كمك براي نصب 3delight و Renderman

Waffen

New Member
با عرض سلام،
من برنامه پلاگين 3delight را نصب كردم و به خوبي روي مايا 2010 نصب شده، اما نميدونم چرا وقتي با 3delight رندر ميگيرم هيچي نشون نميده. خيلي تقلا كردم اما چيزي نفهميدم.:-?
البته فايل lisence.dat را بعد از پچ كردن به محل نصب شده كپي نمودم اما درست نشد. :shock:
البته اين رندر بدون هيچ اروري رندر ميكند اما هيچي نشان نمي دهد. من در ويوپورتم شيئي از پوليگان گذاشتم + نور آمبينت بهش دادم اما باز هم هيچي نشون نداد.:shock::-?
لطفاً اگر ممكنه منو راهنمايي كنيد.
ضمناً چند روز است كه تقلا ميكنم رندرمن را نصب كنم اما بلد نيستم. :sad::cry:
لطفاً آموزش نصب رندرمن را به صورت فارسي براي من قراردهيد.
من نسخه هاي مختلف رندرمن دارم به جز 2010. لطفاً كمكم كنيد ثواب داره به خدا!متشكرم.:rose:
اين پيغام را در پنجره out liner ميدهد:
3DL INFO L2032: please complete the 'rendermn.ini' file as explained in 'licensing.pdf'
L2091: This test version of 3Delight has expired. Please get a license at www.3delight.com.
3DL INFO L2032: please complete the 'rendermn.ini' file as explained in 'licensing.pdf
'

آخرین ویرایش:

sharin

Member
سلام.

در مورد سوال اول چون باهاشون كار نكردم ، نمي تونم نظر دقيقي بدم !
ان شائ الله دوستان ديگه زحمت اش رو مي كشن .
اما اينكه مي گيد با نور خود مايا هم در رندر چيزي ديده نمي شه ... ! چندتا حالت داره ...
قبل از نصب اين پلاگين صحنه با نور ، درست رندر مي شد ؟
ممكنه visibility ي object اتون رو غير فعال كرديد ....
ممكنه از نماي اشتباهي رندر مي گيريد !! دوربين رندر هم check كن.
و ...
متاسفانه با 2011 كار نمي كنم ... اما اگر فايل اتون رو بذاريد ، دوستان ديگه هم بهتر ميتونن مشكل رو حل كنن .

در مورد سوال دوم : تا جايي كه من مي دونم ، رندرمن نسخه ي كرك شده اش تا مايا 2009 موجوده و براي مايا 2010 فكر نكنم كرك شده باشه ... ( شده ؟؟!!! )
براي 2009 استفاده كردم ... نصب راحتي داره ! يك روال معمولي ... بعد هم پچ كردن كرك .

موفق باشيد.
يا علي.

Waffen

New Member
راستش من هيچ مشكلي با رندر كردن به جز 3delight ندارم. همه چي خوب كار ميكنه.
رندر من را هم نتونستم اجرا كنم.
مشكل از فايل نيست. مطمئن هستم كه بخاطر 3delight و تنظيماتش هست.
از اينكه نظرتون را اعلام كرديد خيلي خوشحال شدم و متشكرم.:)
ضمناً منظورم از اينكه "هيچي نشون نميده" اينه كه رندر ميگيره بدون هيچ ارور اما انگار كه از يك اتاق تاريك رندرگرفته شده.

Waffen

New Member
لطفاً يك نفر راهنمايي و جواب بده، لا اقل جواب بديد كه بلد نيستيد. :cry::cry::cry::sad:

Waffen

New Member
لطفاً يكي كمك كنه من اين مشكل رو دارم:
gxfa1o8i43xkbq6cx8a.jpg

and this massage in out window of maya2010:
و اين پيغام در پنجره اوت ويندوي مايا 2010:
// Warning: Shading network contains unsupported node: VRayFastSSS23.
// This node will not be translated, nor will any nodes upstream from it. //
Compiling shader for VRayFastSSS23SG :shaderdl -DUSE_AOV_rgba -DSHADER_TYPE_surface --embed-source -I "C:/Program Files/3Delight/maya/rsl/" -o "C:/Documents and Settings/Hamid/My Documents/maya/projects/default/3delight/six/shaders/OBJ/VRayFastSSS23.sdl" "C:/Documents and Settings/Hamid/My Documents/maya/projects/default/3delight/six/shaders/src/VRayFastSSS23.sl" 2>&1
// Error: compilation of surface shader of shading group "VRayFastSSS23SG" failed: C:/Documents and Settings/Hamid/My Documents/maya/projects/default/3delight/six/shaders/src/VRayFastSSS23.sl: in function VRayFastSSS23
C:/Documents and Settings/Hamid/My Documents/maya/projects/default/3delight/six/shaders/src/VRayFastSSS23.sl:32: ERROR: undefined variable 'VRayFastSSS23_outTransparency_local'
C:/Documents and Settings/Hamid/My Documents/maya/projects/default/3delight/six/shaders/src/VRayFastSSS23.sl:33: ERROR: undefined variable 'VRayFastSSS23_outColor_local'
Compilation of 'C:/Documents and Settings/Hamid/My Documents/maya/projects/default/3delight/six/shaders/src/VRayFastSSS23.sl' aborted due to errors: 2 errors, 0 warnings.

//
Hypershade shaders built in 0.04s
Scene cached for RIB output in 0.08s
Geometry shader archives output in 0.2s
Attribs node archives output in 0.02s
Geometry archives output in 0s
RIB options output in 0s
World output (for frame 1) in 0.11s
Rendered in 2.25s
Frame 1 output in 2.37s
All RIB output completed in 2.7s​

sharin

Member
خوب اينجور كه پيداست ...
شما از node مربوط به Vray استفاده كرديد كه در اين پيغام ها گفته از اين نود پشتيباني VRayFastSSS23 نمي شه ...

// Warning: Shading network contains unsupported node: VRayFastSSS23.
يعني : Shading network اي كه ساختيد ، شامل نوعي نود هست كه ازش پشتيباني نمي شه و اسمش VRayFastSSS23 هست .

// This node will not be translated, nor will any nodes upstream from it. //
يعني اين نود نمي تونه ترجمه شه ( به زبان موتور رندر اتون ) و هيچ نود ديگري نمي تونه با اين نود شروع بشه ...

اينطور كه پيداست 3delight يه موتور رندر هست درسته ؟؟
شما نمي تونيد از نود هاي مربوط به Vray براي اين موتور رندر استفاده كنيد !!
حتما 3delight نود هاي مخصوص خودش رو داره ... .

بعد اين رو هنوز crack نكرديد ، به همين علت لوگو اش روي رندر مي افته ...

موفق باشيد.
يا علي.

Waffen

New Member
خيلي از راهنمايي شما سپاسگذارم. راستش من طبق دستورالعمل اينستال برنامه، آنرا نصب كردم و بعداز كليك روي كيگن برنامه، فايل license.dat ايجاد شد كه آنرا به فايل مقصد كپي نمودم.
ضمناً ارور در 3delight ممكنه به خاطر نصب برنامه v-ray باشه؟ درسته؟
من مشكلي هم در برنامه v_ray دارم كه به هنگام رندرگرفتن از آن، اين ارور را به من ميدهد:
// Error: Could not obtain a license (10061).
شما كه با برنامه v_ray كار كرديد گمونم با اين ارورها آشنا باشيد. ممنون :)
اخيراً اينترنت ما قطع و وصل ميشه، من پيغام ميفرستم و نميرسه. نميدونم تا كي اين وضع بايد ادامه داشته باشه؟:mad:

sharin

Member
همونطور كه گفتم احتمالا اشتباهي از node هاي Vray براي متريال مدلتون استفاده مي كنيد ، هر موتور رندري node هاي مخصوص خودش رو داره و وقتي شما تصميم مي گيري مثلا با Vray كارتون رو رندر كنيد ، ديگه بايد با همون node ها ي Vray متريال ها رو براي مدلتون بسازيد ...
و ديگه نمي تونيد از هيچ نود ديگه اي استفاده كنيد وگرنه ارور مي ده و خوب رندر نمي كنه ...
اما مثلا در رندرمن ، با وجود اينكه نود خودش رو داره ، از نود هاي mental ray هم پشتيباني مي كنه !!

پس قائدتا نبايد مشكل وجود Vray باشه ...

در ضمن من در زمينه ي رندر كار نكردم ...
و فقط اين ارور ها رو ترجمه مي كنم ، وگرنه قبلا نديدمشون ...
با Vray هم كمي آشنايي دارم ، اما تا حالا ازش استفاده نكردم ...

اين اروري هم كه از Vray مي گيره ، // Error: Could not obtain a license (10061
مربوط به license وي ري هست كه حتما اين VRAY رو هم كرك نكرديد و لايسنس اش و ...
خلاصه طبق ارور مي گه لايسنس فلان رو نمي تونه بدست بياره ...

يه تاپيك قبلا زده شده بود در رابطه با Vray براي مايا و نظر سنجي بود ، چند صفحه اي هم بود ... يه search اي بزن پيداش كن ...
اونجا گفته كه بايد چطوري Vray رو براي مايا رديف كني ... . چند تا فايل رو لازم بعضي جا ها كپي كنه ... كمي دنگ و فنگ داره ...

و در نهايت ، شما چرا مي خواهيد همه ي موتور رندر ها رو نصب كنيد؟؟ در فروم سرچ كنيد ، اطلاعات و ويژگي ها و همه اين موتور هاي رندر وجود داره و روشون حسابي بحث شده ...

بعد از كسب كردن اطلاعات ، موتور رندر مورد نظر اتون رو نصب كنيد و با همون شروع به كار كنيد ...
با اين كارا وقتتون رو تلف نكنيد !! موارد زيادي براي تجربه كردن وجود داره ...

موفق باشي.
يا علي.

Waffen

New Member
راست ميگي، از همون اول بايد يكي رو انتخاب كنم و با اون رندر بگيرم. فعلاً كه رندرمن با من راه اومده، كمي بدقلقي ميكنه كه اميدوارم نبضش دستم بياد. الآن رندرمن 2009 رو نصب كردم و ساعت كامپيوترم هم مال دو سال پيش تنظيمه. توكل به خدا :green:
بسيار از راهنمايي هاي ارزشمند شما ممنونم. واقعاً به يك نفر نياز داشتم تا مشكلمو بگم.

جدیدترین ارسال ها

بالا