كدوم لينوكس ؟

sahar_me

Member
من تا حالا از لينوكس استفاده نكرده ام.
حالا ميخوام به همراه winXP يك نسخه از لينوكس را هم داشته باشم. اما اصلا نميدونم كدومش به دردم ميخوره ردهت،سوزه ، فدورا يا نسخه هاي ديگه . حالا ميخواستم بدونم به نظر شما كدام را كار كنم بهتر است.
البته منظورم اين نيست اونيكه كار كردن باهاش ساده تر است را معرفي كنيد بلكه اوني را بگيد كه كار كردن باهاش واقعا ارزش داشته باشه .
مرسي

R_chizari

Active Member
ارزش كار كردن با همشون كه يكسانه چون همه شون لينوكس هستن منتهي ظاهرشون و طريقه نصبشون فرق داره. اگر سوزه رو نصب كني هم مراحل نصبش و هم خودش يه چيزي تو مايه هاي ويندوزه چون يه رابط گرافيكي داره. اما گر بلد باشي ميتوني بدون استفاده از اين رابط هم باهاش كار كني هم نصبش كني. من سوزه رو بهت پيشنهاد ميكنم چون اولين بارت هم هست ممكنه زده بشي از لينوكس :) البته تا نظر علماي لينوكس باز چي باشه :lol:

Mandana

Active Member
ردهت خودمون نگه چشه؟من بغير از ردهت با هيچ مدل ديگه اي كار نكردم.ولي سخته خداييش!!!

mehran64

Member
یه مقاله در این باره میتونی در این سایت ببینی
www.technotux.com

برو به قسمت مقالات مقاله کدام لینوکس
ببخشید که الان لینک مستقیمش را نداشتم
موفق باشید

Glamorous

New Member
نسخه رد هت و مندراک که تقریبا همه آنها شبیه به هم هستند برای افرادی که تازه می خواهند با لینوکس کار کنند خوب است .
ولی اگه می خوایی به صورت حرفه ای با لینوکس کار کنی نسخه دی باین آن بهتر است .

alireza-metal

Active Member
من با redhat کار میکنم و سیستم عامل خوبیه و تا الان نقصی ازش ندیدم --- ولی کار کردن باهاش اول سخت بود و لی الان راحت شده برام --- به نظر من red hat 9 رو نصب کن --- 3 تا سی دی هست و نصبشم باید بلد باشی وگرنه کار دست خودت میدی!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا