JavidFlasher
کاربر فعال
اینجا جای تبلیغات نیست.
لطفا حرفای بی ربط نزنین
لطفا حرفای بی ربط نزنین
سلام دوست من
ساخت کلیپ تخصص خاصی نمیخواد فقط نیار به آشنایی کمی با فلش داره بیشتر سلیقه و خلق جلوه های زیب روا باید یاد بگیرید که اونم بستگی به علاقه و خود شماست
موفق باشید
مثلا من تو این کلیپ از پارتیکل استفاده کردم که کمی بیشتر از آشنایی ساده با فلشه.فقط نیار به آشنایی کمی با فلش داره
تخصص خاصی نمیخواد حرف جالبی نیست
چون تا یه فرد نتونه با ابزار خوب کار نکنه و تو کار با اون ابزار متخصص نباشه نمیتونه اونی که با سلیقه تو ذهنش خلق کرده رو پیاده کنه.
مثلا من تو این کلیپ از پارتیکل استفاده کردم که کمی بیشتر از آشنایی ساده با فلشه.
من هم مثل تو و خیلی های دیگه در این شرایط روحی قرار داشتم . گاهی وقتا نا خودآگاه یه زمان هایی این قدراین فشار های فکری زیاد می شدن که برای تخلیه این حالت سنگین کلیپ هایی می ساختم .
کلیپی که ساختی رو دیدم . کارت خوب بود اما چند تا اشکال داشت که خدمتت عرض می کنم :
اول این که کیفیت صدا کمی پایین بود . اصوات تاثیر فوق العاده ای روی کلیپ میذارن ! (من شخصا حاضر بودم این کلیپ رو با حجم سه برابر دانلود کنم واز کیفیت صدا و تصویر هر دو با هم لذت ببرم)
دوم این که کارت کمی کوتاه بود . ببین جاوید جان شما دقیقا زمانی کلیپ رو تموم کردی که شروع اوج گیری آهنگ بود و تو ذوق تماشاگر زده شد .
مورد سوم این که شما دقیقا جملات خواننده رو نوشتی. از لحاظ تکنیکی معمولا فقط بخشی از جملات خواننده تو کلیپ نوشته بشه به جذابیت و حرفه ای تر شدنش کمک می کنه . در ضمن از لحاظ نگارش جملات باید کمی دقت کنی . مثلا به جای "میمیرم" بهتر بود می نوشتی "می میرم