كدوم يكي از اين برنامه هاي مديريت كحتوا بهتره

bahman22

Member
كدوم يكي از اين برنامه هاي مديريت محتوا بهتره

كدوم يكي از اين برنامه هاي مديريت محتوا بهتره من با( مامبو جوملا ووردپرس ديتالايف) كاركردم وازنظر من بهترين از نظر راحتي وسادگي ديتالايف بود مثلا توي جوملا نميشد موضوع تعريف كني تو ديتالايف به راحتي ميشه تبليغات كني كه تو بقيه نميشد ولي يه مشكلي هم كه اين ديتالايف داره قالبهاي هر نسخه با نسخه بعدي هماهنگ نيست وقالب خوب اصلا واسه نسخه هاي جديدش گير نمياد و....:)
حالا از نظر شما كدوم بهتره واگرهم مديريت محتواي ديگري كه از اينها بهتره سراغ داريد بهم معرفي كنيد:)
(من واسه سايت دانلودميخوام بدونم كدوم بهتره ) ممنون:paint:

آخرین ویرایش:

ghasemrayaneh

Active Member
سلام به نظر من برای سایت دانلود از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کن .

من هم از این سیستم راضی ام .

البته هر سیستم مدیریت خصوصیات خودش رو داره .

ورد پرس هم قالبهاش زیاده هم افزونه هاش برای سایت های دانلود .

Milad

Well-Known Member
تو همه سیستم ها امکان درج موضوع وجود داره برا تبلیغات هم میتونید ماژولش رو که برای اکثر سیستم ها هست تهیه و نصب کنید . در کل باید ببینید کدوم سیستم امکاناتی که شما میخواید رو داره و راحت میتونید باهاش کار کنید ...

bahman22

Member
من درحال حاضراز ديتالايف استفاده ميكنم دركل كاراييش خيلي راحته اما متاسفانه قالب اصلا واسش گير نمياد واگرميادبااين نسخه9/3هيچ كدوم سازگار نيستن ومن براي همين دنبال يه سيستم ديگه هستم كه همه مكانات اونو داشته باشه +قالب وماژولهاي فراوان
درضمن درپاسخ به دوستم
ghasemrayaneh
ازوردپرس استفادهركردم خيلي كنده وبه درد من نميخورد

VAHID216

مدیر بازنشسته
اشکال از وردپرس نیست در این موارد. استفاده از پوسته های غیر استاندارد و تنظیمات نادرست باعث کندی هر سیستمی می شه که وردپرس از این قاعده مستثنی نیست.
می تونید دروپال هم امتحان کنید ولی با توجه به نوع انتخاب شما این سیستم هم مناسب برای شما نیست.
موفق باشید

VAHID216

مدیر بازنشسته
اشکال از وردپرس نیست در این موارد. استفاده از پوسته های غیر استاندارد و تنظیمات نادرست باعث کندی هر سیستمی می شه که وردپرس از این قاعده مستثنی نیست.
می تونید دروپال هم امتحان کنید ولی با توجه به نوع انتخاب شما این سیستم هم مناسب برای شما نیست.
موفق باشید

bahman22

Member
منظور من از كنده اينه كه به پنل مديريتي وارد ميشم مثلا براي ارسال مطلب كلي طول ميكشه من كه اي دي اس ال ندارم ولي ديتالايف اينطوري نيست وجوملا و..

VAHID216

مدیر بازنشسته
این مشکل می تونه از هاست هم باشه ، چون من با دایال آپ هم تست کردم این طور که شما میفرمایید نیست. چون که جوملا بسیار سنگین تر از وردپرس هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا