كمك، كمك، كمك ، فارسي نويسي در cpg9.0

ithf

Member
با سلام...

با كمال تاسف، من ورژن 8.0 cpg رو به 9.0 upgrade كردم.
من از فايل هاي فارسي 8.0 كه درين سايت لينكش بود استفاده ميكردم، اونا را پاك كردم و فايلهاي 9.0 رو قرار دودم.
الان، همون scrpt كه ازيش در انجمن هاي و بقيه جو ها استفاده ميشه كه فارسي بنويسي، اصلا“ هيچ كار نميته، ميگه كه page done but with errors

خوب، من خيلي نياز بكم دورم با اين مشكل...
رهنماي نمياد لطفا“

ithf

Member
سلام. نميدونم به چه زبوني درخواستي كمك كنم درين جاه. با جستجوي كه كردم، فكر كنم بعضي ها تنها علاقمندند كه اظهار كمك در صورت بكنن كه مؤضوع (حاضرم پول بدم) در ميان باشه.

خوب، فرقي نميكنه، من علاقمند اين سايت از دير ها ستم و احساسي بدي هم نميكنم اگر به سوالاتم جواب نميده، اما باشه، منم حاضرم كه براي رفع اين مشكلم پول بدم. اميد كه كسي حاضر به كمك شوه، مجاني و يا پولي، فرقي نميكنه. :(

ممنون

آقا من با اين CPG کار نکردم و نمی دونم چجوری هست دقیقأ امّا وقتی دیدم شما ناراحتی گفتم بهتره بهتون کمک کنم! پول اینا هم نمی خواهد بدی چون این انجمن منبع پول در آوردن نباید بشه!
حالا بگذریم!
این CPG شما Debug نداره؟ اگر داره روشنش کن! بازم می گم من با CPG کار نکردم و ندیدمش پس اگر نتونستم کمکتون کنم ببخشید!
اگر Debug داره و شما روشنش کردید خطاهاشو اینجا بنویسید!ممنون!

ithf

Member
سلام. ممنونم ازينكه حاضر شديد منو كمك كنيد. نه اصلا“ كه debug نداره. من فقط ميخواهم دوباره بيام به phpnuke و توي سايت cpg برام گفتن كه براي اين كار بايد db را convert بكني، و من نميدونم چي جوري اين كارو بكنم

چیزی که پره فایل های Convertor هست! بگرد تو همون سایت ناک ببین داره یا نه!

ithf گفت:
سلام. نميدونم به چه زبوني درخواستي كمك كنم درين جاه. با جستجوي كه كردم، فكر كنم بعضي ها تنها علاقمندند كه اظهار كمك در صورت بكنن كه مؤضوع (حاضرم پول بدم) در ميان باشه.
دوست عزیز خوشبختانه یا بد بختانه پولی از این کارها تا الان تو جیب من یکی که نرفته
اونایی هم که مینویسن پول میدیم و اینا بیشتر برای تهییج ملته و گرنه من که فکر نمیکنم اینا پول بده باشن

در مورد مشکلت به نظر میرسه ادیتور فارسی هوششت شده احتمالا باید فایل خاصی رو دست زده باشن براش توی ورژن قبلی
کی فارسی کرده اینو باید خودشون بگن بهت

جدیدترین ارسال ها

بالا