كمك جهت ساخت برنامه اموزشي

mefmef

Member
سلام
من ميخواهم با مولتي مديا يك كتاب اموزشي درست كنم بطوري كه در منو اصلي فهرست مطالب باشد وباكليك بر روي هر عنوان به فصل موردنظر رفته ودرانجابتوان صفحات متعددي را باز كرد لطفا راهنمايي كنيد
ممنونم

شما بايد به تعداد صفحات كتابتون، تو مالتي مديا بيلدر صفحه درست كنين و مثلا تو صفحه فهرست يه دكمه يا اسكريپت تعريف كنين كه بسته به موردتون به هر كدام از صفحات بره

اگه توضيح ديگه خواستين بپرسين
موفق باشين

mefmef

Member
ممنونم از اینکه پاسخ دادین ولی مشکل من اینکه می خوام فصلها دسته بندی بشه بطوریکه با وارد شدن به یک فصل بتونم وارد یک صفحه بشم وبا استفاده از کلیدهای جلو و برگشت بین صفحات ان فصل حرکت کنم
ممنونم و منتظر پاسخ

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
شما بايستي به دكمه هاي ساخته شده با عنوانتون كدهايي مانند next page page 13 و .. بدهيد .

Little-Demon

Well-Known Member
و اگر هم منظورت این هست که در هر فصلی که یک صفحه میشه چند صفحه دیگه قرار بگیره . باید بگم که می تونی از تکنیک Show و Hide مطالبت توی یک صفحه استفاده کنی! گنگ که نگفتم ؟؟؟؟

shirini_forush

Well-Known Member
دوست عزیز این یکی از ساده ترین کار های ممکن در Mmb هست. فقط باید قبل از کار با Mmb با یه برنامه مثل ویزیو یا حتی روی کاغذ سیر برنامتون رو پیاده کنید.

مباح

Member
دوست عزیز.
این کار با Mmb اشتباه است.
چون خیلی حجم نهایی برنامت زیاد میشه و خیلی کاربردی از آب در نمیاد.

این کارهایی که میخواین بکنین رو حتی توی ورد هم میتونین بکنین و حجم نهایی شما حدودا یک پانزدهم میشه.

hossein_mmb

Member
با مباح موافقم . همونطوری که بقيه هم گفتند ميتونی از html استفاده کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا