كلاسي ساده براي كنترل موسيقي متن مولتي مديا ها و قطع و ادامه آنها با افكت Fade

شروع موضوع توسط ++Hadi++ ‏28 مارس 2011 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    باسمه تعالي
    سلام
    عيدتون مبارك

    نام كلاس : Sounds
    نام سازنده : هادي عباسي - ++Hadi++
    ارائه به سايت : forum.majidonline.com به صورت پابليك
    تاريخ انتشار : 1390/1/8
    ور‍ژن برنامه نويسي : اكشن اسكريپت 3
    كلاسهاي مورد نياز در كنار سورس : Greensock TweenMax از سايت greensock.com
    كاركرد : كنترل جريان صوتي به صورت راحت تر

    در جريان يه پروژه سعي كردم همه كاراي روتينمو تو كلاساي مختلف قرار بدم و يكي از اون كارا كنترل راحت تر موسيقي متن هام در قسمت هاي مختلف بود . پس اين كلاس رو نوشتم و الان اونو آماده پابليك شدن كردم . البته اين كلاس خيلي كار شاخي نمي كنه و هر كسي مي تونه اين كلاس رو بنويسه ولي خوب الان با سمپل اونو آماده دانلود برا دوستان عزيزم كردم . اميدوارم از اين كلاس لذت ببرين . اين كلاس رو واسه مبتدي ها و اونايي مي نوسم كه مي اومدند و سفارش يه سورس يا برنامه رو مي كردند كه موسيقي متن رو راحت تر كنترل كنند و وقتي آدرس كلاس MP3 Player‌رو بهشون مي دادم ،‌اونا مي گفتند كه چيز ساده تري رو مي خوان .
    پس دانلود كنين و لذت ببرين . علت بالا بودن حجم سورس به خاطر دو تا نيمچه آهنگهايي هستند كه واسه سمپل گذاشتم . توضيحات كامل در داخل فايل موجوده .
    امكانات :
    1- قطع و وصل آهنگ ها با Fade‌همراهه
    2- به راحتي يه آهنگ رو مي تونين قطع و كنين و بعد از ادامه اش ،‌جريان رو ژيش بگيرين .
    3- مي تونين موسيقي متن رو راحت تر به حالت Loop قرار بدين .
    4- مي تونين با هر بار اتمام آهنگ مربوط ، يه متد خاصي رو كه خودتون نوشتين رو ران كنين .
    برا مشاهده سمپل بايد فلش CS5 در سيستمتون نصب كنين . اين كلاس برا اكشن 3 كارا نوشته شده .


    موفق باشيد ....
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏28 مارس 2011
    amjad164، m0hsen.a، FLV و 17 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام
    اینم یه سمپل توپ
    من این کلاس رو گسترش داده بودم و نیاز کاربر به نوشتن کد رو کمتر کردم ولی چون از اون تو یه نرم افزار شرکتی استفاده کردم نمی تونم تو اینجا آپدیتش کنم...
    در ضمن می تونید سه تا صدای دیگه هم تو این سورس import کنید و به جای صداهای 2 و 3 و 4 ،از اونها نمونه سازی کنید چرا که به خاطر سبک شدن سورس و راحتی آپلود برا من و دانلود برا شما ،یه صدا رو import کردم و برا 4 صحنه،4 بار نمونه سازی کردم.
    در ضمن برا استفاده از صداهای بیرونی هم می تونید با استفاده از این سمپل و سمپل قبل ،کارتونو راه بیندازید...
    جالبه دیگه نمی شه تو مجید آنلاین فایل آپلود کرد!!!
    باید هر 4 تکه رو دانلود کنید و به هم بچسبونید ...
    تکه اول
    تکه دوم
    تکه سوم
    تکه چهارم

    در ضمن نمونه سازی از صداها و ... همگی تو کد انجام شده...تو فریم ها دنبالش نگردید...
    بای...
     
    آخرین ویرایش: ‏26 ژانویه 2013
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏26 ژانویه 2013
    Mr_lesani، FLV و mohammad.sub7 از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. yaa110

    yaa110 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    206
    تشکر شده:
    507
    امتیاز دستاورد:
    16
    سلام هادی جان، خیلی عالی بود. تشکر
    راستی با بنده تماس گرفتید، شرمنده سر جلسه امتحان بودم. هر وقت امری داشتید درخدمتیم.
    موفق باشید.
     
    نوشته شده توسط yaa110 در ‏26 ژانویه 2013
    ++Hadi++ از این پست تشکر کرده است.
  4. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    سلام نوید جان مرسی از لطفت
    سر موضوع عدم لود فایل های اکشن 2 تو ادوب ایر بوده که بعدا فهمیدم با embed شدن فایل اکشن 2 تو یه فایل اکشن 3 مشکل حل می شه...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏26 ژانویه 2013
    yaa110 از این پست تشکر کرده است.
  5. morid71

    morid71 Member

    ارسال‌ها:
    74
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    آقا هادی خیلی خوب بود، ممنون. من توی برنامه ام اگه بخوام مثلا از توی یه مووی کلیپ دیگه به این کلاس دسترسی پیدا کنم و آهنگ رو قطع و وصل کنم چه طوری باید این کار رو انجام بدم؟! (دیگه ما اینیم، دنبال کار آماده نمی گردم، ولی توی کلاس ها خیلی ضعیفم)
     
    نوشته شده توسط morid71 در ‏27 ژانویه 2013
  6. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    تو امضام به آموزش متغیر های استاتیک سر بزنید...
    در ضمن اگه به OOP مسلط باشید می تونید با نوشتن property یا methode برا دسترسی می تونید بهش دست پیدا کنید که اونم تو امضام تو آموزش های اکشن 3 از صفر هست...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏27 ژانویه 2013
  7. morid71

    morid71 Member

    ارسال‌ها:
    74
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    6
    راستش نمی دونم اینی که می گین چیه، و می دونم کلی مزاحم شما شدم، و براتون هم زحمت میشه که دقیق توضیح بدین اگه بخوام کلاس ها و متغیر ها رو فراخوانی کنم باید چه کار کنم، خلاصه همین هم گذاشتین کلی به دردم خورد.
     
    نوشته شده توسط morid71 در ‏27 ژانویه 2013
  8. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    توی آموزش هام کاملا توضیح دادن ولی به صورت کلی باید یه کلاسی رو بغل پروژتون بوجود بیارین و توش یه متغیر استاتیک مثلا از نوع * تعریف کنید و از هر جایی از فایل که خواستین ،هر شیی رو که بهش پاس بدین ،از جای دیگه می تونید فراخوانی کنید.یه کم تو امضام و تو آموزش های اکشن 3 از صفر فصل چهارم یا شی گرایی یا oop بگردید با کلی آموزش و مثال نوشتمش...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏27 ژانویه 2013
    morid71 از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید