كمكم‌ كنيد... در‌مورد‌ نصب‌ فدورا‌ كور‌ 2

Ahmadra

Member
سلام‌خدمت همه......
من‌ لينوكس نسخه‌ ردهت فدورا‌ كور‌2 رو خريدم.
[align=center:94c2ba4ee4]حالا موقع نصبش وقتی که وارد قسمت پارتیشن میشم 2 تا گزینه هست که من اولیش رو انتخاب میکنم یعنی Automatically Partitions بعدش میرم توش و دوباره 3 تا گزینه داره برای پارتیشنش که من سومی
یعنی Keep all partition and automatic partitioning free space رو انتخاب میکنم. بعد از اینکه این رو هم انتخاب کردم روی نکست میزنم و پیغام خطای اینو میده:

Error partitions

Could not allocate request partitions:
Partitioning faild:could bot allocate partitions as primary partitions.
بعد او کی رو میزنم و دوباره این پیغام میاد:

Automatic partitioning error
The following errors occurred with your partitioning.
You have not definded a root partitions(/),which is requird for installation of Fedora core to continue.
This can happen if there is not enough space on your hard drive(s) for the installation.
You can choose different automatic partitions option or click 'back' to select manual partitioning.
Press 'ok' to continue.
حتی یکی از درایوهارو که پارتیشن d بود رو پاک کردم تا فضای کافی ایجاد شود بازم این پیغام اومد.
باید چیکار کنم تا در موقع نصب لینوکس این مشکل ایجاد نشه.خیلی خیلی ممنون و شرمنده.[/align:94c2ba4ee4]
:cry: :cry: :cry: :( :( :cry: :idea:

aryana

Member
مشکل شما اینه که لینوکس به مقداری فضا روی primary partitions نیاز داره که سیستم شما نداره
بهترین کار اینه که شما وارد قسمت پارتیشن که میشی 2 تا گزینه هست دومی رو انتخاب کنی بعد بقیه کار ها رو دستی انجام بدی و سعی کن برای پارتیشن روت و بوت کنار باکس فورمت و set primary partitions تیک بزن

انشاءالله مشکلت حل شه اینطوری!!

جدیدترین ارسال ها

بالا