كسي آموزش banner exchange رو بلده؟

pcviper1

Member
كسي آموزش banner exchange رو بلده؟
ممنون ميشم اگه يه راهنمايي بكنيد.

izone

Active Member
چه آموزشي دوست گرامي. منظورت از كدام برنامه آن و چه ورژني است. من مدتها است كه از يك برنامه خوب و جداگانه استفاده ميكنم. در آمضاي من اگر روي تبليغ رايگان بزني خواهي ديد.

pcviper1

Member
سلام.منظورم ماژولش بود.اين چيزي كه شما داري اوني كه من مي خوام نيست چيز جالبيه حالا به نظر

شما كدوم بهتره؟

اصلا يه سيستم تبادل بنر خوش دست براي ناك معرفي كنيد لطفا.ممنون

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
به نظر من اگر همین که من دارم را داشته باشی بهتر است. چونکه هم برای سایتهای معمولی میتونی استفاده کنی و هم برای سایتهایی با پورتال گوناگون. درضمن اگر خدایی نخواسته سایتت هک بشه این سیستم سرجاش هست و اگر روزی بخواهی سایت را برای ارتقا ببندی هم سیستم کار خودش را میکنه.

pcviper1

Member
سلام
من خواستم اين سيستم رو نصب كنم .همه چي رو آپلود كردم و پرميشن ها رو درست كردم و به قسمت اينستال رفتم.ديتابيس جديد هم ساختم.ولي

وقتي نصب تموم ميشه ديتابيس خاليه

يوزر وپسورد ادمين كدومه؟

اگه يه توضيح كوچولو روي فيلدهاي *اصلي*بديد ممنون ميشم

مرسي

izone

Active Member
pcviper1 گفت:
سلام
من خواستم اين سيستم رو نصب كنم .همه چي رو آپلود كردم و پرميشن ها رو درست كردم و به قسمت اينستال رفتم.ديتابيس جديد هم ساختم.ولي

وقتي نصب تموم ميشه ديتابيس خاليه

يوزر وپسورد ادمين كدومه؟

اگه يه توضيح كوچولو روي فيلدهاي *اصلي*بديد ممنون ميشم

مرسي

دوست گرامي اين سيستم را من خيلي وقت پيش نصب كردم و الآن زياد يادم نيست. بايد كمي تقلب كنم تا پاسخ شما را بدهم!!!

تا آنجا كه من ياد دارم شما بايد فايل install.php را ران كنيد و آنرا بدقت بخوانيد. در ضمن ميتوانيد مورد توضيح فيلدها اينجا هم بخوانيد:

http://www.eschew.net/scripts/docs/index.php#detailed

اين اسكريپت به سادگي نصب نميشود و بسياري با آن اشكال داشته اند ولي زمانيكه نصب شد يكي از بهترينها است. من خودم ورژن قبلي آن را نصب كردم و به اين ورژن كنوني ارتقا دادم. همه چيز بار نخست خوب پيش رفت و هيچگونه اشكالي در نصب و ارتقا نداشتم.

اگر نشاني آنرا بدهيد ميتوانم نگاهي به آن بكنم شايد بتوانم بيشتر كمك كنم.

شاد و پيروز باشيد.

izone

Active Member
شما ورژن جديد را دريافت كرده ايد كه پر از باگ است. اين خطا ها را كه ميدهد همه شناخته شده هستند از سوي نويسنده و در فوروم هم درباره آنها نوشته شده است. من ميگردم و ورژن پيشين آنرا اگر در رايانه خودم دارم برايتان ميفرستم. Rc3 شماره ورژن آن است.

اميدوارم بتوانم كمكي كرده باشم.

izone

Active Member
اين يكي را پيدا كردم. يك آزمايش بكنيد ببينيد كه همان ورژن است يا نه؟ Rc3

نشد كه اينجا برايتان بگذارم تلاش ميكنم كه ايميل كنم.

pcviper1

Member
ممنون از لطف شما ووقتي كه براي كمك به من گذاشتيد.من اون رو گرفتم وخيلي راحت نصب كردم.
باز هم ممنونم.

izone

Active Member
خواهش ميكنم.

شادم كه تونستم يك كمكي كرده باشم. باز هم اگر كمكي از دستم بر مياد در خدمت هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا