كمك براي برداشتن رمز بايوس؟!

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام
من روي بايوس كامپيوترم رمز گذاشتم.. الان احتياج دارم برم توي setup كامپيوتر ولي نميتونم ميخواستم بپرسم چطوري ميتونم رمزشو عوض كنم يا اينكه كلا برش دارم؟؟

با تشكر
احسان

Parham

Well-Known Member
باطری مادربرد را در بیار و کامپیوتر را یک بار بدون اینکه برق بهش متصل باشه روشن کن و پس از چند لحظه خاموش کن و باطری را جا بزن ... امیدوارم که مشکلت حل بشه

spsgorgan

Active Member
در كيس رو باز كن ! باطري رو در بيار و تموم !
يك كار ديگه هم ميشه كرد . يه كدي بود تو داس وارد مي كردي . والا يادم نيست . ولي همون كار اولي 100 درصد جواب ميده

spsgorgan

Active Member
جان من صحنه رو نگا كن ! با اختلاف چند دقيقه :دي
همون كار كه پرهام گفت !

Ocarina

Member
سلام
یه دستوری هست که با اون میتونی رمز بایوس رو برداری...
بزار یادم بیاد؟؟
آها اینه: برو تو داس و اینا رو تایپ کن
اول تایپ کن debug و بعدش یه اینتر بزن
بعدش تایپ کن O 70 10 (دقت کن بعد از حرف o یه فاصله هست و بعد از 70 هم یه فاصله هس)یه اینتر بزن
بعدش تایپ کن O 71 01(دقت کن اینم فاصله هی بینش فراموش نشه)بعدش یه اینتر بزن
و در آخر تایپ کن q و یه اینر بزن....
حلا رمز بایوس برداشته شده .... به همین راحتی!
یه ری استارت کن تا ببینی...
اگه سوالی داشتی بپرس

Ocarina

Member
ایول دوستان کمک کننده...! وقتی آمدم جواب بدم هیچکی جواب نداده بود اما وقتی پست شد 3تا جوب اومده بود؟اونم ساعت 3 نصف شب!؟

خوبه وقتی ما تاپیک میزنیم هم اینظوری جواب بدن...

----> در ضمن کدی که من نوشتم رو تست کن صد درصد کار میکنه و لازم نیست بری کیس باز کنی و باطری در بیاری

[EHSAN]

Well-Known Member
ممنونم رفقا...
راستش من رمز رو گم نكردم.. الان هم دارم با همون سيستم براتون Pm مينويسم.. ميخواستم بدونم بغيير از اين دوتا راه ديگه اي نيست آخه من فكر ميكنم بايد يه راه حل ديگه اي هم باشه.. اگه قرار باشه براي برداشتن رمز باتري در بياريم كه بايد يه ذره به شركت سازنده مادربرد شك كنيم..

بازم ممنونم خيلي دمتون گرم.. بازم اگه راه حل ديگه اي بلدين بگين.

ارادتمند
احسان

Ocarina

Member
[EHSAN] گفت:
ممنونم رفقا...
راستش من رمز رو گم نكردم.. الان هم دارم با همون سيستم براتون Pm مينويسم.. ميخواستم بدونم بغيير از اين دوتا راه ديگه اي نيست آخه من فكر ميكنم بايد يه راه حل ديگه اي هم باشه.. اگه قرار باشه براي برداشتن رمز باتري در بياريم كه بايد يه ذره به شركت سازنده مادربرد شك كنيم..

بازم ممنونم خيلي دمتون گرم.. بازم اگه راه حل ديگه اي بلدين بگين.

ارادتمند
احسان
من که راه دیگه ای نشنیدم...
یه چیزی ؟ برای چی میخوای ؟ دلیلشو بگو شاید راه جدید پیدا شد... وقتی برا سیستم خودت نیست؟یعنی چه؟

heyrane

Member
سلام بر همگي
دوست عزيز يه راه ديگه اي هم هست كه من خودم امتحانش كردم و جواب ميده/ همونطوري كه ميدوني تا سيستم رو روشن ميكني هنوز هيچي نشده ازت رمز ميخواد و بعد از رمز هم نميتوني وارد setup بشي/ بهترين كار اينه كه وقتي رمز رو زدي و وارد ويندوز شدي از طريق ويندوز سيستم رو Restart كن تا اومد بالا بهت اجازه ميده كه بتوني با استفاده ار كليد DEL وارد قسمت setup سيستمت بشي/ اين روش به نظر من از تمام روشهايي كه ديگر دوستان گفتن كم دردسرتر هست و نيازي هم به برداشتن باتري مادربرد نيست.

موفق باشي رفيق/ اميدوارم تونسته باشم بهت كمك كرده باشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا