كسي اين هكر را ميشناسه؟؟؟؟ Kernel Attack

izone

Active Member
درود بر همگي.

تارنماي Irantraining.com پس از تاپيكي كه ديروز نوشته بود ديشب يا امروز هك شد كه همه مارا باتوجه به كمكهاي بي دريغي كه مدير آن به بيشتر ما داشته و داره ناراحت كرد.

من در گوگل بدنبال نام اين هكر يا هكرها گشتم و 732 سايت پيدا شد كه ظرف ديشب (گمان كنم) تا امروز توسط اين ناجوانمردها هك شدند.

http://www.google.com/search?hl=sv&q=Kernel_Attack+OwnZ+&btnG=Google-sökning&meta=

اين گروه يا نامردها Kernel Attack نام دارند كه تا اونجا كه من در سايتهاي امنيتي گشتم كسي زياد از اونها و راه كاركردشون آگاهي نداره.

سايتهايي كه هم Sentinel و هم Admin Secure را هم نصب كرده بودند توسط اين گروه هك شدند و به آساني خرابكاري كرده اند.

اگر سايت شما هم خداي ناخواسته توسط اين گروه هك شد خواهشا در همين تاپيك بنويسيد و از روي زمان هك شدن (با كمك phpmyadmin ميتونيد زمان تغيير ديتابيس را پيداكنيد) و ديدن log سايت از روي Cpanel شايد بتونيد IP يا رد ديگري از اونها پيدا كنيد كه اگر اونرا هم بنويسيد خيلي خوب ميشه و اينكه اونها چيكار كردند.

اميدوارم كه روز بد نبينيد.

راستي پيامي را كه اونها از خود بجاي ميگذارند را تنها از منوي مديريت نميتوان از بين برد (برابر آگاهيهايي كه من پيدا كرده ام) و بايد با كمك phpmyadmin دنبال دستكاريهاي ديگر اونها در ديتابيس هم بگرديد چون اونها حتما دوباره به سايتهاي هك شده بازميگردند.

اگر كسي آگاهي بيشتري داره خواهشا در همين تاپيك مطرج كنيد.

شاد و پيروز باشيد.

sasan4u

Member
دوست عزيز به احتمال زياد هاست ايران ترينيگ لينوكس بوده و حمله اي كه به اون شده طبق گفته خود هكر از باگ لينوكس بوده كه سنتيل يا ادمين سكيور كه شما نصب مي كنيد وظيفه حفاظت از ناك شما رو بر عهده داره و نمي تونه از لينوكس هاست شما محافظت كنه دوست عزيز مدير سايت ايران ترينيگ مي تونه از هاستش توضيح بخواد كه چرا آخرين تمهيدات امنيتي روي لينوكس هاست اعمال نكرده و موجب شده هكر ها از طريق حفره لينوكس هركاري بخوان انجام بدن براي شما امكانش نيست كه بتونيد اين حفره رو پركنيد ولازمه با هاست تماس بگيريد
http://linuxreviews.org/news/2004/06/11_kernel_crash

تا قبل از استفاده سيستم هاي حفاظتي ناك هكرها كار سختي براي هك كردن نداشتن ولي حالا بايد خيلي به خودشون زحمت بدن و به حفره هاي لينوكس متوسل بشن در موقع خريد هاست مطمن بشيد كه سرويس دهنده آخرين حفره هاي لينوكس رو مي شناسه و اونها رو مي پوشونه و تيم امنيتي داره

izone

Active Member
ممنون ساسان گرامي كه مانند هميشه با نوشته هاي خوب و پر محتواتون ما را راهنمايي ميكنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا