كدام يك و چرا؟

NextWorld IT

Active Member
شايد سخت ترين سوال در باره این 2 تصوير این باشه که کدام يک داراي روح و جلوه بيشتری هستند..
و آيا هنوز هم عکسهاي سياه و سفيد ميتوانند منظور عکاس را به بيننده منتقل کنند يا بايد دست به گريبانه روش هاي ديگری شويم.
همچنان نظرات شما مقدم هستند.

من از روز اولي كه با عكاسي و هنر رنگ و نور آشنا شدم . پي به تاثيري كه عكسهاي سياه و سفيد بر روي شخص و تمركزيي كه اين عكسها مي توانند نسبت به عكسهاي رنگي جلب كنند . پي بردم.
عكسهاي رنگي به دليل وجود رنگهاي متفاوت وقتي شما نگاه ميكنيد به طور غريزي تمركز چشم ما به تمام تصوير پخش ميشود. اما در عكسهاي سياه و سفيد به دليل نبود اين مورد به توجه و تمركز چشم به طور خودكار به سوي پرجلوه ترين شي در درون عكس كه اغلب هدف عكاس نيز هست كشيده ميشه.
اما در اين مورد به نظر من عكس اول عكسيت كه از نظر عكاسي و مواردي پيرامون هيمن مبحث كاري زيباست . و دومي هم به گرافيكي بودن عكس كه نوعي روتوش رنگي شده باشه نزديك تره تا عكس بلوداهه ....
مرسي
بهروز

H-assan

Well-Known Member
ها ببخشيد اين اشكال ها رو بذاريد پاي بي سوادي من كه قبل گفتم

H-assan

Well-Known Member
مهران شوخي بود نزن تورو خدا اگر ناراحت مي شي ديگه در مورد خودم شوخي نكونم :cry: :roll: :arrow:

NextWorld IT

Active Member
عزيزان:
متاسفانه از 10 پاسخ برای این تاپيک 6 تای آنها کاملا خارج از بحث و بيهوده بود..
لطفا کمی توجه کنيد
با تشکر.

H-assan

Well-Known Member
من مي گم دو مي ولي اولي به عكس ها قديمي نزديك تره ولي دومي مصنوعي و يك قشنگي خاصي داره

جناب nextworldit فكر نميكنم تذكراتي كه در حيطه ي مديريت و وظيفه ي من است بيهوده باشد!

در ضمن يك مطلبي كه يادم رفت اين بود كه عكس اولي اصلت بيشتري دارد ولي دوميه يك روش جديدي كه براي من جالب نيست!

موفق باشيد

NextWorld IT

Active Member
من از پرسيدن این سوال هدف و خواسته مشخصی داشتم
بهتر نيست در این جور مواقع از پيغام خصوصی استفاده کنيد
انتظار ميرفت که شما به عنوان مديريت انجمن این مسايل رو بهتر و دقيق تر بدانيد...
گوشزد کردن آنها تنها کافی نيست

با تشکر از زحمات و نظرات سازنده شما

جدیدترین ارسال ها

بالا