كسي ميتونه همچين سيستمي به من معرفي كنه

سلام
من دنبال يك سيستم مديريت محتوا مي گردم كه كاربر هم بتونه با عضويت و يا بدون عضويت بتونه توي صفحه اصلي سايت مطلب بنويسه و پست كنه. مطلب ها هم در حد فقط يه كامنت يا يه نظر (چند خطي ) باشه.
و بعد كاربران ديگه بتونن به مطالبي كه بقيه كاربرها نوشتن امتياز بدن و مطالب به ترتيب امتياز مرتب بشه.
در ضمن مدير سايت بتونه اين امكان رو داشته باشه كه انتخاب كنه كاربران با ثبت نام مطلب بفرستن يا نه و مطالب با تائيد مدير در سايت نمايش داده بشه يا نه ...
اگه هميچن سيستمي وجود داره و احتياج به برنامه نويسي نداره لطفا به من كمك كنيد و در ضمن بگيد كه به چه نوع سروري نياز داره ؟ لينوكس يا ويندوز.
ممنونم

VAHID216

مدیر بازنشسته
حدود 90 درصد CMS هایی که هستند این امکان رو دارند مثلا mambo ، تمامی نسخه های نیوک ،e107 ، Xoops و چند تا سیستم دیگه .
موفق باشید

من خودم روي سايتم مامبو دارم.
ولي ميخوام كاربر خيلي راحت بتونه جمله اش رو بنويسه و بعد از ثبت در سايت نمايش داده بشه. ولي در كنار هر مطلبي هم يك دكمه (مثل سايت بالاترين) براي امتياز مثبت و منفي وجود داشته باشه كه بعد امتياز دادن به مطالب ، مطالب به ترتيب امتياز ها نمايش داده بشه.
اگر مامبو اين امكان رو داره لطفا بگيد كه چطوري فعالش كنم؟

VAHID216

مدیر بازنشسته
برای مامبو فکر می کنم باید این امکان رو نصب کنید می تونید تو سایت پشتیبانی اون مطرح کنید.
موفق باشید

VAHID216

مدیر بازنشسته
تا اونجایی که من می دونم هیچ Cms ای به طور پیش فرض قابلیت نمایش اخبار رو بر اساس امتیازات داده شده نداره که در هر صورت باید تعریف بشه.
موفق باشید

alionline1366

Active Member
دقیقا درسته این امکان به طور پیش فرض وجود ندارد و باید با نصب پلاگین یا برنامه نویسی برای اینکار انجام بشه

از اینکه به سرعت جوابم رو دادید ممنونم.
حالا نمی شه یک سیستم و پلاگینی که من می خوام رو که بشه بر روی اون سیستم نصب کرد رو معرفی کنید.
مثلا اگه با مامبو میشه اسم پلاگین رو بگید و یا سیستم های دیگه

alimosavi

Active Member
سلام

توی سیستم دروپال این ماجول تقریبا تمام چیزهایی که شما می خواهید رو جواب می ده.

http://drupal.org/project/votingapi

اطلاعاتش :
VotingAPI helps developers who want to use a standardized API and schema for storing, retrieving, and tabulating votes for Drupal content. Among other things, it supports:

Rating of any content (comments, nodes, users, fish, whatever)
Multi-criteria voting (rate a game based on video, audio, and replayability)
Automatic tabulation of results (with support for different voting styles, like 'percentage' and '+1/-1')
Efficient caching of results (sorting and filtering doesn't require any recalculation)
Hooks for additional vote calculations

Note that this module does NOT directly expose any voting mechanisms to end users. It's a framework designed to make life easier for other developers, and to standardize voting data for consumption by other modules (like Views).​

این ماجول هم حالت گرافیکی و آژاکس به امتیاز بندی ها می ده
http://drupal.org/project/fivestar

جدیدترین ارسال ها

بالا