اينجا كسي آموزشي ارائه نميكنه؟
اتفاقا من هم منتظرم که دوستان ما را از وجود آموزش آماده ای که با حال و هوای این طراحی سازگار است آشنا کنند،
در غیر اینصورت من جز راهی که پیشنهاد کردم راه حل دیگری نمی شناسم.
به نظر حقیر الزاما مهم نیست که طراح اصلی برای رسیدن به چنین اثری دقیقا چه ابزاری استفاده کرده و یا موقعیت
های سایه و روشن و نورپردازی را با چه قاعده ای بکار برده است.
کاری که در ساختن آموزش باید انجام بدیم، مهندسی معکوس بر روی این اثر است، یعنی با ابزار هایی که به آنها مسلط
هستیم تا حد امکان سعی کنیم که اثر مشابهی ایجاد شود. و از آن مهمتر اینکه آموزش باید تا حد امکان بر اساس
مقادیر مشخص و بدور از بکارگیری مهارت های تجربی باشد، یعنی تنها با کمک ابزار هایی که مشخص کردن مقادیر
تنظیماتشان برای ترسیم دقیق شکل نمونه کفایت کند، چون باید مراحل آموزش توسط کسی قابل انجام باشد که
صرفا از طریق مشاهده ظاهر یک اثر، قادر به ترسیم آن نیست.
بدیهی است که کاری یک گرافیست و کاربر فتوشاپ حرفه ای می تواند انجام دهد، فراتر از توان ابزارهای ساده ای مثل
Marquee Tool ها و Blending Options لایه ها است ولی در یک مبحث آموزشی فتوشاپ نباید خیلی به توانایی های
فردی آن شخصی که قصد استفاده از آموزش را دارد اتکا کنیم.
مثلا اگر قرار است ظاهر یک بیضی که اندکی از فرم طبیعی خارج شده رسم گردد، بهتر است اشاره کنیم که توسط
ابزار Elliptical Marquee Tool یک بیضی بطول x در y پیکسل رسم کرده با فلان فیلتر با تنظیمات فلان آنرا به فلان فرم
دربیاورید، تا اینکه بگوییم با ابزار Pen Tool یک منحنی پیچیده بکشید که شکل تصویر نمونه باشد، حتی اگر حاصل
شیوه اولیه اندکی با مقصود اصلی تفاوت داشته باشد.
یا اگر قرار است به یک لایه جلوه ظاهری خاصی بدهیم، مشخص کردن تنظیمات Blending Options لایه بطوریکه
تا حدی نزدیک به جلوه مورد نظر باشد، برای اهداف آموزشی به مراتب مفید تر از آن است که با کمک Brush Tool
و بکارگیری رنگ های مختلف از خواننده آموزش بخواهیم که اثری را شبیه به نمونه ایجاد کند در حالی که
انجام اینکار به مهارت و تجربه زیادی محتاج است.
اگر samanvb جان و سایر دوستانی که آموزش یا آموزشهایی مشابه به آنچه مقصود این گفتگو است می شناسند،
لطفا مطرح کنند تا مباحث گفتگو زودتر به نتیجه برسد.