كمك . حرفه اي هاي سوويش كمكم كنيد!!

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام به همه بروبچس مجيد آن لاين خصوصا فلش كارا
من يك پروژه دارم كه توش يه عكس به عنوان بك گراند داره و مي خوام وقتي كسي اونو فول اسكرين مي كنه . عكس باهاش بزرگ نشه . عكس ثابت بمونه و فقط رنگ بك گراند كنارش بزرگ بشه قرار بگيره . فكر كنم منظورمو رسوندم . اگه ابهامي بود بگين در خدمتم .
خيلي لازمش دارم اگه كمك كنين يه دنيا ممنون ميشم

سلام
فكر كنم اگر شما يك اسپيريت بسازيد مشكل حل بشه اگر نشد خبر بده تا برات حلش كنم

gigamax

نشد دوست من . اگه ميشه يه راه ديگه پيشنهاد كنيد . عكسو تو اسپرايت انداختم ولي نشد.

gigamax

نه . از اولي رفتم . دقيقا دومي رو چطوري برم؟! يعني كده رو كجا وارد كنم؟

سلام
تو قسمت اسكريپت روي آبكجتي كه مي خواي اندازش تغيير نكنه بنويس

gigamax

آقا بازم شرمنده اگه فایل سوویشو آپلود کنی خیلی ممنون میشم .منتظرم

آخرین ویرایش:

gigamax

آقا ممنون خفن . خيلي دمت گرم . كارمو راه انداختي . ان شالله بتونم جبران كنم. فقط يه سوال ديگه .:cool::cry:
يعني سه سوال ديگه . چطوري مي تونم يه mp3 پلير براي پروژم بذارم كه چندتا تركو توش داشته باشه و كاربر بتونه خودش تركارو انتخاب كنه و يا صداشو كم كه و اكولايزر هم داشته باشه. يه چيزي تومايه هاي mp3 پليرهاي نرم افزار SWiSH Jukebox.
ويدگه اينكه چطوري و با چه اسكريپتي به محظ اينكه و پروژه لود شد . صحنه فول اسكرين شه اما اين منوهاي زوم ديگه نيان . يعني فول اسكرين كردنشو ياد دارم مشكل با منوهاست كه اگه روي فلش كليك راست كني ميان.
و آخري چطور آدرس بدم تو سويش به فايلهايي كه توي سي دي قرار گرفتن . مثلا با مولتي مديا بلدر از <SrcDir> استفاده مي كردم . آيا اسكريپتي شبيه اين در سويش وجود داره يا نه؟
پروژه نهايي قراره فابل اجرايي بشه.exe
چقدر كم؟!:eek:
اگه اينا رو جواب بدي ديگه يه دنيا كه كمه يه كهكشان اندرومدا ممنونتم .:D هرجايي كمك در انيميشن خواستي در خدمتم دربست.:D

آخرین ویرایش:
سلام

سلام خدمت شما دوست عزيز
كار شما آماده است
من قبلا اين رو دست كرده بودم
در مورد سوال كه ار روي سي دي اطلاعات خوانده بشه اينكه به اينصورت مسير رو بدهimage/file.swf

پیوست ها

• Majid-Player.rar
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15

gigamax

خيلي ممنون از لطف آقاي نثاريان عزيز. اما شما در مورد اكولايزر اشتياه منظورمو فهميدين . من اكولايزري مي خوام كه با آهنگ تغيير توش ايجاد شه . در حقيقت من يه mp3 پلير مي خوام كه بتوني توش كاراي زيزو بكني:
- يه اكولايزر داشته باشه
- تكمه پلي و پاوز داشته باشه
- تكمه next track و back track داشته باشه
- يه تكمه براي قطع وصل صدا يا بهتر از اون يه اسكرول براي ميزان بلندي صدا
اينچنين چيزيرو ميشه با سويش ساخت يا نه؟
براي آدرس هم من اگه بخوام يه فيلم رو با فرمت avi يا mpeg اجرا كنم چي كار كنم. (شرمنده اينطوري نفهميدم فايل سويش اگه محبت كنيد.)
واقعا لطف كردين كه تا همنجا جوابمو دادين. بابا بقيه كساييكه اينجان نمي تونن كمك كنن؟

سلام
خيلي ساده است تمامي اين مسائل در help برنامه هست اگر مشكلي بود بگو

در مورد اكولايزر بايد بگم كه امكانش نيست من تحقيق مي كنم اگر چيزي پيدا كردم كه...

gigamax

تا همنيجاشم شما خيلي به ما كمك كردي . خيلي ممنون
در مورد حرفتون . درسته . همه چيزشو ميشه تو هلپ پيدا كرد اما سخته يكم . مثلا در مورد ادرس دادن من اين پيدا كردم
exec Path to app. Executes an application from within the projector
اما نمي دونم چطور آدرس بدم كه كار كنه . چون كار نكرد .
اگه در اين مورد منو راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم

gigamax

آقا من بعضي از مشكلاتم به لطف شما حل شد اما بعضي ها رو هنوز حل نشده دارم .
براي ساخت mp3 پلير تو سوييش كه ليست اهنگهاي پروژه رو پخش كنه و اكولايزر و اسكرول تنظيم صدا و تكمه پلي و پاوز و تراك بعدي و قبلي داشته باشه بايد چي كار كنم؟!
براي آدرس دادن به يه فايل كه فرمتش exe نيست بايد چي كار كنم مثلا فرمت mpeg يا avi
براي آدرس دهي نسبي دقيقا بايد با چه دستوري و چطور آدرس بدم
ممنون ميشم اينارو هم يكي جواب بده . من كارك گيره حسابي . بايد تا 3 شنيه پروژه حاضر باشه والا .
الفاتحه...

سلام

سرم يكم شلوغه پوزش

پیوست ها

• Majid-Player.rar
    36.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • Majid-Volume.rar
    3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

gigamax

آقاي نثريان مرسي از لطفتون. اما اين mp3 پليري كه داديد چجوري توش آنهگ بذارم ؟
راستي اگه زحمتي نيست در مورد تون سوالاي ديگم هم يه كمكي بكنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا