كسي با اين نرم افزارها كار كرده ؟؟؟؟

oridis

New Member
سلام
اگه كار با اين نرم افزارها رو بلدين اگه ممكنه خواهش مي كنم آنوزششون رو بزارين ما هم استفاده كنيم
1- Sisoftware Sandra 2004 sp 200 4.7.9.129
2- Fix-it Utilities 5.0.2.3
3- ZoneAlarm Security Suite 5.1.011.000
4- Bitdefender
5- BlackICE Server Protection 3.6 cnk

ممنون

Sunboy454

Active Member
گزینه ی اول رو کار نکردم
گزینه ی دوم :فکر کنم در رابطه با بهبود سرعت ویندوز و پاکسازی رجیستری و history , اینطور چیزا باشه
گزینه ی سوم و چهرم و پنجم: اینا فایروال هستن و برای مقابله با هر نوع نفوذی استفاده میشن ، و به نظر من ZoneAlarm از بقیه بهتره ، که تو قسمت معرفی نرم افزار تاپیکی با همین عنوان هست و میتونی از اونجا دانلودش کنی

oridis

New Member
Sunboy454 گفت:
گزینه ی اول رو کار نکردم
گزینه ی دوم :فکر کنم در رابطه با بهبود سرعت ویندوز و پاکسازی رجیستری و history , اینطور چیزا باشه
گزینه ی سوم و چهرم و پنجم: اینا فایروال هستن و برای مقابله با هر نوع نفوذی استفاده میشن ، و به نظر من ZoneAlarm از بقیه بهتره ، که تو قسمت معرفی نرم افزار تاپیکی با همین عنوان هست و میتونی از اونجا دانلودش کنی

ايييييييييييييييييييييييييي خدا دارم بد بخت ميشم
چرا هيچ كس حرف منو نمي فهمه :cry: :sad:
بابا يكي بياد اين نرم افزارا رو ياد بده نه اين كه بگه خوبه يا بد / لينك دانلود بزاره / و .....
من تا 25 ماه بايد پروژه تحويل بدم :sad: :sad: :sad: :sad:
تورو خدا يكي به داد من فلك زده برسه

mohammad_smart

New Member
خیلی برات متاسفم که نمیتونی با این نرم افزارهای ساده کار کنی
سنگینتره بیخیالش بشی و این چیزا رو ببوسی براری کنار برای همیشه

Sunboy454

Active Member
این برنامه ها رو اگه یه مرور کلی بکنی ، نحوه ی استفادش دستت میاد ، و میتونی از help خود برنامه ها هم استفاده کنی واسه توضیحات بیشتر ؛ برای لینک دانلودشونم تو گوگل یه سرچ کنی پیدا میشه ، توضیحات کلی برنامه هارو هم تو پست اولم دادم

جدیدترین ارسال ها

بالا