كمك براي اديتور !!! به زبان جاوا اسكريپت

amirlol

Well-Known Member
سلام دوستانم
من يك اديتور طراحي كردم ولي 2 مورد توش مشكل دارم يكي گزاشتن عكس از همين شكلك ها توش و يكي هم فارسي انگليسي كردنش !!!
لطفآ كمك كنيد !!!
مي تونم از حالت inport&Export توش عكس بزارم ولي اون يكي روشش رو نمي دونم
كمكم كنيد لطفآ

iman_ebru

Active Member
htmlArea v2.03

Download HTML Area

htmlArea يك ويرايشگر WYSIWYG (هر چه مي بيني همان را نتيجه خواهي گرفت) جايگزين براي عناصر <textarea> است. بوسيله اضافه كردن چند خط ساده JavaScript به صفحه وب خود مي توانيد يك محل ورود متن ساده را حرفه اي تبديل كنيد. ويرايشگر htmlArea امكانات زير را به شما مي دهد:

امكانات تغيير زبان به فارسي و انگليسي
تغيير قالب متن به پررنگ ، كج و زير خط دار
تغيير قلم ، اندازه و رنگ
راست چين ، وسط چين ، چپ چين و حتي ترازكشيده متن
ايجاد لست هاي شماره دار و بدون شماره
تورفتگي و برجستگي پاراگراف ها
اصافه كردن خط افقي
اضافه كردن لينك و تصوير
اضافه كردن جدول
نمايش كد HTML براي مشاهده اعمال انجام شده

برخي از خصوصيات htmlArea كه آن را از ساير ويرايشگرها جدا مي كند عبارتند از :

سبك است ، به سرعت بارگذاري مي شود و مي تواند يك محل ساده ورود متن را بايك خط JavaScript به يه ويرايشگر حرفه اي تبديل كند.
با ويرايشگرهاي قديمي و مرورگرهايي كه كدهاي اين ويرايشگر پشتيباني نمي كنند كاملا سازگار است (مرورگرهاي قديمي همان محل ورود ساده متن را نمايش مي دهند).
كاملا رايگان است و مي تواند در هر پروژه شخصي يا تجاري استفاده شود.
با هر زبان برنامه نويسي كار ميكند (ASP, PHP, Perl, Java, و غيره).
كاملا با JavaScript برنامه نويسي شده و به راحتي مي توان كدهاي آن را ديد و يا تغيير داد.
با دكمه "Back" مرورگر كاملا سازگاري دارد و مي تواند محتويات خود را بازنمايش دهد.

آيا حقيقتا رايگان است؟ به چه علت؟
بله! واقعا رايگان است. شما مي توانيد از آن استفاده كنيد ، آن را تغيير دهيد و يا در نرم افزار خود از آن استفاده كنيد يا هر كاري را كه مي خواهيد با ان انجام دهيد.

برای توضیحات بیشتر فایل را دانلود کنید :wink:

akhale

New Member
iman_ebru گفت:
htmlArea v2.03

Download HTML Area

htmlArea يك ويرايشگر WYSIWYG (هر چه مي بيني همان را نتيجه خواهي گرفت) جايگزين براي عناصر <textarea> است. ...

خب من كه نتونستم فايل رو دانلود كنم، اما يه اديتور توپ پيدا كردم كه فكر كنم به درد خيليا بخوره. البته يواشكي هم بگم كه كپي‌رايت پرشين بلاگ هم هست. ديگه اگه ازش استفاده كرديد و انداختنتون تو زندان به من ربطي نداره :wink:

فايل را دانلود كنيد، editor.htm را باز كنيد و حالشو ببريد

پیوست ها

• editor.rar
    97.7 کیلوبایت · بازدیدها: 60

جدیدترین ارسال ها

بالا