایش:

scup

Member
ببخشید پدر بزرگ.....:lol:
بهتره یک سری تو تاپیگ هایی که از من تشکر شده بزنی.... تازه من تو قسمت برنامه نویسی کامپوننت فلش هم خیلی پست ها دادم چون کارم خوب بود همه ازم خواستن که تاپیگو پاک کنن و یکی جدید بزنم که دیگه توش کسی سوال نپرسه و فقط جنبه آموزشی داشته باشه. که آسونتر بشه آموزشو گرفت.
لازم به ذکر هم هست که بهتره به تاپیک هایی که از من شرو شده هم یک سری بزنی!!

آخرین ویرایش:

scup

Member
در مورد این پست تشکرهم باید بگم که اینو دادم چون میخواستم سناتور بفهمه که این کارش با ارزش بوده..... اگه دقت کرده باشید از دکمه تشکر هم استفاده کردم!!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
بچه ها لطف کنید این بحث ها را ادامه ندید!
هر کس شکایتی داره میتونه به مدیر بخش گزارش کنه

جدیدترین ارسال ها

بالا