كدي براي نشان دادن يا مخفي كردن متن

mehrdad3044

New Member
از دوستان كسي هست كه بگه چطور مي توان روي يك button كدي نوشت كه وقتي موس روي اون مي رود متني نمايش داده بشه و وقتي كه موس رو از روي اون مي كشيم متن مخفي بشه:paint:

maxpelank

Active Member
با سلام

کد شما نوشته شد :

به این ترتیب که شما برای تگ مورد نظر به صورت زطیر عمل می کندی :

کد:
onmouseover="document.getElementById('sample').style.display='block';" onmouseout="document.getElementById('sample').style.display='none';"

در قسمت getElementById شما ایدی تگی که می خواهید نمایش داده شود و پنهان شود رو مشخص می کنید .

فایل کامل ان را پیوست کردم.
موفق باشید

پیوست ها

• mg_test.zip
    668 بایت · بازدیدها: 9

maxpelank

Active Member
با سلام

بلی

شما می تونید به اکثر تگ های html این کد ها را اضافه کنید .

خواستید دقیقا بفرمایید تا براتون بسازم .

موفق باشید
محمد

mehrdad3044

New Member
استاد من خيلي تازه كارم اول كارمه با فلش مي توني دقيقا راهنمايي ام كني كد رو كجا بنويسم ممنون من تو فلش مي خوام يه اتوران بسازم واسه همين مي خوام وقتي موس روي يه متن
رفت توضيحي در مورد اون متن داده بشه و وقتي كه موس كشيده شد مخفي بشه

آخرین ویرایش:

maxpelank

Active Member
با سلام

اگر فایل پیوست رو گرفته باشید و اون رو در یک ویرایشگر htmlباز کرده باشید متوجه میشید که من برای تگ input این کد را اضافه کردم :
کد:
<input type="button" name="test" value="click me" onmouseover="document.getElementById('sample').style.display='block';" onmouseout="document.getElementById('sample').style.display='none';" />

خوب شما هم همین کد را برای تگی که می خواهید استفاده کنید و در اون به جای sample مقدار ایدی تگی که می خواهید متن مورد نظرتون در اون نمایش داده شود وارد کنید .

در ضمن باید در تگ باکس که می خواهید با رفتن روی دکمه نمایش داده شود کد زیر رو هم قرار دهید :

کد:
style="display:none;"

اگر کدی که من پیوست کردم ببینید با دقت و به نوشته ها هم دقت کنید کاملا واضح است .

اگر نتونستید کد خودتون رو بدید تا براتون بسازم .
موفق باشید
محمد

mehrdad3044

New Member
ببخش اما نفهميدم از ابتدا برام مي گي من تازه كارم كد نويسي هم اصلا بلد نيستم

++Hadi++

Active Member
سلام
این دکمه ات تو فلش هست یا html ؟
اگه تو فلش می خوای اکشن اسکریپت 2 کار می کنی یا اکشن اسکریپت 3 ؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

حالا چرا با اكشن ؟

خود Button در قسمت Over نوشتتونو بزاريد يا عكس مورد نظر رو و بعد اجرا كنيد حالا با رفتن روي اون دكمه متن يا عكس نمايش داده

ميشه و با خارج شدن از روي Button عكس يا متن پنهان ميشه

موفق باشيد

++Hadi++

Active Member
آونگ راست می گه
شما یه موی کلیپ جدید باز می کنید و نوشته تونو تو اون قرار می دین.7 فریم جلوتر F6 رو می زنین تا یه فریم جدید درست شه .
اونم همراه با نوشته تون. تو فریم 1 مقدار alpha رو صفر می کنین و تو فریم آخر مقدار alpha 100% هست .
فریم 1 رو انتخاب و تو پنل properties نوع tween رو Motion قرار می دین.
یه لایه جدید درست کرده و تو فریم آخرا لایه جدید همونجایی که alpha نوشته 100% هست دستور ;()stop رو وارد می کنین.
این مووی رو تو حالت over دکمه روی دکمه قرار می دین .
با هر بار لمس دکمه توسط موس نوشته تون ظاهر می شه .
فقط دقت کنین که نوشته تون رو از ابتدا به سمبل مووی کلیپ تبدیل کنین تا بتونین alpha اونو دستکاری کنین .
بای ...

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

ببين براي اينكار ميتونيد از چند روش استفاده كنيد كه ساده ترين روش همونه كه خودم گفتم اصلان نيازي به استفاده اكشن نداره

موفق باشيد

++Hadi++

Active Member
چیزایی که نوشتم و آونگ هم گفته تو همه نسخه های فلش قابل اجراست.
بای

جدیدترین ارسال ها

بالا