كسي از دوستان Match Maker ناك رو نداره (البته فارسي)

كسي از دوستان Match Maker ناك رو نداره (البته فارسي) اگه لطف كنيد ممنون ميشم :wink:

sasan4u

Member
جناب دسپرادوس اين ماژول رو من نوشتم از تغيير ماژول friend finder و بجاي اينكه از طرف درباره فيلمهاي مورد علاقه آهنگ مورد علاقه و شخص ايده آل پرسيده بشه 1000 سوال روانشناسي قرار دادم به شكل 8 آزمون روانشناسي 125 سوالي بعد از استقبالي كه از سايت همسرياب
http://hamsaryab.com
(جشن سه سالگي همسرياب دات كام با انتقال به هاست جديد) من شد بر آن شدم كه تكميل شده اش رو ايجاد كنم و هيچ كجا هم براي دانلود نذاشتم چون اين 1000 سوال 2000 متغيير ايجاد مي كنه كه بعد از يك پردازش سنگين 31 شاخصه روحي بيرون مي آد و به ديتابيس مي ره (اين كوچولو پدر صاب من رو در آورد)
خود همسرياب هم يك آزمون 125 سوالي كه اولين آزمون همسران هم هست 6 بار تصحيح مي شه كه هر بار يك شاخصه روحي رو بيرون مي ده125X6=750 آرايه بكار رفته شده تا اين متغيير ها ي هر سوال كه روش نمره دهي خاص خودش رو داره پردازش كنه و به ديتابيس فرستاده بشه همراه با ميزان دقت پاسخ ها به ازاي تعداد پاسخ به سوالات
همسرياب در دوسال اخير نزديك 12000 عضو گرفته اون هم همش رو 5 مگابايت هاست
چون مي خوام كپي انگليسي سايت هام رو ايجاد كنم كه بتونم تبليغ بگيرم هيچ كدوم رو براي دانلود نمي ذارم
بلكه يه قدري جبران زحماتي كه كشيدم و هزينه فرصت بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا