كسي مرا ميشناسد؟!

FashisT

Active Member
تو اين چند وقته بچه ها يه سري كار گذاشتند كه منو قلقلك دادند تا دوباره بشينم و در اين سبك كار كنم...
چند وقتي هست ديگه زياد پي گيره كار هاي دارك آرت نيستم و الان در پي تحقيق و جمع كردن اطلاعات درباره سبك وكتور آرت و نوعي طراحي به نام مانگا يا انيم و بعد همون Brushing PS كه عن قريب در كفش به سر ميبرم..
ولي حالا اينهارم زديم تا احساس كمبود غريضه نكنيم :-?

اين يك دارك آرت پرتره اي هست.
حرف: بعضي وقتها ادم حس ميكنه هيچكس اونو نميفهمه و بافته اي جدا هست و هر چي ميگه انگار تو اون شهر هيچكس نميشنوه!
کد:
http://www.fashist.persiangig.com/image/my%20work/dark%20art/who%20i%20am.jpg
اينم يك دارك آرت تركيبي هست :neutral:
حرف: بعضي نگاه ها ادامه اش باعث بدبختي ميشه..پس بهتره ادم بعضي وقتها كور باشه!
89.gif

eye-2.jpg

اين تلفيقي از اين دو سبك هست:
حرف: كودك امروز!!!! :neutral:
baby-2.jpg

اينم يه جوره ديگش: http://fashist.persiangig.com/image/my work/dark art/baby.jpg

دوست دارم اگه كاري رو هم ميزاريد اينجوري بگذاريد..و اگه كارتون حرفي داره خيلي راحت بزنيد ..اگر هم نداره كه خودتون رو گرافيست خطاب نكنيد...
فعلا
13.gif

ToFaN

Well-Known Member
باز بچم رفت بالا ممبر
به سلامتي داش شهرامك يه كف مرتب

mostafa_az

Well-Known Member
تو خجالت نميكشي از اين طرحا ميزاري .
بابا من چند بار بگم من ازين طحا ميترسم . شب بارون مياد بعد كي ميخواد جامو خشك كنه ؟
بي تربيت .

البته شهرام بگو ببينم اين دارك آرت و غيره با براشه ؟
من ميخوام يه چند تا طرح بزنم كه كفت ببره . اگه راست ميگي يادم بده ببينم .

مخلصيم
مصطفي

babakslt

Member
شهرام منو نكش....

خب همه ي برو بچز سلام....
خوبين همتون... اين مدت خوش مي گذشت... اه حيف چون ديگه نمي گذره چون من برگشتم..... فردا که کنکوره و امروز نبايد درس خوند(آخه وايه سلامتي عقلي ضرر داره
39.gif
)
دلم براتون
43.gif
(بحونين تنگ شده)... اينقدره که نگو... آقا من ديگه همينطوري ميگم... به همه "سلام" ميبينم که سايان هم برگشته خاب خيلي خيلي خوبه... بابا اعضاي جديد چي کولاکي مي کنن ها... عزيزا ن مخلص همتون هم هستيم...
از ...خواري که بگذريم ميرسيم به شهرام...
39.gif

اه اه اين بشر چقدر مضحکه...شهرام جان اصلاً دلم برات تنگ نشده بود..(مي دوني که
41.gif
) بعدش هم با اينکه امروز اصلاً نمي خواستم به کسي ضد حال بزنم ولي چه کنم که مجبورم...
38.gif

شهرام خداييش بگم من هم الان ديگه زياد با Dark نمي حالم... نه اينکه بد باشه... فاز نمي ده بهم... آخه متحول شدم
33.gif
178.gif
174.gif
160.gif

اين موضوع بماند بعد بيشتر توضيح ميدم و کلي دربارش حرف دارم... ولي اين کار هاي تو...
اول يه چي بگم که بعد نزني: از لحاظ تکنيکي واقعاً خوبن... مي دوني نه خيلي حرفه ايي ولي نيمه حرفه ايي هست و شکي هم توش نيست...ولي خاب ضايع اون فونت فارسي رو هم يکم کار ميکردي... اينجوري که خيلي ساده شده...

ولي حرف:
105.gif

اولا عقل کل: هنر امروز ديگه مثل هنر 2000 سال پيش نيست که خيلي ساده يه حرفي بزنه که تو توقع داري اينطوري باشه.. البته من حرفت رو تا حدي قبول دارم و اون هم براي کساني است که همينجوري از رو تريپ ميان يه Dark از خودشون در مي کنن که 1000 سال ديگه هم اگه اينجوري ادامه بدين فقط در حد يک مانکن هنري باقي مي مونن(کلمه رو داشتين) ولي هنر اينطور نيست.. خودت مي دوني...آخ چي جاي مهرداد خاليه...راستي يادم رفت مهرداد سلام ميبينم که تو هم اومدي بعد از غيبت کبري... مخلصيم ها... بيا کلي باهات از اين بحث ها دارم....

خب شهرام... من مورد به مورد حرف ميزنم اصلا خوبه؟ کلي پردازي هم نمي کنم(آقا منو چي جو گرفته ها خيلي با کلاس شدم... نه؟
51.gif
)

تافته ي جدا بافته!!!
ببين مگه تو نگفتي تافته ي جدا بافته... خب فلان... پس بايد کارت ترکيبي از Light Art و Dark Art باشه... مگه نه؟
تو همچين اون شهر و يارو رو گذاشتي که آدم برعکس فکر مي کنه يه قاتلي چيزي داره به شهر نيگاه مي کنه که بايد شهر رو از دستش نجات داد... آخه اون مثلاً خوني که رو فک يارو مونده واسه چيه؟ اصلاً چرا فکش خرده شدس؟ ده بگو ديگه چرا کم آوردي؟
46.gif

نگاه کورکورانه

شهرام فکر نکن اومدم که ازت اشکال بگيرم يا چميدونم شوخي شوخي.. نه خداييش گفتم کلي نوع ديدم به هنر تو همين يک ماه گدشته عوض شده...
باز هم به همون صورت حرف مي زنم.. ببين شهرام مگه نگفتي و ننوشتي که نبايد ديد... پس چرا چهره داره ميبينه؟ تازه تو چشمش يه نور هم هست که باز هم غلط انداز شده... در واقع جاهايي که مي خوان نفوذ يا عمق نگاه رو نشون بدن اون رو استفاده مي کنن... واقعا فکر مي کنم اگه چشم رو بصورت غيره طبيعي ايي سياه مي کردي يا رگ هاي خونيش رو تشديد مي کردي يا اصلا همش رو سفيد مي کردي و رگ ها رو مي کشوندي خيلي با چيزي که مي خواستي بگي بيشتر تفاهم داشت... فرم درخت عاليه... واقعا زيباست و حرفه ايي هيچ چيزي نمي تونم دربارش بگم جز اينکه ايول.....خيلي زيبا شده ولي اون چيه روش؟ من که نفهميدم...
90.gif

کودک امروز

شهرام متاسفم ولي تو اين حتي رو تکنيک هم خوب کار نکردي... چشم سمت راست رو ببين انگار يه کاغذ قطور(مثلا 4-5 سانتي) رو تابزني و زيرش خالي باشه در صورتي که به نظرم مي بايست فقط يه 1-1.5 سانت پوست بيرون ميزد. واقعاً خيلي عميق شده و طبيغي نيست...
بعدش تو يه اشتباهي در برداشت کردي.. يه نيگاه به کودکان در جامعه ي امروز بنداز...
هنرمند از جامعه ي خودش استفاده مي کنه و در جامعه ي امروز(که طبقه ي متوسط بيشترين نمود فرهنگي رو داره) کودکان در وضعيت بهتري نسبت به قبل به سر ميبرن(حداقل از لحاظ رواني) پس هيچ دليلي نداره که کودک اين شکلي باشه... فکر کنم اگه يه صورت سالم ميذاشتي که روش يه دو سه لکه خون ريخته و محيط اطرافش رو نشون مي دادي و واقعيت اطرافش رو بهتر مي بود...البته از لحاظ فني بگم جز همون اشکال که يکم تو ذوق مي زنه، فضا سازيت فوقالعادست...مخصوصاً رو کادر و خوردگيش و ناکامل بودنش...

شهرام چون ميدونم جنبه داري و به دنبال پيشرفتي(در واقع اينقدر فرصت طلبي که از هر فرصت مثبتي براي پيشرفت استفاده مي کني
83.gif
) اينارو بهت گفتم... شايد بهتر مي بود تو پ.خ مي گفتم ولي خواستم اين جو تعريف و تعريف و يکم کنايه شکسته بشه... و ديدم کي بهتر و پر تحمل تر از تو.. پس تقريباً هر چي که حس کردم رو برات گفتم...

مي دوني اگه اين کار رو از يه نفر ديگه ميديدم(حتي از مهرداد که 1000000 تا مثل من و تو رو قورت ميده) چون شناخت نداشتم نسبت بهش مي گفتم که کارت خيلي
8.gif
شده...
ولي چون تويي...و من بيشتر مي شناسمت و بيشتر روت حساسم(اين بد و بيراه ها هم بخاطر همين حساس بودنم رو تو هستش
16.gif
) فقط بهت ميگم کارت خوبه ولي تو خيلي خيلي بهتر مي توني...
در آخر شهرام هر سبك ابزار هايي براي بيان در اختيار داره... مي دونم نمي خواي رو يه سبک کلوزآپ کني... ولي باز هم مي گم نکن... با همه نوع سبک بايد آشنا شد...

مثلا اين کار ها من رو تاحد زيادي ياد کارهاي دوره ي "رمانتيسم" ميندازه.... و اين يکي از زيباترين سبک هاست...

بيشتر صحبت مي کنيم..
دوست تو بابي....

مخلص همه هم هستيم.. از اکنون براي فحش هاي شما آماده ام...

تابعد...
18.gif

آخرین ویرایش:

Ghamnevis

Well-Known Member
چي ميگي تو بابي ؟
24.gif
33.gif

دارك آرت فقط يك سبك نيست !
شهرام ديدش (نگاهش) دارك آرت بوده نه فقط سبك كارهاش
14.gif

حسش نيست الآن دو ساعت حرف بزنم :D
پس فردا شب بعد از كنكور زبان ميام و كلي وراجي ميكنم...

babakslt

Member
منم پايم... خدا رو شکر که الان حال نداري... خدا رو صد هزار مرتبه شکر
39.gif

تابعد...

FashisT

Active Member
من که اول پستتو دیدم فکر کردم همش آف تاپیکه وبی خوشم اومدم

ببین به نظره من هنر خیلی چیزه پیچیده ای نیست..پیچیدگی هنر بستگی به شعور و درک اون شخصی داره که به هنر نگاه میکنه ..مثلا همین جیغه مانش شاید من برات یه چیزی بگم و تو یه چیزی از مفهموش ولی در کل شاید اصلا خودش مانش منظورش یه چیزه دیگه بوده و ما اصلا نمیفهمیم!
بزار دقیق جوابه نقد هاتو بدم:
اولا عقل کل: هنر امروز ديگه مثل هنر 2000 سال پيش نيست که خيلي ساده يه حرفي بزنه که تو توقع داري اينطوري باشه.. البته من حرفت رو تا حدي قبول دارم و اون هم براي کساني است که همينجوري از رو تريپ ميان يه Dark از خودشون در مي کنن که 1000 سال ديگه هم اگه اينجوري ادامه بدين فقط در حد يک مانکن هنري باقي مي مونن(کلمه رو داشتين) ولي هنر اينطور نيست.. خودت مي دوني...آخ چي جاي مهرداد خاليه...راستي يادم رفت مهرداد سلام ميبينم که تو هم اومدي بعد از غيبت کبري... مخلصيم ها... بيا کلي باهات از اين بحث ها دارم...
اوم..؟
ببین اتفاقا دنیای مدرن و هنر مدرن رو کمی و سادگی میره اصلا فلسفه مدرن یعنی کم گو و گزیده بگو هست! در کنار همین هنر مدرن هست که سبکهای مینی مالیسم و سبک های مشابه رشد میکنند و اصولا هیچ محدودیت وجود نداره که حتما باید حرف هنر پیچیده باشه!

ببين مگه تو نگفتي تافته ي جدا بافته... خب فلان... پس بايد کارت ترکيبي از Light Art و Dark Art باشه... مگه نه؟
تو همچين اون شهر و يارو رو گذاشتي که آدم برعکس فکر مي کنه يه قاتلي چيزي داره به شهر نيگاه مي کنه که بايد شهر رو از دستش نجات داد... آخه اون مثلاً خوني که رو فک يارو مونده واسه چيه؟ اصلاً چرا فکش خرده شدس؟ ده بگو ديگه چرا کم آوردي؟

آهان...
پس تو هم داری از دید یک شهروند اون شهر به من نگاه میکنی ..../
من اینو میخواسم بگم...
تو وقتی من از دیده و تفکر یک شهروند اون شهر نگاه میکنی ..نمیتونی منو جوره دیگه ای ببینی ..چون افکارت اجازه نمیده منو سالم و زیبا ببینی ..یعنی هیچکس نمیوتنه سالم ببینتش چون همه عضو اون شهرن ...
برا همین احساس جدا بافتگی میکنه!
ولی اگه از نگاه من یا یک کسه دیگه ببینی شاید چیزهای بهتری دریافتی..
(البته یه چیزی بگم... این سه کار یکم جالت اوتد داشت و همونطور که معلومه اصلا به اون پختگی نرسیده!)

شهرام فکر نکن اومدم که ازت اشکال بگيرم يا چميدونم شوخي شوخي.. نه خداييش گفتم کلي نوع ديدم به هنر تو همين يک ماه گدشته عوض شده...
باز هم به همون صورت حرف مي زنم.. ببين شهرام مگه نگفتي و ننوشتي که نبايد ديد... پس چرا چهره داره ميبينه؟ تازه تو چشمش يه نور هم هست که باز هم غلط انداز شده... در واقع جاهايي که مي خوان نفوذ يا عمق نگاه رو نشون بدن اون رو استفاده مي کنن... واقعا فکر مي کنم اگه چشم رو بصورت غيره طبيعي ايي سياه مي کردي يا رگ هاي خونيش رو تشديد مي کردي يا اصلا همش رو سفيد مي کردي و رگ ها رو مي کشوندي خيلي با چيزي که مي خواستي بگي بيشتر تفاهم داشت... فرم درخت عاليه... واقعا زيباست و حرفه ايي هيچ چيزي نمي تونم دربارش بگم جز اينکه ايول.....خيلي زيبا شده ولي اون چيه روش؟ من که نفهميدم...
حرف منو نفهمیدی...
تویی که نگاه میکنی باید کور باشی نه اون ...
من بیشتر وقتها با بیننده کار دارم تا ابزارام!
برا همین نوعی نگاه مظلومانه و در کنارش فریبانه داره تو باید کور بشی که بعضی وقتها از این نگاه ها دوری کنی!
گرفتی؟

شهرام متاسفم ولي تو اين حتي رو تکنيک هم خوب کار نکردي... چشم سمت راست رو ببين انگار يه کاغذ قطور(مثلا 4-5 سانتي) رو تابزني و زيرش خالي باشه در صورتي که به نظرم مي بايست فقط يه 1-1.5 سانت پوست بيرون ميزد. واقعاً خيلي عميق شده و طبيغي نيست...
بعدش تو يه اشتباهي در برداشت کردي.. يه نيگاه به کودکان در جامعه ي امروز بنداز...
هنرمند از جامعه ي خودش استفاده مي کنه و در جامعه ي امروز(که طبقه ي متوسط بيشترين نمود فرهنگي رو داره) کودکان در وضعيت بهتري نسبت به قبل به سر ميبرن(حداقل از لحاظ رواني) پس هيچ دليلي نداره که کودک اين شکلي باشه... فکر کنم اگه يه صورت سالم ميذاشتي که روش يه دو سه لکه خون ريخته و محيط اطرافش رو نشون مي دادي و واقعيت اطرافش رو بهتر مي بود...البته از لحاظ فني بگم جز همون اشکال که يکم تو ذوق مي زنه، فضا سازيت فوقالعادست...مخصوصاً رو کادر و خوردگيش و ناکامل بودنش

نمیخوام زیاد کشش بدم ....
ولی وقتی مقایسه ای بین کودک دیروز و کودک امروز میکنی ...یک تفاوتهایی حس میکنی!
در مورده تکنیکم باهات موفقم زیاد حال و حوصله ریزه کاری روش رو نداشتم!!!!!

کارهاي دوره ي "رمانتيسم" ميندازه

من دیگه کار نمیکنم
99.gif
99.gif

میدونم این حرفهایی که زدی همش تحت تاثیر کنکور هنرت بوده ولی من دیگه چرا جو گیر شدم!!!
90.gif

یه طرح به حوصله بیشتری کار کردم روش ..شاید امشب گذاشتم...البته در قوانین بین المللی مدیریتی اومده که اصولا نباید یک مدیر طرح هاشو بزاره چون یک کاربر میگه: اه...این که مدیره انجمنه ؟ چه قدره کاراش ضعیف؟ کی اینو مدیر کرده.............: که میشه یک مدیر کلاسیک و اصولگرا رو معرفی کرد که اونم نامی نداره بجز سایان...البته یکم ساختار شکنی بد نیست..مانند مهرداد و اگه بشه گفت من!
زیاد حرفیدم!
فعلا
13.gif

Ghamnevis

Well-Known Member
یه طرح به حوصله بیشتری کار کردم روش ..شاید امشب گذاشتم...البته در قوانین بین المللی مدیریتی اومده که اصولا نباید یک مدیر طرح هاشو بزاره چون یک کاربر میگه: اه...این که مدیره انجمنه ؟ چه قدره کاراش ضعیف؟ کی اینو مدیر کرده.............: که میشه یک مدیر کلاسیک و اصولگرا رو معرفی کرد که اونم نامی نداره بجز سایان...البته یکم ساختار شکنی بد نیست..مانند مهرداد و اگه بشه گفت من!

منظورت اينه كه طرح بزارم ديگه :d ؟

ققنوس

Member
سلام.
ما هم کنکور رو دادیم و برگشتیم.(عجب اتفاق مهمی!!)
شهرام کارهات قشنگن.خصوصا دومی.به نظرم منظورش بیشتر این باشه که کودک امروزی برخلاف اونچه که میگن دیدش کمتر شده و در واقع نسبت به زندگی دیدش کور تر شده.بهر حال.
من هم دیروز بعد از این که کنکور رو دادم از فرط عصبانیت اومدم اینو کار کردم.البته چندان جالب نشده و خیلی شلوغه و چندان با هم همخوانی ندارند.آخه نتونستم بیش از 3 ساعت روش کار کنم. اما یه مفهوم داره:
اونم تقابل عقل و احساسه.اگه دقت کنین میبینین تمام خطوط از دل آغاز شده و به سمت مغز رفتن.و چون اصولا عقل و احساس چندان با هم همخوانی ندارند موجب دوگانگی شدندو اگه بیشتر دقت کنین میبینین یه طرف قلب یا یه طرف صورت یا یه چشمش نسبت به طرف دیگه تیره تره.با این کار می خواستم تضاد بین عقل و قلب رو که در اغلب مواقع با اون طرفیم بیان کنم.
بهر حال قضاوت رو در مورد تکنیک و طرح به عهده شما میزارم.
راستی به خاطر ظرفیت زیادش معذرت.
heart.jpg

FashisT

Active Member
در نگاه اول که خوب به نظر میرسه..
ولی کاشکی برای بیان حرفت از یک نوع تکنیک استفاده میکردی!
مثلا از اینترفیس در کنار سوختگی و یک shape چیزه جالبی در نمیاد...
در کل تکنیکت یکم ضعیفه...ولی همین که ب نظر کار کردی جای امید داره!
فعلا
13.gif

FashisT

Active Member
سایان جان دقیقا منظورم همین بود!
.........................
اینم آخرین کارم:

dark-artist.jpg

فعلا
13.gif

ققنوس

Member
سلام.
شهرام چیز جالبی شده.فقط موضوعشو نگفتی...(شهرام:50% حرف 50% تکنیک!!)طرحت ساده هستش اما اون خطوط بالایی که چند تا خط موازی هستن چندان جالب نشده.چون پایین خیلی تیره تر از بالا هستش هر نوع ناهمگونی در بالا به شدت به چشم میزنه. و اون روحشو هم بهتر بود یه حالت درخشان بهش میدادی تا معلوم بشه بابا. وبی یه چیز دیگه من مفهوم چندانی پیدا نکردم یا اینکه خیلی خنگم(گزینه 2 صحیح است!)
ولی طرح جالبیه...
راستی بچه ها یه حرف بی ربط.کسی spy ware خوب و کرک شده سراغ نداره.پدرمو دراوردن...

babakslt

Member
سایان گفته بودی میای حرف می زنی... بیصبرانه منتظرم...
شهرام این از لحاظ تکنیکی خیلی عالی است... ایول...
درباره ی مفهوم "هنر" هم کلی باهات کار دارم... که فکر کنم بهتره تو انجمن گرافیک ادامه بدیم...
ضمناً ناراحت نشو...
من رو که می شناسی... گاهی اوقات زیادی رک می شم....
بعدش هم من کنکور هنر ندادم... اصلاً من به هنر می خورم.؟؟؟؟
ببخشید این همه آف دادم... درباره ی هنر حسابی باهات در تضادم... تو انجمن گرافیک حتماً ادامه می دیم.
ok?
من دستگاهم قاطه شاید یکی دو روز نتونم بیام ولی اومدم... شروع به صحبت اساسی می کنیم....
شهرام جون مخلصم...

تابعد...

black-die

Active Member
شهرام با كار آخريت خيلي حال كردم .. مخصوصا كه با عكس خودت درست كردي

Ud-2.jpg

اينم تنها كاريم كه ميتونستم بذارم تو انجمن

Ghamnevis

Well-Known Member
ولله بابك شهرام اومد دفاع كرد..ينازي نميبينم دوباره جفنگ بگم
90.gif

شهرام در چه مورد نمونه كار ميخواي
96.gif
؟
شخصا به خودت نشون ميدم اما اينجا نميذارم
93.gif

مثلا طرح بلاگ شخصيم خوبه ؟ تا چند روز ديگه كه تكميل شد لينك ميدم تا ببيني

babakslt

Member
سایان نامرد بذار ما هم ببینیم... دیگه...
یا ÷.خ بده لینکش رو...
بعدش جمع شید تا سه روز دیگه ها... مهرداد هم بگین بیاد..

بچه ها آبتین دیگه خدابیامرز شد دیگه... نه؟(آخ آبتین خدابیامرز موضوع خوبیه برا دارک آرت نه:D )

تابعد...:mrgreen:

babakslt

Member
سایان نامرد بذار ما هم ببینیم... دیگه...
یا پ.خ بده لینکش رو...
بعدش جمع شید تا سه روز دیگه ها... مهرداد هم بگین بیاد..

بچه ها آبتین دیگه خدابیامرز شد دیگه... نه؟(آخ آبتین خدابیامرز موضوع خوبیه برا دارک آرت نه:D )

تابعد...:mrgreen:

FashisT

Active Member
بابک من موافق هر گونه بحث هستم ولی درجایش و موقع اش!
سایان جان من که کاراتو کم وبیش دیدم عیزی دل برادر و میدونم چند مرده حلاجی..
23.gif

ولی من واسه اونهایی میگم که هنوز کشفت نکردن و شایعه مسازنن
22.gif
22.gif
د
.............................
ایول فرزان..
البته اینو دیده بودم واینجا یه کیفه دیگه داره
23.gif

راستی تو کی میخوای دست از Sex-dark بر داری...!
من باهاش موافقم ولی نه همیشه...این اسماعیلم خودت میدونی یعنی چی:
35.gif
30.gif

..............
ققنوس...در مورد اون خط مستقیم باهات موافقم نبود بهتر میشد...ولی منم همین تزاد بین تیرگی و روشنی رو می خواستم!
حرفش بر می گرده به تحت شعاع زندگی خودم که از گفتنش منو منع کن
176.gif

فعلا
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا