كد امنيتي

BeHnAm_akb

Active Member
سلام چه طور ميشه يه كد امنيتي مثل نوك (حتما نميخواد عكس باشه)ساخت؟
اين كد چه كارهايي ميكنه؟

oxygenws

Active Member
نه، منظور ایشون اون عکسی است که موقعه لاگین و اینجور چیزا میاد.....

برای php شما باید کد نویسی GD انجام بدید و یک session باز کنید و مقدار عکس رو نگه دارید و .... :)

از اونجایی که می دونم خیلی خوب میگیری، کم توضیح دادم :) سوالی بود بپرس :)

موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
بله درسته منظورم براي لوگين بود گفتم كه مثله php nuke
مي دونم بايد ازGDاستفاده كنم ميخواستم بدونم بدون عكس هم ميشه؟مثلا يه عدد رندوم(اگه ميشه توضيح بديد)
اين كد چه تاثيراتي تو امنيت داره؟

oxygenws

Active Member
بهنام جان، اون عکس خصوصیتش اینه که فقط یک آدم میتونه بخونش!!! و یک کد یا روبات نمی تونه اون رو بخونه. به همین دلیل شما نمی تونید یک عدد رندوم بدی ئ به صورت متنی تو صفحه نمایش بدی، چون همون روبات می تونه اون رو بخونه!!!

علیرضا جان، سوالت در مورد https یا ssl هستش، چون به این بحث مربوط نمی شه جواب نمی دم :) بهتره تو انجمن سوالات مربوط به اینترنت و وب بپرسی.

hoom

Active Member
سلام

اگر منظورتون از قفل پروتکل https است باید یه لیسانس از شرکت verysign بگیرین که برای هرکسی منحصر بفرده. اگر یه سر به سایت شرکت بزنید دو سه تا کتاب و چیزای دیگه هستش که قشنگ در این موردها توضیح داده. یه لیسانس مجانی یه ماهه هم میتونین داشته باشید. البته بعضی دامین ها با این شرکت ساخت و پاخت میکنن و اون رو علاوه بر دامین بهتون میدن

ارادتمند

BeHnAm_akb

Active Member
اميد جان الان متوجه شدم
پس اون فقط از حمله روبوت ها براي لوگين پشت سر هم جلوگيري ميكنه؟
حالا چه طور ميشه يه همچين رباطي ساخت كه requestداشته باشه !!!!!!

oxygenws

Active Member
آره، دقیقا تنها کارش همینه :) (یه زمانی یه بنده خدایی متخصص در مورد اون عکس نوشته بود که "برای اینه که ببینند که طرف سواد داره یا نه" :) خوب آخه، آدم عاقل، اگه طرف سواد نداشته باشه که اینترنت هم بلد نیست و اصلا نمی تونسته URL رو وارد کنه!!!!!)

:) خوبه همین چند وقت پیش سوالی تقریبا تو همین مایه ها پرسیده بودی :) که چطوری محتویات یک سایت رو تو یه سایت دیگه باز کنیم:
http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=12425

روش این روبات هم می تونه فرستادن یه سری درخواست به یه آدرس خاص باشه.

یه توصیه به شما..... بهنام جان، اینترنت برای استفادهء من و شما درست شده و یه سری قانون ها داره و یه سری فرهنگ که ---باید---- یاد بگیریم و رعایت کنیم. مطمئن باش این کار رو خیلی ها، خیلی جاها می تونند انجام بدن، شاید چیزی شبیه بمبارون کردن میل یه نفر، ولی این کار ها هیچ فایده ای نداره و نهایتش اینه که عقده ای بودن طرف (انجام دهندهء کار) رو می رسونه. بهتره بیایم فرهنگ اینترنت رو رعایت کرده و بهش احترام بذاریم :)
خلاصه اینکه سعی نکنیم از امکاناتی که داریم و اطلاعاتی که داریم و استعدادی که خدا بهمون لطف کرده، سو استفاده کنیم و در راه اذیت کردن بقیه ازش سود ببریم :)

در ضمن، کدی که نوک می ذاره رو می شه OCR کرد و ازش رد شد، ولی آیا ارزشش رو داره؟!! خوب می شه گفت تقریبا "نه"

موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
در مورد اين سوال كه قبلا پرسيدم آره عين اينو تو ايران پي اچ پي پرسيدم اوني كه شما ميگي براي responseبود من الان برايrequestمي خوام كه فكر كنم اونجا بچه ها جواب دادن

در مورد بومبر و از اين حرف ها بايد بگم من براي اين كاراي بچه گونه نمي خوام اون فايلم كه فرستادم يه بازي براي ياد گيري بود كه واقعا بچه گونه بود ببينيد الان شما ميگيد باocrكردن ميشه از نوك گذشت و اين يعني يه نفر روي اين موضوع كار كرده و باعث ميشه افراد به فكر بالا بردن امنيت در نتيجه سطح علمي بشن
در مورد OCRفكر كنم با پررنگ كردن و به همريته كردن بكگراند عكس فكر كنم بشه جلوشو گرفت

taher007

Member
اين عكسه براي منم شده بود معمااا !!
در ضمن آقا اميد... گل گفتي... خداييش حال كردم...
حالا كه بحث GD شد مي شه يه چند خطي هم در مورد اون توضيح بديد (چطوري بايد رو php تنظيمش كنيم و حتي المقدور چند تا آدرس tutorial ساده براي شروع )

ممنون ميشم...

oxygenws

Active Member
بهنام جان، می دونم سوالت رو الکی و فقط از روی حس کنجکاوی پرسیدی :)
در مورد OCR هم، بهتره که backgroung رو یک عکس random بندازی یا اینکه یه سری خطوط ساده رو افقی و عمودی و کلا زاویه دار بندازی اون عقب تا احتمال دیده شدن عکس، توسط ربات به 0 نزدیک بشه.
یه زمانی خودم همچین چیزی ساخته بودم، البته خیلی ابتدایی بود و اصلا توسعه اش ندادم، اینجا فرستادمش، ببین:
http://www.oxygenws.com/majid/rn.php

طاهر جان، لطف داری......
چون سوالی که کردی به این تاپیک مربوط نمی شه جواب نمی دم، اگه دوست داشتی، یه تاپیک جدید بساز تا جوابتو بدم، ممنون.

موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
ممنون اما سوالم الكي نبود!! تو سايتم بهش احتياج دارم اگه سايت جديدم آماده شد و مشكلاتم حل شد (كه فكر نمي كنم)خبرتون مي كنم
در مورد بك گراند هم منظورم همين بود

oxygenws

Active Member
بهنام جان، منظور من این سوالتون بود که گفتم الکی پرسیدید :) -> "حالا چه طور ميشه يه همچين رباطي ساخت كه requestداشته باشه !!!!!!"

جدیدترین ارسال ها

بالا