كمك براي از بين بردن صفحه ابي

bahman22

Member
باسلام خدمت همه
من يه مشكلي دارم وفتي كامپيوتر به طور ناگهاني خاموش ميشه موقع بالا اومدن ويندوز يه صفحه ابي مياد كه كلي بايد صبر كني تا ويندوز ترميم بشه (كه با زدن دكمه ازش رد ميشم) اين صفحه خيلي وقت گيره و ميخواستم بدونم براي از بين بردن اين صفحه بايد چيكار كنم در ضمن اينجايي كه من هستم نوسانات برق زياده وكامپيوتر هر 2 ساعت يا كمتر بيتشر رستارت ميشه حالا راهنمايي كنيد صفحه ابي رو من چطوري گم وگورش كنم ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
باسلام خدمت همه
من يه مشكلي دارم وفتي كامپيوتر به طور ناگهاني خاموش ميشه موقع بالا اومدن ويندوز يه صفحه ابي مياد كه كلي بايد صبر كني تا ويندوز ترميم بشه (كه با زدن دكمه ازش رد ميشم) اين صفحه خيلي وقت گيره و ميخواستم بدونم براي از بين بردن اين صفحه بايد چيكار كنم در ضمن اينجايي كه من هستم نوسانات برق زياده وكامپيوتر هر 2 ساعت يا كمتر بيتشر رستارت ميشه حالا راهنمايي كنيد صفحه ابي رو من چطوري گم وگورش كنم ممنون

اینجوری هم سخت افزار آسیب می بینه و هم نرم افزار های روی هارد دیسک، منبع تغذیه کامپیوتر برای از بین
بردن نوسانات کوچک کفایت می کنه اما این خاموش و شدن های مکرر کار دستتون میده. ویندوز باید حتما روال
Shut down رو بصورت کامل طی کنه وگرنه با مشکل مواجه می شوید. اگه امکان دسترسی به برق مناسب و پایدار ندارید
لااقل برای سیستم یک UPS (منبع تغذیه بدون وقفه) بخرید، اندازه یک درایو CD / DVD ئه که داخل Case سیستم
نصب اش می کنید.

bahman22

Member
باتشكر از شما
ولي من جوابي نگرفتم من ميخوام هر طور شده اين صفحه ابي رو حذف كنم اگه راهي داريد راهنمايي نماييد

turtel

Member
جواب سوالتون

سلام .از نظر من برای نوسانات برقتون از محافظ الکتریکی استفاده کنید که وقتی ولتاژ برق بالا و پایین می شود .ولتاژ برق را کنترل می کند .
برای مشکل صفحه آبی ویندوزتون از نظر من اگر یک بار ویندوزتون را عوض کنید بهتر است امکان دارد مشکلاتی در مچ شدن ویندوز با سخت افزار به وجود آمده باشد .(حتما این کار را بکنید ) و برنامه های اضافی هم پاک کنید و یک بار هم
با دقت سخت افزار را چک کنید .
و حرف آخر این است که حتما یک سری به تعمیرات کامپیوتر بزنید

titan0

New Member
ویندوز عوض میکنی هم همینجوره؟
ویندوز سون و غیره میزنی هم همینه؟

جدیدترین ارسال ها

بالا