كرك مي خوام

gholonbeh

Member
سلام بچه ها
من كرك پروين 2003 رو مي خوام اگه كسي داره لطف كنه به من بده
لازم دارم
قربونه شما باباي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز اگه تو انجمن یه جستجو بکنی پیداش میکنی جستجو کن اگر پیدا نکردی بگو لینکشو بذارم

gholonbeh

Member
سلام سارا جان
من پيام هستم
گشتم پيدا نكردم يه لطفي مي كنيو لينكشو به من بدي ممنون مي شم
خدا حافظ

parkanet

Member
ممنون از لينك دنلود و كرك هر دو دانلود شد و كار هم داد . ممنون ميشم لينك نسخه 2005 را هم بزاريد

Sunboy454

Active Member
نسخه ی 2005 لینکش وجود داره تو انجمنا ، جستجو کنید ، حتما به نتیجه میرسید ؛

gholonbeh

Member
سلام دوست عزيز من نتونستم
خود پروين رو دانلود كنم ارور زير و مي داد
Untitled-123456copy.jpg

الان بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟/
راستي من خودم پروين رو دستگام نسبه از سايت از لينك زير دانلود كردم
ftp://ftp.hamoonsoft.com/Downloads/ParWin/Lite/2003/setup.exe
فايله كركي كه شما دادي رو بايد چي كارش كنم كلي فايله نمي دونم چي كار كنم يه لطفي كن و يه ك توضيح بده ممنون عزيز
باباي

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
چون آپلود سنتر سایت Rapidshare بعد از یه مدتی فایلها و لینکهاشون رو حذف میکنه این ارور رو داده. در مورد کرک هم فکر کنم باید همه فایلها رو تو شاخه ای که برنامه رو نصب کردی تو خود شاخه برنامه و در کنار سایر فایلهای برنامه کپی کنی.

Sunboy454

Active Member
gholonbeh گفت:
سلام دوست عزيز من نتونستم
خود پروين رو دانلود كنم ارور زير و مي داد

الان بايد چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟/
راستي من خودم پروين رو دستگام نسبه از سايت از لينك زير دانلود كردم
ftp://ftp.hamoonsoft.com/Downloads/P...2003/setup.exe
فايله كركي كه شما دادي رو بايد چي كارش كنم كلي فايله نمي دونم چي كار كنم يه لطفي كن و يه ك توضيح بده ممنون عزيز
باباي
برای دانلود از RapidShare صورت رایگان نمیتونید از برنامه های دانلودر استفاده کنید ؛ تو تنظیمات برنامه ی دانلودرتون ، قسمت Integrate to IE رو موقت غیر فعال کنید و با خود مرورگرتون فایل رو بگیرین ؛
؛
در مورد اول لینک ، چون از سایت اصلی هست ممکنه تغییراتی تو فایل داده باشن که کرک روش کار نکنه ، بهتره از لینکی که من دادم بگیرین و تست کنین ؛
برای کرک هم :
یه فایل exe درون پوشه ی zip شده وجو داره ، اونو اجرا کنید ، گزینه ی make a backup رو تیک بزنید ، برنامه ی پروین رو ببندید ، و رو گزینه ی Crack کلیک کنید ؛
* دقت کنید برنامه ی پروین رو از System Tray ببندید ؛ Systm Tray به پایین ترین قسمت Desktop سمت راست ، بر روی نوار وظیفه یا همون Taskbar گفته میشه ....
در ضمن لینک ها سالم هستن ...

جدیدترین ارسال ها

بالا