با عرض سلام،
من برنامه پلاگين 3delight را نصب كردم و به خوبي روي مايا 2010 نصب شده، اما نميدونم چرا وقتي با 3delight رندر ميگيرم هيچي نشون نميده. خيلي تقلا كردم اما چيزي نفهميدم.
البته فايل lisence.dat را بعد از پچ كردن به محل نصب شده كپي نمودم اما درست نشد.
البته اين رندر بدون هيچ اروري رندر ميكند اما هيچي نشان نمي دهد. من در ويوپورتم شيئي از پوليگان گذاشتم + نور آمبينت بهش دادم اما باز هم هيچي نشون نداد.

لطفاً اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد.
ضمناً چند روز است كه تقلا ميكنم رندرمن را نصب كنم اما بلد نيستم.

لطفاً آموزش نصب رندرمن را به صورت فارسي براي من قراردهيد.
من نسخه هاي مختلف رندرمن دارم به جز 2010. لطفاً كمكم كنيد ثواب داره به خدا!متشكرم.
اين پيغام را در پنجره out liner ميدهد:
من برنامه پلاگين 3delight را نصب كردم و به خوبي روي مايا 2010 نصب شده، اما نميدونم چرا وقتي با 3delight رندر ميگيرم هيچي نشون نميده. خيلي تقلا كردم اما چيزي نفهميدم.

البته فايل lisence.dat را بعد از پچ كردن به محل نصب شده كپي نمودم اما درست نشد.

البته اين رندر بدون هيچ اروري رندر ميكند اما هيچي نشان نمي دهد. من در ويوپورتم شيئي از پوليگان گذاشتم + نور آمبينت بهش دادم اما باز هم هيچي نشون نداد.

لطفاً اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد.
ضمناً چند روز است كه تقلا ميكنم رندرمن را نصب كنم اما بلد نيستم.

لطفاً آموزش نصب رندرمن را به صورت فارسي براي من قراردهيد.
من نسخه هاي مختلف رندرمن دارم به جز 2010. لطفاً كمكم كنيد ثواب داره به خدا!متشكرم.

اين پيغام را در پنجره out liner ميدهد:
3DL INFO L2032: please complete the 'rendermn.ini' file as explained in 'licensing.pdf'
L2091: This test version of 3Delight has expired. Please get a license at www.3delight.com.
3DL INFO L2032: please complete the 'rendermn.ini' file as explained in 'licensing.pdf'
L2091: This test version of 3Delight has expired. Please get a license at www.3delight.com.
آخرین ویرایش: