كسي مي تواند مشكل من را حل كند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[SOBHAN]

Active Member
اين برنامه اي را كه گذاشتم دانلود كنيد
ضمنا توجه كنيد به جاي قسمتهاي «Video » و« Video1 » خود تون يك فيلم جايگزين كنيد
مشكل اين است كه وقتي فيلم ها را بيشتر از يك بار براي پخش مي كنيم قسمت CBK_VTotal ديگر ثابت مي شود .
چجوري مي شود كه CBK_VTotal بعد از هر بار انتخاب فيلم (حتي بارها ) تغيير كرده و زمان آن فيلم نشان داده شود و زمان فيلم آخري كه انتخاب شده نشان داده نشود
اميدوارم متوجه منظو رم شده باشيد
اگر قسمتي از سوال نا مفهوم بود حتما بگين !!!!!!
دوستان خيلي خيلي عجله دارم .:neutral::neutral::neutral::neutral::neutral:
ممنونم

پیوست ها

• SEEK.zip
    49.6 کیلوبایت · بازدیدها: 34
آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
سلام عليكم
دوستان عزيز و گرامي
خواهش مي كنم من رو در حل اين مشكل كمك كنين
من به حل اين مسله به شدت نياز دارم وگرنه كل كارام رو زمين مي خوابه .
منو بي خبر نذارين. يا علي (ع)
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Alt255

Member
عزیز در گرفتن جواب سوالت عجله نکن و پست بیخود ایجاد نکن.چون جای زیادی می گیره.

[SOBHAN]

Active Member
راستي يه سوال برام پيش اومد:
چرا براي تركهاي صو تي كه ‍CBK_Total اون ها رو حمايت مي كنه اين مشكل پيش نمي آيد ؟؟؟؟
يعني بعد از هر بار انتخاب صوت (حتي بارها ) زمان همان قطعه صوتي نشان داده مي شود ؟
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوست عزيز در گرفتن پاسخ عجله نكيد و براي اينكه دوستان بتونن بهتر به شما كمك كنن از عناوين گمراه كننده براي تاپيك استفاده نكنيد

[SOBHAN]

Active Member
لطفا در اين مسير شما کمي اين سمپل رو اناليز کنيد و کدهاش رو بررسي کنيد ...

دوست عزيز از اينكه به سوال من پاسخ دادي ممنونم .
من اين مثال و مثالهاي ديگر را موشكافانه بررسي كرده بودم ولي به جواب نرسيده بودم.:cry::cry::cry::cry:

silvercover

کاربر متخصص
جناب SOBHAN SOFTWARE ، یکی از مفاد قوانین این تالار عدم پست کردن مبحث هایی با عناوین نا مشخصی همچون "کمک کنید... و از این دست هست.

منظور peyman136 همین بوده.

تشکر از توجه شما.

[SOBHAN]

Active Member
خانم خاچيكيان
پيغام خصوصي فرستادم .
لطفا چك كنيد
با تشكر.

aff - SEvEN

Banned
خانم خاچيكيان
پيغام خصوصي فرستادم .
لطفا چك كنيد
با تشكر.

سلام آقا ... بله ، چک کردم .

ببينيد ... من زماني مثال بيلدر رو اديت کردم براي آقاي محترمي مثل شما ( البته ايشون ديگه به اينجا برنگشتن ) مثال رو بعد از يک مدت از فايل هاي پيوست شده خودم حذف کردم به دلايلي !

العان اون رو مجددا پيوست ميکنم براي شما و اميدوارم مشکلتون رو حل کنه ... زياد تفاوتي با مثال شما نداره در کل .
لطفا به اسکريپت ها دقيق تر نگاه کنيد .

همينطور به راحتي ميتونين شي seekbar خودتون رو جايگزين کنيد و کليدها و اسکين و از اين دست هم همينطور .

شادي ... مکرر و دائمي .

پیوست ها

• video products - edit.rar
    65.5 کیلوبایت · بازدیدها: 10

aff - SEvEN

Banned
آقاي ارجمند فر ؟ شب بخير ...

اين نکته رو فراموش کردم ... خب اگر صرفا با فايل خودتون راحتين براي کار ، داخل فرم ويدئو بعد از انتخاب و اين چيزاش ... دقيقا مثل عکس زير پيش فرض بيلدر رو از Do nothing تيکش رو بردارين و تيک Reset Video رو بزنين يعني هموني که رو عکس هايلايت سبز شده ... اينجا با فايل خودتون تست کردم و مشکل زمان باسه CBK_VTotal رفع شدش .

165fs991656.png

موفق باشين .

شادي

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
خا نم خاچيكيان
اول از همه بايد يه تشكر خيلي خيلي ويژه بخاطر اون مثالي كه خودتون درست كرديد و باعث شد مشكلم حل بشه از شما بكنم.:lol:
اما چند تا مطلب خدمتتون عرض بكنم كه :
_ مثالي كه خودتون درست كرديد براي من دوتا مشكل داره :اول اينكه وقتي فيلم ها را جايگزين مي كنم و پخش مي كنم ،
فيلم از ثانيه دوم شروع به پخش مي شه و ثانيه اول را پخش نمي كنه(حذف مي كند)!!:shock:
دوم اينكه وقتي مثال را تست مي كنم با زدن اولين فيلم ، سيكبار شروع به حركت نميكند و بايد دو سه بار اين « دو » فيلم را اجرا كنم تا سيكبار شروع به حركت كند.
_اما در مور اين مطلب كه گفتيد :
اين نکته رو فراموش کردم ... خب اگر صرفا با فايل خودتون راحتين براي کار ، داخل فرم ويدئو بعد از انتخاب و اين چيزاش ... دقيقا مثل عکس زير پيش فرض بيلدر رو از Do nothing تيکش رو بردارين و تيک Reset Video رو بزنين يعني هموني که رو عکس هايلايت سبز شده ... اينجا با فايل خودتون تست کردم و مشکل زمان باسه CBK_VTotal رفع شدش
بايد بگم كه اين كار رو كردم ولي درست نشد . حالا نميدونم كه شايد شما منظور من رو درست متوجه نشديد يا شايد ....؟؟؟!
اما در كل مي خواستم بگم مثالي كه خودم درست كردم خيلي ساده تر و جمع و جور تره ولي چند تا اشكال داره :
_ به تعداد فيلم هايي كه مي خواهم در صفحه بگذارم بايد يه فرم ويدئو بگذارم كه تنظيم اين فرم ها و هماهنگ كردن اونها (show و hide شدن به موقع اونها ) يه ذره دست و پا گيره و در ضمن ليست بلندي از عنوان("")VideoRewind در داخل اسكريپت 1
بايد بنويسم كه خود اين يه ذره سرعت برنامه را پايين مي آره . :sad:
در عوض مثال شما اين مشكلات يعني "به تعداد فيلم هايي كه بايددر صفحه گذاشته شود بايد يك فرم ويدئو بگذاريم" را ندارد و اين خيلي حسن بزرگي است .:cool:
ولي اين مثال (مثال خودتون ) خيلي پيچيده و بزرگه و با كوچكتري تغيير كل سيستم كار بهم مي ريزد .مثلا اگر دكمه Switch To Framesرا پاك كنيم ديگر سيكبار حركت نمي كنه (اين فقط يك مثال است )
منتظر نظر شما هستم.
:):):):):):):):):):)

aff - SEvEN

Banned
سلام

فيلم از ثانيه دوم شروع به پخش مي شه و ثانيه اول را پخش نمي كنه(حذف مي كند)!!

خب در اينجا بايد بگم بهتون که مثال رو مجددا نگاه کردم ، اين مشکل رو نشون نمي ده روي سيستم من .

دوم اينكه وقتي مثال را تست مي كنم با زدن اولين فيلم ، سيكبار شروع به حركت نميكند و بايد دو سه بار اين « دو » فيلم را اجرا كنم تا سيكبار شروع به حركت كند.

تغييراتي که در مثال دادين چي هست ؟
ببينيد يک ، نوع فايل هاي ويدئويي که من تست ميکنم با اون ها مثال رو WMV هست ... البته MPEG هم بايد جوابگو باشه و مشکلاتي که فرمودين نداشته باشه .
دو ، برخي از اين مشکلات در صورت کوتاه بودن فايل ويدئويي مطمئنا خودشون رو نشون ميدن . مثل مشکل در اجراي به موقع سيک بار در يک فيلم چند ثانيه اي.

_ به تعداد فيلم هايي كه مي خواهم در صفحه بگذارم بايد يه فرم ويدئو بگذارم كه تنظيم اين فرم ها و هماهنگ كردن اونها (show و hide شدن به موقع اونها ) يه ذره دست و پا گيره و در ضمن ليست بلندي از عنوان("")VideoRewind در داخل اسكريپت 1
بايد بنويسم كه خود اين يه ذره سرعت برنامه را پايين مي آره .

ببينيد ، هيچ احتياجي به اين کار نيست ... شما يک شي ويدئو بسازين ، مثلا به اسم همون Video و زماني که مي خاين در اسکريپت و يا کليد مربوطه ادرس فايل رو با دستور VideoLoad تعريف کنيد بايد پارامتر مورد نظر رو بر روي همون شي ويدئو تنظيم کنين ... مثل عکس زير :

167fs563277.png

ولي اين مثال (مثال خودتون ) خيلي پيچيده و بزرگه و با كوچكتري تغيير كل سيستم كار بهم مي ريزد .مثلا اگر دكمه Switch To Framesرا پاك كنيم ديگر سيكبار حركت نمي كنه (اين فقط يك مثال است )

خب مي نمي دونم ، يه راهي مي تونم پيشنهاد بدم به شما ، علي رغم اينکه درگير چند کار کوچيک و بزرگ هستم و اون اينه که :

رسومهء پروژه خودتون رو باسم ترسيم کنيد ، فايل هايي که بايد اجرا بشن و کل توقعاتتون رو از اين پروژه بنويسيد در يک نامهء خصوصي و من براتون همراه با اسکين و ساير اجزا مي سازمش و اپلودش ميکنم به اضافهء توضيحات کامل براي اينکه چطور تنظيمات رو اعمال کنين و ...

خلاصه پروژه کامل شده شمارو يعني . تصميم با خودتون هست ... چون به نظر مي رسه با رفع هر مشکلي از جاي ديگه اي مشکل ظاهر مي شه و خب من هم به اين شکل به اونچه که بايد مسلط نيستم و فقط بر پايهء گفته هاتون دارم اونچه رو که ميدونم بيان ميکنم .

ساعتي ديگه بر ميگردم و نظرتون رو ميخونم .

aff - SEvEN

Banned
بسم الله
خانم خاچيكيان
پيغام رو فرستادم .ممنون!:)

شبتون بخير آقا ، بله ، در حال مطالعهء اون هستم .

پروژه رو که تکميل کردم در پيغام خصوصي بهتون اطلاع ميدم که از کجا ميتونين دنلودش کنين .

نگران نباشيد جاي امني براش در نظر ميگيرم که بجز شما هيچ کس ديگه اي دسترسي نداشته باشه به اون .

البته اگر طي روزهاي اخير سوالاتي داشتم براي تکميل جزئيات کار از طريق پيغام خصوصي مطرح ميکنم و لطفا چک کنيد و پاسخ بدين تا نتيجهء مطلوب و در خور توجهي حاصل بشه .

ويرايش مي شه ...

حتما سوالاتي خواهد بود در ارتباط با پروژتون ، نگران نشيد البته ، سوالات ميتونن فرضا اين مضمون رو داشته باشن .
کليد ها رو ميخواهيد شيشه اي باشن و يا حالت فلزي و يا پلاستيکي و يا استاندارد ويندوز ... ( اين سوال نيستا مثال هست )
پس حتما و حتما اگر ديديد پيغام خصوصي داريد چک کنيد و ...

متشکرم از شما .

شادي

آخرین ویرایش:

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
واقعا از لطفتون ممنونم
من آماده ام تا هر سوالي داشتيد جواب بدم !:)

aff - SEvEN

Banned
سلام

خدمت شما آقاي خوب عرض کنم ، العان پروژه شمارو ترسيم کردم در بيلدر .
کار بي نظيري از آب در خواهد اومد ... و همينطور هم جنبه اموزشي کاملي خواهد داشت باستون چون تقريبا از تمام قابليت هاي بيلدر در اون استفاده کردم .

تاکيد ميکنم منتظر سوالات بعدي باشين ... احتمالا فردا .

همچنين به اطلاعتون برسونم براي اينکه به من فرصت کافي دادين ، اگر اجازه بدين من همزمان به پروژه هاي خودم هم ادامه بدم .

پس اگر احيانا ديدين که يه وقت پستي جدا از کار شما در اين تالار از من طي روزهاي آينده هست ، نگران نشين ، روي اين پروژه آموزشي بي نظير دارم کار ميکنم و اميدوارم مردم هم در اينده از استفاده از اون لذت ببرن . :)

پس به افتخار اين شب باشکوه در مجيد آنلاين :lol:

شب خوبي براي شما و بقيه آرزو ميکنم .
im_033.gif

شادي

بالا