كسي آموزش فارسي سراغ نداره؟

سلام
لطفا اگر كسي يك سايت كه آموزش Dreamweaver MX به فارسي داشته باشه سراغ داره منو مطلع كنه.
ممنون

ealy

Member
تا حالا سايت فارسي در اين مورد نديدم.ولي چند تا كتاب به فارسي ترجمه شده.
از جمله يه كتاب كه براي انتشارات غزالي هست.به نظر من بد نيست.ارزش خريد داره.
موفق باشي. :wink:

shahrokh_xp

Active Member
اگه اشتباه نكنم يه كتاب هم از انتشارات ناقوس است كه اونم كتاب بدي نيست :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

آقا دليل اينكه فارسي زبونا به طرفش نرفتند اينه كه يونيدك رو اونطوري كه بايد ساپورت نميكنه...
واسه همين اكثرا با FrontPage كار ميكنند

ببخشيد كه جواب سوالتون نبود

مجيد

shahrokh_xp

Active Member
منم با آقا مجيد موافقم.سعي كنيد بيشتر با FrontPage كار كنيد كه كار باهاش راحت تر است. :wink:

mehdi522

New Member
سلام
آقا مجيدشما ديگه چرا...
بابا بزار مردم با Dreamweaver MX حال كنن :lol: :oops:

ara

Member
سلام
آقا من حق رو به آقا مجيد ميدم
اصلا از DREAM خوشم نمياد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

مهدي جان من نگفتم DreamWevaer بده..
اتفاقا به نظر من (نه فقط نظر من بلكه طبق آخرين آمار گيري ها از طراحان حرفه اي وب سايت) به اين نتيجه رسيدند كه قوي ترين نرم افزار براي طراحي وب سايت برنامه Macromedia DreamWeaver هستش دليلش هم شايد بخاطر وجود داشتن Extension ها مختلف و راحتي استفاده از اونها و همچين سازگار بودن آن با برنامه هاي قدرتمند ديگه ماكرومديا از جمله Macromedia FireWorks و Macrmedia Flash ، بوده....
اما براي ما فارسي زبانها مشكل خيلي بزرگي داره و اونم اينه كه يونيكد و زبانهاي خاورميانه (فارسي، عربي و ...) رو ساپورت نميكنه! اما براي طراحي هايي كه توشون نياز به فارسي نويسي نيست برنامه اي بسيار بسيار قوي و كاراست...

مجيد

saman_sweden

Active Member
AliAzizi88 گفت:
سلام
لطفا اگر كسي يك سايت كه آموزش Dreamweaver MX به فارسي داشته باشه سراغ داره منو مطلع كنه.
ممنون
شما وفتي صفحه Dreamweaver را باز ميكنيد كليد سمت راست ماوس خود را فشار داده و page properties را فشار ميدهيدDocument Encoding را انتخاب مي كنيد و حالا فارسي ژاپني و ووو را انتخاب كرده و به اون زبان بنويسيد(شايد من اشتباه ميكنم)
ببخشيد منظورم از فارسي (UTF-8 يونيكد) ميباشد
موفق باشيد

Zanguei

Member
براي فارسي نوشتن تو Dreamweaver بايد در قسمت charset يونيكد ( utf- 8 ) رو انتخاب كنين و زبان فارسي fa رو هم براي language و بعد صفحه رو ذخيره كرده و اونوقت فقط مي تونين در قسمت كد فارسي بنويسين و در قسمت Design در Dreamweaver نميشه فارسي نوشت.

رضا

New Member
سلام
دوستان نظرات مختلفي در مورد dream weaver داشتند ولي اگر اين نظرات بخاطر فارسي
نويسي هست در نسخه mx اين نرم افزار به راحتي ميشه فارسي نوشت و فقط كافيه كه شما
در page property بر روي encoding كليك كرده و از منوي اون utf-8 رو انتخاب كنيد بعد ميتونيد به راحتي با فارسي ويندوز در هر دو بخش طراحي و كد فارسي بنويسيد.
اما بد نيست بعضي قدرتهاي اين نرم افزارو رو براتون شرح بدم البته احتمالا بچهايي كه كار ميكنن ميدونن ولي براي طرفداراي front page ميگم استفاده از behavior هاي مختلف كه از
ايكون دو حالته گرفته تا چك كردن فرم ها . ايجاد لايه به ساده ترين شكل و قرار دادن محتويات درون ان در هر بخش صفحه استفاده از css ها به صورت visual با موارد بسيار زياد ايجاد منوها
كه در mx اين كار براحتي انجام ميشه منظور منوهايي هستند كه در صورت رفتن بر روي ايكون اين منوها باز ميشوند نه منو پايين كشيدني و امكانات بسيار زياد ديگر كه در قسمت برنامه نويسي اين نرم افزار از asp تا perl و php هم ساپورت ميشه و به نظر من بهترين نرم افزار طراحي وب dream weaver هست گرچه در اوايل كار با اين نرم افزار كمي سخت هست ولي خيلي لذت بخش هست

Babak Sateli

Active Member
رضا گفت:
سلام
دوستان نظرات مختلفي در مورد dream weaver داشتند ولي اگر اين نظرات بخاطر فارسي
نويسي هست در نسخه mx اين نرم افزار به راحتي ميشه فارسي نوشت و فقط كافيه كه شما
در page property بر روي encoding كليك كرده و از منوي اون utf-8 رو انتخاب كنيد بعد ميتونيد به راحتي با فارسي ويندوز در هر دو بخش طراحي و كد فارسي بنويسيد.

دوست عزيز
با تشكر بسيار از جواب كامل شما.
موفق باشيد

Zanguei

Member
منم كاملا حرفهاي آقا رضا رو تاييد ميكنم!
البته من فقط Dreamweaver نسخه Studio MX رو ديدم كه ميشه در بخش Design فارسي نوشت.
يكي از جاهايي كه اين برنامه به من حال داد اين بود كه وقتي اسم يكي از فايلهامو عوض كردم حتي فايل منو سايت كه swf بود رو update كرد و آدرسي كه به geturl داده بودم رو درون فايل swf تغيير داد.(قابل توجه كساني كه فايل swf دارن ولي fla رو ندارن) با حاله نه؟!!!
اون لحظه ميدونين من چي كار كردم؟!!!
صفحه مانيتور رو گرفتم تو بغلمو
10.gif

Donya!

New Member
salam dostan,
motasefane ba dreamweaver kar nakardam, age topici raje be amozeshe dreamweaver zade shode mamnon misham link bedin.

one_people

New Member
من هم با نظر آقا رضا موافقم خودم با DreamWeaver كار كردم و به راحتي توش فارسي نوشتم.
در ضمن از آقا رضا هم به خاطر توضيحات كاملشون ممنون :wink:

ShirShah

Member
اصلا ببينيم علي واسه چه كاري ميخاد... طراحي؟ برنامه نويسي؟ دو تاش؟ اونوقت ميشه جوابشو كامل داد...

بالا