كمكم كنيد

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان :rose:

بنده به تازگي عضو شدم و ميخواستم كمكم كنيد

ميخوام يه بازي با برنامه فلاش درست كنم .

ميشه راهنمايي كنيد

خيلي ممنون

mohammad.sub7

کاربر فعال
شاید آخرین مرحله برای حرفه ای شدن فلش ساخت بازی باشه نمیخوام نا امیدت کنم ولی اگه تازه کاری حالا حالا ها بدون تلاش شبانه

روزی نمیتونی بازی بسازی اما اگه به برنامه نویسی فلش مسلط هستی مرحله به مرحله که بازی رو داری تکمیل میکنی هر جا مشگل

خوردی بیا مطرح کن تا جوابت رو دوستان بدن سوالت خیلی کلی هستش

دست شما درد نكنه :rose:

تازه كار تازه كار نيستم ولي ميخوام يه بازي فلاش درست كنم كه زياد هم حرفه اي نباشه

خيلي ممنون ميشم كمكم كنيد

armanbm

کاربر VIP
سلام دوست گل.
این آموزش رو تو گوگل سرچ کن و دانلود کن:
ActionScript 3.0 Projects: Game Development
Lynda.com

توش به صورت ویدئویی و فوقالعاده روون آموزش ساخت 6 تا بازی رو با اکشن فلش داده.

البته زبانش انگلیسی هست. ولی روون و ساده هست.

mohammad.sub7

کاربر فعال
میدونم دوست عزیز شوخی کردم ضمناً 1 راه دیگه اگه میخوای سورس بازی ها رو بدست بیاری اینه که از سایتهای دیگه دانلود کن بعد با

برنامه swf decompiler دیکامپایل کن وقتی که کدهاشو دیدی حرفه ای تر شدی دیگه نیاز به این کار نیست خودت بشین از اول بساز

bye

Mehrdad155

کاربر فعال
میدونم دوست عزیز شوخی کردم ضمناً 1 راه دیگه اگه میخوای سورس بازی ها رو بدست بیاری اینه که از سایتهای دیگه دانلود کن بعد با

برنامه swf decompiler دیکامپایل کن وقتی که کدهاشو دیدی حرفه ای تر شدی دیگه نیاز به این کار نیست خودت بشین از اول بساز

bye

اينكار براي يه آدم مبتدي نه تنها جواب نمي ده بلكه اونو گيجترش مي كنه.ديكمپايلر ها از پس كلاس ها به خوبي بر نميان.تازه اگه بتوني اونو 100٪ به fla تبديل كني...... كه احتمالش بسيار بسيار كمه.
تسلط زياد به كد نويسي مي خواد.
در ضمن بايد فقط براي مطالعه باشه و كمي مهندسي معكوس. حق كپي رايت سازنده بايد كاملا رعايت بشه.اگر اجازه داده كه هيچ وگرنه اسمش دزديه.حالا هر چي مي خواهيد بگيد كه اينجا قانون نيست و تحريميم و.....من قبول ندارم.جوابش خيلي راحته : خودتون خوشتون مياد با يه بازي كه چشم چارتونو روش گذاشتيد اين كار را بكنن؟

منتظر ظهور@
شما بايد ابتدا كد نويسي تو فلش را ياد بگيري.بعد از برنامه ها و انجين ها يا فريم ورك هاي آماده استفاده كن.پس قدم به قدم....به يكباره امكان پذير نيست.

موفق باشيد - مهرداد

جدیدترین ارسال ها

بالا