كدام ويندوز را انتخاب مي كنيد؟

چه ويندوزي را انتخاب مي كنيد؟

• ويندوز xp

رای: 2 9.5%
  • ويندوز seven

رای: 19 90.5%
  • لينوكس

رای: 1 4.8%
  • مك

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    21

iLove

Active Member
كدام سيستم عامل را انتخاب مي كنيد؟

باسلام. اگه شما يه سيستم با 4گيگ رم و 1گيگ گرافيك جي تي 240 و سي پي يوي اينتل7500 داشتين چه سيستم عاملي رو اون نصب مي كرديد و چرا؟
windows xp
windows seven
linux
mac​
لطفا تو نظرسنجي هم شركت كنيد؟​

آخرین ویرایش:

majid_a95

Active Member
بهتر بود می نوشتید چه سیستم عاملی ، نه چه ویندوزی .
موافقم. عزیزم ویندوز یکی از محصولات شرکت مایکروسافته ....
به هر حال..
بستگی داره واسه چی میخوای و چیکار میخوای بکنی...
واسه کارای روزمره و تا حدی شاید پیشرفته xp خوبه ولی خوب seven الان جای خودشو باز کرده. اوایل یه مشکلی که داشت این بود که بعضی نرم افزارها نصب نمیشد که برطرف شده .... و ظاهر گرافیکی فوق العاده جذابی داره
------------------------------------------------
سیستم عامل لینوکس هم که یک سیستم عامله open source و شما نرم افزارایی که توش استفاده میکنی خیالت راحته که free مجانیه :green: البته اگه برات مهم باشه :green: مزیت دیگه ای هم که لینوکس داره امنیتشه چون ویروسی ساخته نشده که توش نفوذ کرده باشه امنه و معمولا برای سیستم عامل شبکه ها ازش استفاده میکنن. به خصوص هاست ها
---------------------------------------------------------
مک هم که داستان خودشو داره :shock:. معمولا طراحان حرفه ای سه بعدی ازین سیستم عامل (کلا ازین سیستم نه فقط سیستم عاملش) استفاده میکنن
----------------------------------------------------
ایشاله که مفید واقع شده باشه:rose:
یاعلی

ویندوز سون به خاطر امکانات بالایی که از نظر networking داره خیلی از xp بهتره.

Ramtin_L.A

Member
اگه xp بریزی بیشتر از 3 گیگ رمت رو نمی تونه استفاده نمی کنه.ولی 7 کلا جدیدتره و می تونه از قابلیتهای بیشتری استفاده کنه.

آخرین ویرایش:

iLove

Active Member
با سلام.تا به حال كه نظر سنجي ويندوز 7 رو برتر نشون ميده.
ويندوز 7 چند تا مدل از قبيل خانگي و حرفه اي و... داره .
ميشه كمي درباره اونا توضيح بدين و بگين كدوم بهتره؟:rose:

V.A.M.P.I.R.E

Active Member
گرچه seven هم از لحاظ گرافیکی و هم کارایی بهتر از xp هست اما باز هم یه مشکلاتی داره که xp نداره...
من خودم یه مدت سون ریختم و استفاده کردم و واقعا محشر بود اما به خاطر یه سری ایراد های جزئی پاک کردم و دوباره xp نصب کردم...
بهترین راه انتخاب بین seven و xp اینه که هر جفتش رو امتحان کنی بعد انتخاب کنی...

Mr_lesani

Member
سلام دوستان

من دو تا سیستم دارم شبیه هم و فقط یکیش 4 گیگ رم و دیگری 2 گیگ رم داره، روی اون 4 گیگه یک ویندوز XP SP3 نصبه و روی اون دوگیگه ویندوز سون 64 بیت نصبه ولی هر دوشون رو که ریستارت میکنیم سیستمی که ویندوز 7 روش نصبه زودتر بالا میاد ،ویندوز 7 از نظر ظاهری زیباتره و در ضمن به قول مایکروسافت ویندوز 7 یعنی سرعت بیشتر:neutral:

Mohammad

Member
مسلما ویندوز 7 بهتره ، البته بستگی به کارت داره ، مک هم خوبه برای کارهای گرافیکی ولی به شرطی که فقط کار گرافیکی کنی باهاش :green:

پ.ن. : پیشنهاد من به شما ویندوز 7 اصل نه به خاطر بهتر بودن ، بلکه به خاطر حلال بودن :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا