كسي راهي براي كساني كه ميخواهند از پروكسي رد شوند و LAN دارند نداره؟

=royal=

Member
آقا چند وقت پيش مهيار سوال كرده بود براي كساني ميخواهند از پروكسي رد شوند
و چند نفر هم جوابش رو دادند اما من كه ميخواستم اين كا ها رو انجام بدم ديدم كه
براي من فرق ميكنه و اون جايي رو كه بايد IP و PORT رو وارد كني رو نداره
كسي راهي نداره؟ :cry:
---------------------
[ram:730dcd0ae6]http://parsplanet.com/midane-khande/Aayneye-Ebrat.rm[/ram:730dcd0ae6]
اين اهنگ رو امكان داره نشنويد و امكان هم داره بشنويد
اين هم گذاشتم كه حوصله تون سر نره

sandbad

Member
اين كه معلومه. شما بايد دكمه Lan Setting رو بزنين و اونجا دنبال محل تنظيم پروكسي بگردين.

bahhram

Member
با سلام
من هم مشكل مشابه اي دارم و با اينكه يك ليست عريض و طويل از Ip ها و port ها را از بچه هاي اين شبكه گرفتم و تقريبا همه را انتحان كردم و متاسقانه تا كنون موفق نبودم .
لطفا اگر كسي راه حل ديگري داره كه از آن جواب گرفته بنويسه .

متشكرم

Pooriya_Online

Active Member
bahhram گفت:
با سلام
من هم مشكل مشابه اي دارم و با اينكه يك ليست عريض و طويل از Ip ها و port ها را از بچه هاي اين شبكه گرفتم و تقريبا همه را انتحان كردم و متاسقانه تا كنون موفق نبودم .
لطفا اگر كسي راه حل ديگري داره كه از آن جواب گرفته بنويسه .

متشكرم
بهرام جان شما براي دايال آپ ميخواي يا لن؟

اگه واسه دايال آپ ميخواي كه چندين بار مطرح شده و يه سرچي بكني پيدا ميكني.

ولي اگه واسه لن ميخواي همون طور كه sandbad گفت بايد در قسمت Lan Setting تغيير ايجاد كني.

bahhram

Member
پوريا جان درود
ممنون كه به پرسش من پاسخ دادي .
متاسفانه هرچي در قسمت lan setting تغيير ايجاد ميكنم و IP و port هاي جديدي را جايگزين ميكنم ، جواب نميگيرم .
مثلا اين نامردمان ( مسئولين lan محل كارم را ميگم ) سايت تكتاز را بستن، و من به اين سايت تحت هيچ شرايطي دسترسي ندارم ، از طرفي نميتوانم نرم افزار WEBJET را هم نصب كنم . نرم افزار jap هم نصب ميشه ولي جواب نميده ، خلاصه دل خيلي پري دارم.
احتمال ميدم كه FIREWALL شبكه قوي باشه ( ميگن نورتون هستش ) به هر حال از تمام دوستان دانشمند عزيز كمك ميطلبم تا اگه راه حل مناسب ديگه اي مثل يك نرم افزار توپ سراغ دارين اينجا بنويسين .
اگه روش ديگه اي مثل استفاده از انواع سلاحهاي سرد ( بچه ها بهش ميگن ويروس ) يا هر ابزار مناسب ديگه اي براي كله پا كردن اين تازه به دوران رسيده ها دارين ، باز هم استقبال ميكنم . خدا از برادري كمتون نكنه ....

ady_constantine

Active Member
bahhram گفت:
پوريا جان درود
ممنون كه به پرسش من پاسخ دادي .
متاسفانه هرچي در قسمت lan setting تغيير ايجاد ميكنم و IP و port هاي جديدي را جايگزين ميكنم ، جواب نميگيرم .
مثلا اين نامردمان ( مسئولين lan محل كارم را ميگم ) سايت تكتاز را بستن، و من به اين سايت تحت هيچ شرايطي دسترسي ندارم ، از طرفي نميتوانم نرم افزار WEBJET را هم نصب كنم . نرم افزار jap هم نصب ميشه ولي جواب نميده ، خلاصه دل خيلي پري دارم.
احتمال ميدم كه FIREWALL شبكه قوي باشه ( ميگن نورتون هستش ) به هر حال از تمام دوستان دانشمند عزيز كمك ميطلبم تا اگه راه حل مناسب ديگه اي مثل يك نرم افزار توپ سراغ دارين اينجا بنويسين .
اگه روش ديگه اي مثل استفاده از انواع سلاحهاي سرد ( بچه ها بهش ميگن ويروس ) يا هر ابزار مناسب ديگه اي براي كله پا كردن اين تازه به دوران رسيده ها دارين ، باز هم استقبال ميكنم . خدا از برادري كمتون نكنه ....

احتمال داره شما آن Lan به یک شبکه ای متصل است که فیلترینگ داره و شما آن پروکسی که بکار می برید برای آن فیلترینک چاره نمی باشد و ربطی به سرور Lan نداشته باشه .

پروکسی ها موقت است و بعد از مدتی ممکنه همان ها هم کار نکنند ..

shahrokh_xp

Active Member
ببينيد شما بايد از اي پي هايي با پورت 3128 و 8080 و 8000 و يا 3127 استفاده كنيد.
يه چيزي هم مد نظر داشته باشيد كه اين اي . پي ها حد اكثر 2-3 هفته كار ميكنن.!

bahhram

Member
بسيار ممنون .
حالا بايد امتحان كنم و ببينم كه چه ميشود كرد . آره قربونش .
راستي چي ميشد اگه اين مشكل يك نرم افزار باحال هم ميداشت ؟
گفته باشم ،‌ webjet و jap تو اين مايه ها استاد نميشن !!!
به هر حال بازم از همكاري شما دوستان سپاسگذارم .

shahrokh_xp

Active Member
bahhram گفت:
بسيار ممنون .
اين نقطه چين بد جوري رو شما تاثير گذاشته ها!!

bahhram

Member
shahrokh_xp گفت:
bahhram گفت:
بسيار ممنون .
اين نقطه چين بد جوري رو شما تاثير گذاشته ها!!

نـــــــــــــــــــــه نـــــــــــــــــــــه

everblue

New Member
ببين تو كه هي داري به مسوولان شركتتون بد و بيراه ميگي ميدوني اگه اين پراكسي ها نباشه امنيت اونجا صفر ميشه و يه مشت غريبه از بيرون ميتونن به كامپيوترهاي شركتتون دسترسي پيدا كنن و همه چيز رو غارت كنن. من فقط 21 سالمه ولي مسوول راه اندازي شبكه دانشگاهمون هستم و از اين LAN Proxi خيلي سر در ميارم. ما هم يه عالمه سايت رو تو دانشگاهمون بستيم. فقط به خاطر امنيت شبكمون. در ضمن زحمت نكش اون IP ها و پورت ها رو LAN كار نميكنن. شايد بتوني از سايتهايي مثل proxify.com استفاده كني كه به راحتي سايت فيلتر شده رو باز ميكنن. من خودم از اين سايت استفاده ميكنم. خوش باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا