كمك براي ساخت موتور جستجو

FSystem

New Member
سلام، من يك فايل فلش براي وب سايت يكي درست كردم كه از توي اون موتور جستجو رو انتخاب ميكنيم و اينكه عكس يا متن رو بگرده ،بعد توي يك فيلد كلمه رو تايپ ميكنيم و دكمه ي سرچ رو ميزينيم و نتايج جستجو تو يك پنجره جديد نشون داده ميشه(تا اينجا معرفي فايل بود) واسه كلمات انگليسي بسيار عالي و دقيق كار ميكنه:) اما مشكل من تو تايپ كلمات فارسي كه وقتي تايپ ميكنيم و دكمه ي سرچ رو ميزنيم يه چيزاي اجق وجقي مياد:eek:. اگه كسي ميتونه بگه چطوري درست ميشه خيلي خيلي خيلي ممنون ميشم(اينم فايل هاي swf , fla):
(البته خودم يه چيزايي ميدونم مثلا ميدونم تو موتوراي جستجو وقتي كلمه فارسي تايپ مي كنيم هر كاراكتر فارسي به يك كدي تبديل ميشه مثلا حرف ((ب)) به كد((%D8%A8)) تبديل ميشه كه من تمام كدها رو هم در آوردم ولي اينكه چطوري تو فلش كاراكتراي فارسي رو به اينا رو تبديل كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟):sad:

پیوست ها

• searchEngin.rar
    234.8 کیلوبایت · بازدیدها: 44

amir_s

Active Member
ساده ترین راه برای replace کردن در متن استفاده از این نوع کد هاست
کد:
a = "This is a text ...";
trace(a.split("This").join("That"));

After

New Member

سلام
با اینکه مطلب شما بصورت خلاصه شده بود ولی واقعا جالب و مفید بود. از اینکه زحمت کشیدید متشکرم.

با استفاده از اون كدي كه نوشته شده يك كاراكتر جايگزين ميشه ولي چجوري ميشه تمام كاراكترها رو جايگزين كرد مثلا يك كدي بنويسيد كه كلمه ي (( دست )) رو تبديل كنه به كده (( %D8%AF%D8%B3%D8%AA )) كه به ترتيب اينجوري تبديل شدن:
د »»» %D8%AF
س »»» %D8%B3
ت »»» %D8%AA
ممنون اگه همچين كدي رو يكي بنويسه راستي تو بانك فايل هاي فلش رو هم گشتم ولي چيزي در اين مورد يافت نشد آخه اون فايلا رو كه ايرانيا درست نكردن كه بخوان به فكر كاراكترهاي فارسي باشن...:wink:

FSystem

New Member
چي شد؟؟:eek: چرا پست من به نام After ثبت شده؟؟؟ يكي دو خط اولم بهش اضافه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-?

amir_s

Active Member
کد:
function replace(a,b,c) {
	for (var i=0;i<a.length;i++) {
		c = c.split(a[i]).join(b[i]);
	}
	return c;
}
a = ["د","س","ت"];
b = ["%D8%AF","%D8%B3","%D8%AA"];
c = " some text and دست and more ";
trace(replace(a,b,c));

amir_s

Active Member
راستی ... نمیدونم چرا اون موقع مغزم کار نکرد ...
از این استفاده کن.
کد:
trace(escape("some text"));

kiarash.M

Active Member
وای پسر این 2 سال چی کار میکردی..... روت فشار آورده ها .
.هی میگم خدایا چرا نمیگه !!! :دی..
البته ما هرچی داریم از شما داریم :پی ..گودلاک فور اٍور :دی

جدیدترین ارسال ها

بالا