كمرا در فلش

mohsenshahab

Active Member
سلام بچه ها
اينكه فلش كمرا نداره خودم ميونم ولي ايا يه برنامه جانبي هست كه دستيار فلش باشه و فايلها رو تو اونجا با حجم كم ساخت و بعد به فلش وارد كرد :shock:

mamali132002

Active Member
مهدی میتونی یکم توضیح بدی ؟
یعنی تو Flash mx میشه web cam رو با script روشن کرد ؟

mahdiflash

Member
بله

الان وقت ندارو توضیح بدم ....

ولی برای شروع میتونی روی یک فیلم فلش رایت کلیک کنی تو قسمت ...settings

اگر deny است allow را انتخاب کن ...

فعلا ....

Security9776

Active Member
با سلام خدمت دوستان .
در فلش MX 2004 می توان از وب کم استفاده نمود . من طریقه استفاده از وب کم را در زیر قرار می دهم :
برای این کار ابتدا یک فایل جدید باز نمایید . سپس کلید های Ctrl + L رو فشار دهید تا پنجره Library باز گردد . سپس بر روی دکمه موجود در بالای صفحه و در سمت راست ( زیر دکمه close) کلیک نمایید و از منوی ظاهر شده گزینه New Video رو انتخاب کنید . حالا در پنجره Library یک فایل می بینید به نام Embedded Video 1 . این فایل را بر روی صفحه اصلی بکشید . حالا شما احتمالا یک مربع که دارای قطر های سبز می باشد را می بینید . آن را انتخاب نمایید و سپس اسم آن را به Webcam تغییر دهید .

خوب مرحله دوم کار قرار دادن کد این کار می باشد . شما می توانید کد زیر را بر روی فریم اول قرار دهید :
var CamCapture = Camera.get();
CamCapture.setKeyFrameInterval(1);
CamCapture.setQuality(0, 100);
CamCapture.setMode(Stage.width, Stage.height,30 , true);
Webcam.attachVideo(CamCapture);
Webcam.deblocking = 0;
Webcam.smoothing = true;

حالا فایل را اجرا نمایید . در صورتی که وب کم خود را مشاهده نمی کنید بر روی صفحه کلیک راست کرده و از منو گزینه setting را انتخاب نمایید . سپس از منوی ظاهر شده در تب اول گزینه Allow را انتخاب نموده و remember را تیک بزنید .

تنظیمات زیادی در مورد وب کم وجود دارد . در صورتی که دوستان مایل باشند می توانم مقاله ای در این زمینه آماده نمایم .

امیدوارم که مفید واقع بشود .
با تشکر . محسن

mamali132002

Active Member
security اگر امکان اره یک مقاله در این زمینه بنویس فکر کنم جالب بشه.

Security9776

Active Member
دوست عزیز . چشم من یک مقاله در این مورد تهیه می کنم . منتها باید یکمی بهم فرصت بدید ( گرفتاری زیاده ) .

mmr

Member
Security9776 گفت:
دوست عزیز . چشم من یک مقاله در این مورد تهیه می کنم . منتها باید یکمی بهم فرصت بدید ( گرفتاری زیاده ) .

دستت درد نکنه !
من هم منتظر مقاله هستم ...

مصطفی

mohsenshahab

Active Member
فكر كنم متوجه نشدين
يعني مث برنامه هاي 3 بعدي كه دوربين داره و مثلا روي يه كاركتر زوم ميكنه بعد مياد عقب ؟ فلش هم داره

amir_s

Active Member
mohsenshahab گفت:
فكر كنم متوجه نشدين
يعني مث برنامه هاي 3 بعدي كه دوربين داره و مثلا روي يه كاركتر زوم ميكنه بعد مياد عقب ؟ فلش هم داره
اوه !
اون !!!
خوب بايد بيشتر توضيح ميداديد ...
شما خودتون بايد اين قابليت رو ايجاد كنيد ...
يعني مثلا اجزا صفحه رو كوچيك و بزرك كنيد و يا پرسپكتيو ايجاد كنيد ...
با اكشن اسكريپت كار خيلي سختيه !

محسن جان هنوز هم منتظر مقالت هستيم ها !

جدیدترین ارسال ها

بالا